~BÖLÜM 13~

83 20 16
                                    

Multimedia: Wendy

-Sunggyu-

Etrafa deli gibi baksam da, Mino'ya dair bir şey bulamadım. Bizimkilere haber verme gereği duymayarak hızla sınıfa doğru yürüdüm.

Wendy zaten kötü durumdaydı, bur de üstüne Mino'dan haber verisem neler olacak kestiremiyordum. Ciddi anlamda bunalmış, bu durumdan bezmiştim. Artık neler olacaksa olsun düşüncesindeydim.

Sınıfa girdiğim gibi Mino'nun sırasına gittim. Tahmin ettiğim gibi, üzerinde sekiller vardı. Daha yakından bakınca, bunun yüklü miktarda bi para resmi olduğunu fart ettim.

Mino zengin miydi?

Paranın ne anlama geldiğini düşünürken, Tiffany'nin sırasına yürüdüm. Evet onunkine de bakmamiştık. Ve evet orda da bir şeyler vardı. Ama yaklaştıkça onun bir yazı olduğunu gördüm. İngilizce'ydi.

"Hurry Up! Devil To Wake Up To"

Ne? Lanet!

Hızlı adımlarla sınıftan çıkmaya niyetlenmiştim ama Tiffany'nin önünde oturan Kai'nin sırasında bir kağıt gördüm. Biz bu sıraya neden bakmadık?

Kanlı olan kağıdı elime alıp inceledim. Kai yazmıştı belli ki. Kendi yerime geçip oturdum ve okumaya başladım.

[Korkuyorum... Dün duyduklarımdan sonra sınıftaki herkesten, her şeyden korkuyorum. O üç aptal en başından beri doğru söylüyorlardı. Hayali arkadaşların hepsi doğruymuş. Çünkü Tiffany'nın böyle bir şaçmalığa, doğru değilse inanacağını düşünmüyorum. Dün okulun arkasında Mino, Tiffany ve Gd'yi duyduktan sonra aklıma gelen ilk şey okuldan gitmekti. En kısa zamandada bunu yapacağım. Bu lanet yerden defolup gideceğim. Sonumun diğerleri gibi olmasını istemiyorum. O.. O yaratığın beni de yanına almasınından ölümüne korkuyorum. ]

Okuduğum şeyler ile donup kaldım. Ne hissedeceğimi şaşırmıştım.

Mino ve Tiffany'nin birşeyler bildiğini biliyordum ama Gd'nun da bir şeyler biliyor olduğunu öğrenmek... Beni şaşırtmıştı.

"Neden buradasın?"

Wendy'nin sesini duyduğumda hızla yerimden kalktım. Yonggukla beraber yanıma ilerlerken ikisininde gözlerine korkuyla bakıyordum.

"Neler oluyor Sunggyu?"

Kaşlarını çatıp bana hitaben konuşan Yongguk'a elimdeki kağıdı uzattım.

"Sıçtık."

DON'T HUMAN ✓Where stories live. Discover now