Lüsyüs Wattpad'i Patlatıyor

457 48 26
                                    

Lüsyüs, Azkaban'da çok sıkılıyordu. Ruh Emiciler hürmetten ona işkence çektirmiyorlardı ama yine de burda yapçak hiçbir şey yoktu. Sonradan, çok mükemmel olduğu için telefonunu yanında getirmesine izin verdiklerini hatırladı. Telefonunu çıkardı ve "İnternetsiz ne işe yarar ki?" diye düşündü. Daha sonra wifi aramaya başladı ve "AZKABAN ÇOKKABAN ZA XD" isimli bir wifi ağı buldu. Lüsyüs, bu ağı Dambıl'ın koyduğunu hatırladı. Şifresini kolayca kırdı. (şifre Saqallarımşeqilonümdençeqil'di)

İnternete bağlandığı anda Lüsyüs'ün Melekleri grubundan mesaj yağmaya başladı.

Voldi: Lüsyüs Api Azkaban'da hayat nasıl?
Belat: Sus bhe slk snn yzndn grdi ztn s.s..s
Sneyp: Löösyööss sensiz ben bir hiçim kankaağ sensiz hayat karanlık ve üzücü. Çevrimiçi olup bana yazmadığın her an ölüyomm.
Voldi: YAV HE HE YAV HE
Belat: Adamsan kapışaq Voldi erkeksen gel.
Harmoni: Ynlz brda cnsiytçi laflr vr
Voldi: YAV HE HE HEEE YAV HE
Ron: Cinsiyetçi varsa bizim Harry'ye cinsiyet alalım!
Harry: Anan Ron.
Ron: Hayır anam Molly sjajsh.
Harry Ron'u attı
Harmoni Ron'u geri aldı
Harmoni: Yhaa kavga etmeynn
Lüsyüs: Hepiniz gerizekalısınız.

Sonra Lüsyüs bu şekilde eğlenemeyeceğini anladı. Telefonunun ana ekranına dönerek oflayıp pufladı. Sonra oflayıp puflamaya devam etti. Sonra YİNE oflayıp puflarken ruh emicilerin konuşmalarını duydu.

"AYYYYY 'SEVDİĞİM KIZ BANA ABİ DEYİNCE KASLARIM SÖNDÜ' YE YB ATMIŞLARRR!!"

"Öff, sen onu boşver, 100K mı ne okuması, bak bu hikaye milyonluk. 'Sen Benimsin Ben Onunum O Senin İliminati Kanıtlandı' WATTPAD'DEKİ EN İYİ HİKAYEE!"

"Valla benim aklıma Wattpad deyince 'Yi Bini Beni Kaçıran Qaslı Çck' geliyo yaneee!"

Lüsyüs hücresinin parmaklıklarına yaklaşarak sordu. "Wattpad de ne?"

Ruh emiciler ona döndü. 

"Lüsyüs abi, Wattpad bir hikaye platformu. Diğer insanların yazdığı hikayeleri okuyabiliyorsun, kendin hikaye yazabiliyorsun."

Lüsyüs bu uygulamanın onu eğlendirebileceğini düşündü. Hemen yükledi ve bir hesap açtı. Pp'sini gören beş milyon kişi takip etti. Bio'suna "Ben Lüsyüs Melfoy." yazdığı an on milyon kişi daha takip etmeye başladı. 

"Neydi şu dediğiniz hikaye?" dedi Lüsyüs. "Ondan başlayayım."

Ruh emiciler aralarında konuşup  'Masumluğumu Kirleten Karanlık Aşkitoşkom Bedboy' un Lüsyüs için iyi bir başlangıç olacağını düşündüler.

Lüsyüs bunu aratınca kapağında siyah beyaz --yakışıklı sayılabilecek-- bir erkek fotoğrafı olan bir hikaye buldu. Okumaya başladı.

1. Bölüm: Hayatımın Değiştiği Gün

O sabah uyandığımda evde hizmetçimizden başka kimse yoktu. Bu olaya şaşırmamıştım. Annem bizi uzun zaman önce terk etmişti ve babam da yoğun iş programı nedeniyle pek evde olmazdı. Buna alışmıştım, zaten en iyi arkadaşım Handegül ailemin yerini benim için hep doldururdu. 

