BÖLÜM:3 ZEUSUN OĞLU

2.4K 73 5
  • Dedicated to Dilara Uysal
                                    

    Gözlerimi açtığımda annabeth'i yanımda gördüm.Buda gördüklerimin gerçek değil bir rüya olduğunun kanıtıydı çünkü annabeth asla benim yanıma gelmezdi.Sonrasında bir kez daha uyandığımı hatırlıyorum.Ondada yanımda kıvırcık vardı.Bana ne hatırlayıp ne hatırlamadığımı soruyordu.Bende kıvırcığa tuhaf rüyalarımdan bahsettim.Tam rüyanın en komik yerini anlatıyordum ki (kıvırcığın yarı keçi olduğu bölümü).Kıvırcığın yarı keçi olduğunu farkettim.

            Yo yo yo yo! Herşey gerçekti değil mi? Annem o gerçekten gittimi yani...Kıvırcık burasının melez kampı olduğunu söyledi.Buraya gelenlerin annesi ya da babası tanrı oluyordu.Yunan tanrıları tanrıçaları hepsinin gerçek olduğu söyleniyordu.Sözüm ona benim babamın hangi tanrı olduğu bilinmiyordu.

              Kıvırcık beni kamp müdürü bay D. ve kamp etkinlik müdürü Kharon'un yanına götüreceğini söylüyordu.Dediğini yaptı ve beni kharon'un yanına götürdü.Kharon ve bay D. de benim babamın hangi tanrı olduğunu bilmiyordu.Kharon diğer kampçılarıda toplayarak bir duyuruda bulunacağını söylüyordu.Nihayetinde kampçıları topladı ve beni öne çağırarak "Bu percy jackson, kampımıza yeni geldi.Ebeveynlerinden Tanrı olan babası belli olana kadar hermes kulübesine yerleştirilecek.Diğer bir duyuru ise bu akşam savaş oyunları oynanacak.Şimdilik bu kadar yemeğe gidebilirsiniz"

                Yemek yerken hangi kulübed isen o kulübenin masasına oturuluyordu ve her kulübenin bir baş danışmanı vardı.İnanması güç ama hermes kulübenin baş danışmanı luke castellandı.Yani o hermesin oğlu idi.Annabethe gelince o  bilgelik tanrıçası athenanın kızıydı.Fırtına grisi özleri üzerime kilitlenmiş olduğu için yemek yiyemiyordum.

                 Yemek faslından sonra savaş oyunları başladı.Hermes athena afrodit ve apollon kulübelerine karşı ares,hepaistos ve zeus kulübeleriydi.kampta en az mevcudu bulunan kulübe zeus kulübesiymiş çünkü zeusun sadece bir tane oğlu var ve o da kampın en havalı ve en güçlü melezi aldrich.hemen hemen benle aynı yaşta olan aldrichle henüz tanışmadım ama gökten şimşek çekip fırlatmak,havayı kontrol etmek ve uçmak gibi bazı özel güçlerivarmış.savaşlarda da özel güç kullanmak serbest olduğu için zeus kulübesi hangi taraftaysa savaşı o kulübe kazanıyormuş.aldrich çok güçlü olmasına rağmen ukalanın tekiymiş ve her savaşta birisine eziyet edermiş.kıvırcık olayı böyle anlatınca efsanevi oluyo ama nese ya...

savaş başladı ve anabeth luke ve  ben aynı takımdaydık.ares ve zeuskulübeler bastırıyordu.ço arkadaşmızı yaralamaktan kesinlikle geri kalmıyorlardı.zeusun oğlu aldrich işkence edecek birisini arıyordu ve bu kişi korkarım bu kez de annbethti.ne yapacağımı kesinlikle bilmiyordum.onu kurtarsam acaba yine ne haddine de karışıyorsun dermiydi?

percy jackson ve olimposlular neptünün yoluWhere stories live. Discover now