➳ on üç

5.7K 336 1.9K
                                    

Merhabalar! Küçük bir açıklama yapmak için buradayım.

İlk bölümlere gelen birçok "Nagini kız şimdi?" temalı yorumlara cevap olarak bir şeyler yazmam gerekiyormuş gibi hissettim.

Hayır arkadaşlar, Nagini kız değil. Kendisi erkek. Biz Nagini karakterini yaratıp, kurguda bir yere yerleştirdiğimizde Fantastic Beats henüz yayınlanmamıştı, fragman çıkmamıştı, Nagini'nin aslında insan olduğunu bile bilmiyorduk. Burada olay sadece yılanın ismini kullanmaktı. FB'de Nagini'nin aslında insan olduğu ve kız olduğu ortaya çıkınca hatlar biraz karıştı ama tuhaf bir tesadüf oldu gerçekten bizim için de. Yani, Nagini erkek ve sonrasında Voldemort'un yılanı olmayacak arkadaşlar. Biz sadece ismi kullanarak bir gönderme yapmak istemiştik, bunların hepsinin neden olduğunu da bölümler ilerledikçe göreceksiniz zaten.

Neyse çok konuşmuşum bile.

Çokça öpüldünüz, seviliyorsunuz.

İyi okumalar.

*

Rowena'nın öpücüğü rüyasında görmesi çok da şaşılacak bir şey değildi. Gece koridorda şoktan çıkıp Ravenclaw kulesine gidişi bile saatlerini almış olabilirdi. Zaman kavramını da düşünme yetisini de kaybetmiş gibi hissetmişti.

Tom'un dudaklarının dudaklarında oluşunu düşündüğü her an tüm kanı çekiliyor, kalbi hızlanmaya başlıyordu. Hissettiği şey heyecan değildi, saf şaşkınlıktı ve bu şaşkınlık ilk an ki gibi kendini korumaya devam ediyordu.

Gözleri açıldığı anda yine aynı sahneler zihnine dolarken inlememek için dudağını ısırdı. Bu işin bu kadar karışmış ve çözülemez hale geldiğini fark etmemişti.

Üstüne üstlük dudaklarında hissettiği baskıyla gözlerinin önünde Nagini belirmişti. Her şey dört dörtlük, her şey şahane ilerliyormuş gibi başında bir de hayalleri eksikti.

salazar // dramioneWhere stories live. Discover now