Hans händer i mina (slutet)

208 14 16
                                    

Jag vill bara säga TACK TACK TACK, till alla som har läst denna boken, det har varit ett helt äventyr att skriva den här boken, och tyvärr är det här det sista kapitlet.

Ni är på riktigt som min familj, tack så mkt <3.


Imorgon skulle vara mitt livs bästa dag. Jag skulle gifta mig <33.

Jag hade valt ut den perfekta outfiten, (ni får se den sen). Ååh jag var så lycklig. Alicia och Emily skulle vara mina brudtärnor. Evelyn skulle sitta bredvid i en söt klänning. Jag var inte längre orolig för att Emily skulle ta Anton ifrån mig, hehe. Hon gillade tjejer (:

Jag var helt uppspelt. Jag hoppade runt som en hund. Innan bröllopet skulle jag, Alicia och Emily ha en tjejkväll. Vi hade tagit på oss fina klänningar. De hade de klänningarna de skulle ha på bröllopet, ingen hade sett min klänning >:D

"Är du uppspelt"? Frågade Alicia. Jag svarade "Är det ens en fråga"? Både Emily och Alicia skrattade. "Vänta, jag kommer snart", sa jag och gick fram till Anton och kysste honom.

"Hej baby", sa han och log. Jag fnissade lite, och kom att tänka på en sak...

"Ehm, vad hände med Ester"? Jag kliade mig lite i håret. "Ehm, jag liksom släppte ut henne"... Han harklade sig. Jag skrattade och sa "Bra".

"Nu stör du oss inte... Om det inte är JÄTTEVIKTIGT", sa jag och kysste honom igen. Han nickade och jag gick tillbaka.

Vi sminkade oss lite och sen hämtade vi massor med snacks. Popcorn, ostbågar, jordnötsringar, choklad, cola, ALLT!

Vi satte på Singstar och sjöng i flera timmar, sedan körde vi Just Dance, och körde det tills kl 1 på natten. Vi somnade på madrasser vi hade haft på golvet.

Jag vaknade av att Alicia buffade på mig... "Vaknaaaa".

Jag vände mig om och mumlade "Bara 5 minuter tiiiill". Hon suckade, "nej". Jag suckade också och gick upp.

Vi torkade bort allt gammalt smink från igår och började sminka oss till bröllopet, om 3 timmar. Sminket tog ungefär en timme, det var snyggt ;D. Sedan fixade vi vårt hår, det var skitkul! Det tog typ 40 min. Jag gick in i ett eget rum och fixade resten.

Sedan visade jag allt för de...

"WOW", sa Alicia. "Du är så vacker"!

"Du ser fantastisk ut"! Sa Emily. Jag log och tackade.

 Jag log och tackade

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.
Kidnapped for loveDär berättelser lever. Upptäck nu