Розділ 10

4K 128 0
                                    

Даріанна
Весь день Діамана щось тривожило.Якби я його не питала,він мовчав,але я бачила,що він за щось переживає.
Блище до вечора ми почали збиратись на зустріч з його друзями.Я одягнула чорні шорти,футболку та байкерську куртку.Діаман одівся як завжди.
Я згадала нашу першу зустріч.Тоді я і подумати не могла,що буду разом з ним.Брутальний,жорстокий,сексуальний-це було моя перша думка про нього.Тоді я ще не знала,що він може бути настільки добрим та ніжним.Під цією його маскою ховається дуже класний хлопець.
-Дарі,я хочу тобі щось сказати,-Діаман підійшов до мене і обняв-Щоб ти не побачили чи почула там,пам'ятай лише одне:тепер я з тобою,я вже не такий,як був раніше,гаразд?
Я підняла погляд на нього.Ось чому ти так переживав.Дурненький,тепер тебе я не залишу.Немає ідеальних людей.Всі ми робимо помилки,про які потім будемо жаліти.
Не відповідаючи,просто цілую його,заспокійливим поцілунком.
Ми приїхали на місце,де гучно лунала музика під яку багато байкерів розважалися.Тут явно не було хороших хлопців і дівчат.Це той світ,від якого мене батькив всією силою оберігали.Тут немає скромних дівчат.Тут вони майже голі розважаються з хлопцями буде-де.Їм всерівно,що на них всі дивляться.Сьогодні один,завтра другий.Це ритм їхнього життя.
Хлопці ж тут дикі.Вони себе не стримують нівчому.Вони беруть те,що їм пропунують дівчата і також міняють їх кожну ніч.Ось там,у далекому кутку,двоє б'ються.Вони мені чимось нагадали тварин.Їхні тіла були закривавлелі а з горла виривалося гарчання.
Мені стало страшно,але, взявшись за руку коханого,я перестала боятись,бо знала,що в обіду він мене не дасть.
Діаман повів мене у самий цент вечірки.Огороджену колонами площадку займали його друзі,яких я досі не знаю.Зразу було зрозуміло,хто тут королі.
Діаман привітався з хлопцями і після цього чотири пари очей звернули увагу на мене.Під їхніми поглядами я відчувала себе некомфортно.
-Дарі,знайомся це мої друзі.Це Дрейк,-показав на високого голубоокого шатена-Це Реван,-блондин з карими очима і тату на лиці-Це Тео,-брюнет з зеленими-А це Рекс,-брюнет з чорними очима.
З усіх хлопців він мені найбільше не сподобався.Він виглядав підлим і його дикий погляд.Він,напевне,може робити все,що вздумається,з розумом він не друже.Навіть,його зовнішній вигляд наводив на мене страх.А ще він зі злістю дивився на Діамана.Дивно,адже вони друзі.А чоловіча дружба міцніша за жіночу,як то кажуть,але не в цьому випадку.
Ми спілкувалися.Друзі розпитувалися,хто я,як ми познайомились.Дрейк і Тао мені показались самими нормальними.
-Діаман,а Белла знає,що ти її киданув?-запитав Рекс.
І вся та атмосфера також.Я відчула як напружився Діаман,його погляд став убивчим.
-Мені це не важливо,в мене є Даріанна.
-Але ж у вас була така любов,-не відставав він.
-Не було в них любові,-втрутився Дрейк-Ти ж сам це добре знаєш.Вони не зустрічалися,навіть.
Після цього Рекс замовк.
Але всерівно мені стало неприємно від згадування Белли.
Але це ми скоро забули.Ми почали танцювати.Музика грала все голосніше,задаваючи нам ритм.Ритм під який наші тіла рухаються.
Я танцювала біля Діамана.Можливо трішки розпусно,але мені цього хотілося.Я хотіла бути біля нього і відчувати його тіло.Своєю п'ятою точкою я відчула,що дехто вже збуджений.
А від цього збуджувалася і я.Цей потемнілий погляд.Ці руки.Ця посмішка.Цей хлопець зводить мене з розуму.
Палко цілую його червоні і такі солодкі губи.Діаман з не меншою охотою відповідає мені.
-Я хочу тебе,-шепочу йому.
-Не тут,ти не одна з цих шлюх.
Я обідилася,що мені прийдеться зачекати,але з другої сторони моя душа щаслива.Якби він мав мене за одну з цих дівок,йому було б всерівно,а так він піклується про мою репутацію.
Для цього брутального хлопця я щось значу.Я зрозуміла,що хочу бути лише його.Нікого іншого,лише він!

В твоєму полоні/В твоем плену 18+Where stories live. Discover now