Lüsyüs Kitap Okuyor

1.4K 136 18
                                    

Lüsyüs karısını koltuğuna oturup hiçbirşey olmamış gibi beklerken sehpanın üzerindeki şeyi farketti. Bu bir kitaptı. Lüsyüs daha iyi görebilmek için kitabı eline aldı. Kitabın adı Harry Potter ve Felsefe Taşı'ydı. Bu tüm hikaye fikrinin Lüsyüs'e ait olduğu ancak adının "Lüsyüs ve Diğerleri" olmadığı kitaptı. Lüsyüs kitabın kapağını incelerken karısı geldi.

"Sen bunu mu okuyon?! Bana nasıl ihanet edebilirsin lan!?

BOMBARDAAAA!"

Ve Lüsyüs'ün karısı patladı. Lüsyüs bir süre boş boş bekledi ve canı sıkıldı. Kendine engel olamadan kitabın kapağını açtı ve ilk bölümün adını okudu.

"Sağ Kalan Çocuk. Hah, tam bir klişe!"

İlk bölümü okumaya başladı. Aslında o kadar da kötü değildi. Kitap ona sürükleyici gelmişti. Biraz suçlu hissetse de, kitabı okumaya devam etti.

SAATLER SONRA...

Lüsyüs'ün gözleri kitap okumaktan şişmişti. Saatler içinde kitabı bitirmişti ve fena olmadığını düşünmüştü. Yine de karısına hala sinirliydi, bu yüzden onu takmadan salondan çıktı. Kitabı düşünürken aniden bir şeyi fark etti...

Serinin birinci kitabında yoktu.

FİKRİNİ VERDİĞİ KİTAPTA YOKTU!

Lüsyüs hemen şöförünü aradı ve ona en kalitelisinden bir Muggle arabası getirmesini söyledi. O iğrenç pis Muggleların arabasına binmeye meraklı değildi, ama Muggle dünyasında dikat çekmemesi gerekiyordu. Şöförüne J.K.'nin (Rowling olandan) evine sürmesini söyledi.

Sonunda evine geldiklerinde Lüsyüs kapıyı kırdı ve içeri girdi.

"Lan J.K.! SEN NASIL İLK KİTABA BENİ KOYMASSIN?! PİS MUGGLE! MADAFAKA!"

"Pardon Lüsyüs abi."

"BEN SENİN ABİN DEĞİLİM İĞRENÇ MUGGLE! DREYKO BİLE BENDEN FAZLA VAR LAN! SNEYP BİLE BENDEN FAZLA VAR! MÜNAFIQ!"

"Özür dilerim Lüsyüs. Söz ikinci kitaba koycam."

"CEZASINI ÇEKİCEKSİN!

BOOOOOMMMMMBBBAAARRRDDDDAAAAAAA!"

Ve J.K. (Rowling olandan) patladı. Lüsyüs ise saçını savurarak önüne döndü.

"Ayrıca haberin olsun, KİTAP HİÇ GÜZEL DEĞİLDİ!"

Lüsyüs sinirini boşaltınca sakinleşmişti. Tekrar şöförünü aradı ve ona 65 metrelik limuzinini getirmesini istedi. Gitmesi gereken önemli bir yer vardı...

Lüsyüs'ün HayatıWhere stories live. Discover now