Benim adım Azra. 17 yaşındayım. Sarı uzun saçlı, uzun boylu, mavi gözlü, güzel ve popüler bir kızım. Babam bir milyoner, notlarım iyi. Her akşam yemek yiyebiliyorum, yiyip de kilo almıyorum. Kısacası hayatımda güzel hiçbir şey yok...

Lüsyüs sıkılınca bölümde birazcık ilerledi ve heyecanlı yerlere geçmeye çalıştı.

İşte oradaydı... Beni sokağın ortasında saldırıya uğramaktan kurtaran, okulda yanımda oturan bedboy; Demir Demiroğlu. Ona baktıkça içim pır pır ediyordu. Kaslarıyla, pembe saçları ve geje kadar karanlık gözleriyle çok yakışıklıydı. Her gün başka kızla beraberdi, bu yüzden beni kurtarmasına şaşırmıştım.

"Sen benimsin." dedi beni ayağa kaldırarak. "Sana sadece ben saldırabilirim." 

Sonra beni yolun ortasında dövdü, ama takmadım çünkü çok yakışıklıydı...

Lüsyüs daha fazla okumadan yorumlara baktı ve xxSneypKingxx adlı birinin yorumunu gördü.

"Ohaaağğğ çok güzelll! AzDem foreverrrrrrrrrr <3"

"Lanet olsun Sneyp." dedi fısıltıyla ve o mesafeden Sneyp'e bir BOMBARDAcık attı. 

Lüsyüs biraz daha okudu, ama hikayenin 5. bölümünde final yapılması ve ikilinin 19 yaşında 4 çocuk sahibi olmasıyla macerası sonlandı.

"Ben ne okudum az önce lan?" dedi Lüsyüs. İçinde tarif edemediği bir duygu vardı.

"Garip hissediyorum..." dedi. "AMA BU İYİ BİR GARİP DEĞİL! SEN NE BİÇİM SİTESİN!" diye bağırdı Wattpad'e. "BOMBARDAAA!"

Ve Watppad patladı.

En sevdikleri sitenin patlamasıyla gözyaşlarına boğulan ruh emiciler Lüsyüs'ün kapısına dayandılar.

"Lüsyüs abi bizim en sevdiğimiz site bu lütfen geri getir yalvarırızzz." diye isyan etti Ruh emiciler. Lüsyüs reddetti.

"Bak Lüsyüs abi eğer siteyi beğenmediysen sen de bir hikaye yazarak güzelleştirebilirsin."  dedi ruh emicilerden biri. Lüsyüs'e bu iyi bir fikirmiş gibi geldi ve Wattpad'i geri açarak hikayesini yazmaya başladı.

Lüsyüs'ün Mükemmellik Rehberi (not: asla benim kadar mükemmel olamazsınız)

1. Mükemmele yaklaşmanın en önemli şartı güzel saçlar ve iyi bir taraktır.

İlk tavsiyesini yayınladıktan sonra on saniyede 823437946763457 vote alınca canı yeniden sıkıldı ve Wattpad'i yine patlatacakken Ruh Emiciler yine araya girdi.

"ABİİİ KULUN KÖLEN OLALIM WATTPAD BİZİM HER ŞEYİMİZ, WATTPAD OLMADAN BURDA SIKINTIDAN ŞİŞİYOZ PİŞTİ OYNAYIP BİRBİRİMİZE GİRİYOZ ABİ LÜTFEN PATLATMA HER ŞEYİ YAPARIZ!"

Lüsyüs tam asasını çıkarmışken onlara döndü. "Her şeyi mi?"

"HER ŞEYİ?"

Lüsyüs müthiş saçlarını savurdu. "O zaman çıkarın beni bu iğrenç yerden."

Ruh emiciler bu isteğin üzerine duraksadılar. Birbirlerine baktılar, konuştular ve sonunda buna değeceğine karar verdiler.

"Anlaştık."

Ardından Lüsyüs'ün hücresinin kapısını açtılar ve eşyalarını geri verdiler. Lüsyüs saçlarını taradı, kıyafetlerini giydi ve Azkaban'dan dışarıya adımını attı.

Sonunda eve dönüyordu. 

Merhaba :D Biraz kısa olmuş olabilir ama umarım beğenmişsinizdir. Lüsyüs'ün Wattpad'de yazdığı hikayeyi profilimizden bulup okuyabilirsiniz. Ona da yeni bölümler gelecek. Görüşürüz.


Lüsyüs'ün HayatıWhere stories live. Discover now