~BÖLÜM 7~

122 32 5
                                    

Multimedia: Son SeungWan (Wendy)

....18.04.18....

-Sunggyu-

Sınıfa girip sırama ilerlerken gözüm Jimin'in sırasına takıldı. O an adımlarımı durdurdum. Dün sıra bomboş olmasına rağmen şuan kocaman bir ip vardı.

Hızla sıranın yanına ilerledim ve üzerindeki ip resmini inceledim. Sanki bir yerden sarkan, intihar ipine benziyordu.

Kaşlarımı çatarak hızla telefonumu çıkardım ve resmi çekip diğerlerine yolladım. 'Acele etseniz iyi olur!' yazmayı da unutmadım.

İkiside onaylar şekilde mesaj attıktan 5 dakika sonra Wendy girdi sınıfa. Hızla yanına geldi. "Bu nasıl oldu? Dün yoktu?!" Sırayı incelerken sormuştu.

"Bilmiyorum. Sınıfa girdiğimde gördüm." İpi iyice inceledim. "İntihar mı etmeye çalıştı sence?" diye sordu Wendy. Kafamı sallayarak, "Sanmam. Öyle olsaydı, ip boğaza sokulur haldeki şekli çizilirdi. Buradaki ip daha çok, başkasını tutma anlamında. Bilemiyorum. Başkasına zarar vermeye çalışmış olabilir." dedim.

Wendy ağzı açık bana bakıyordu. "Jimin bu kadar kötü biri değil!" Cevap verme gereği duymayarak, sırama geçtim. Kafamı sıraya gördüğüm sırada kahkaha sesleri kulağıma doldu. Sesin sahibine baktığımda, Tiffany, Eunha ve Sejeong sınıfa giriyordu. Eunha elindeki telefonla bir şeyler gösteriyordu.

"Az sessiz ama!" diye bağırdı KiHyun. Tiffany bir tarafına takmayarak bağırmaya devam ediyordu.

Sınıfa, hayattan bezmiş gibi görünen Sungjae girdi. Sejeong'un omzuna -Tahminimce istemsiz olarak- bir tane geçirerek, sırasına yürüdü. Sejeong ise ona tip tip bakmakla yetindi.

Bu sınıfın nesi var?!?

Abartarak gülmeye devam eden üçlüye en sert bakışlarımı yolladım. Eunha, bakışlarımdan etkilenerek çenesini kapattı. Sejeong'da, Eunha'dan etkilenerek sustu. Tiffany ise kimseyi umursamıyordu.

Momo hiddetle ayağa kalkarak, Tiffany'nin karşısına geçti. "Dikkat çekme işin bittiyse, artık kapa çeneni!" diyen Momo'ya ağzım açık baktım. Şimdi kavga çıkacaktı.

Tiffany, egosunu üzerine geçirip, Momo'ya cevap verdi. "Bana ban Momo, benle uğraşma. Yoksa her an karnına darbe yiyebilirsin!" Göz kırpıp, sadistçe sırıttı.

Momo kast ettiği imayı anlayınca, -ki biz anlamadık.- sinir küpü bindi. "Sahi," diyip sınıfı koloçan etti. "Jimin nerde? Bu konu hakkında söylemek istediklerin vardır."

Birden ayağa kalkarak, olayı sindirmeye çalıştım. "Ne saçmalıyorsun?" diye sordu Momo anlamayarak.

"Sen Jimin'i hatırlıyor musun?" diye sordu Wendy inanamayarak. Tiffany millete bakarak, "Gerizekalı mısınız?" diye sordu.

"Neden hatırlamayayım?"

DON'T HUMAN ✓Where stories live. Discover now