IQ KAÇ SENİN?

340 27 12
                                    


Medyadaki videoya mutlaka bakın. Chanyeol ve Baekhyun farkı:)
♡♡♡♡İyi okumalar zuzular♡♡♡

Esin'in ağzından:

Odamda yaklaşık yarım saattir masamın üzerindeki çizimleri kontrol etmekle uğraşıyordum. Derin bir nefes alarak saate odaklandığımda neredeyse öğle aradı gelmişti. Masanın üzerindeki dosyaları üstün körü toplamaya başladığımda mektup gözüme takılmıştı. Hatırladığım kadarıyla mektubu hiç etrafa çıkarmamışken nasıl arabada oluyordu? Kim neden bunu almış olabilirdi ki? Elimdeki kağıt ile kapıya doğru yönelip kilitleyerek koltuğa oturdum ve elimdeki mektubu okumaya başladım.

"Esinime;

Bugün tüm gün boyunca hastalığım yüzünden herşeyi unutursam ne yapacağımı düşündüm durdum. Günahlarımı ve sevaplarımı bir tartıda tarttım. Ama ne farkettim biliyor musun? Geçmişte çok büyük bir günah işlemişim. İnsan bu yaptıklarını ölüm yaklaşınca anlıyormuş. Artık bu sır yüzünden ne soluğumu verebiliyor ne de alabiliyorum. Bir yandan mazideki sırrı unutmak istiyorum bir yandan da unutmaktan korkuyorum.

Bu aralar rüyalarıma sık sık annen giriyor. Her gece ama her gece vücuduma binlerce bıçak darbesiyle sana herşeyi söylememi istiyor gözyaşlarıyla. Sonra uyanıyorum ve geçmişi düşünüyorum. Bazen keşke annenle oğlumu evlendirmeseydim diyorum kendi kendime. Fakat sonradan farkına varıyorum o zaman senin olmayacağının. Artık bu yük çok ağır. Sana herşeyi söyleyeceğim torunum. Babanın anneni arkadaşıyla nasıl defalarca aldattığını,annenin balayında kocasının bir çocuğu olduğunu öğrenmesi,20 yıl önce babanın seni annenden kaçırması ve daha niceleri.

Bugün bu gerçeği Barış'a anlattım ve o da bunu sana anlatmak istiyor. Fakat baban buna asla izin vermez bunu her ikimiz de biliyoruz. Benim tek varlığım sensin bu yüzden bu mektubu ben öldüğümde sana vermesi için avukat arkadaşıma verdim. Bu arada bütün mirasımı babana ve sevgilisine yedirecek değilim. Bu yüzden bütün mal varlığım ben öldükten sonra bloke olucak ve bu mektup sana ulaştığı gibi bütün mirasım senin olacak. Unutma! Bütün belgelerim Karşıyaka'daki villamda,annenin yanında. Baban ve sevgilisi bu belgeleri arıyor. Bu yüzden onlara hiçbir şey söyleme. Baban seni Kore'ye göndermek istediğinden ben tedbir için korecesini de yazdım. Sonuçta bir Kore Gazisiyim değil mi?

Şuan çok büyük bir yükün altında olduğunun farkındayım. Fakat hayatta seni bununla tecrubelendiriyor. Zaten hayatı farklı ve anlamlı kılan hiç umulmadık zamanlarda yaşadığımız tecrubeler değil midir?Bazı zamanlar bir hikaye bir insan bir olay tek bir kare resim insanı tetiklemeye yeter de artar bile. Bu yüzden bu olay seni sarsacak olsa da direnmelisin. O lanet olasıca babana öfkelenmemelisin. Onun en büyük sınavı zaten o hırs içinde olan sevgilisi. Neyse fazla duygusal olduk. Şimdi o incilerini sil ve tek isteğimi yerine getir. Beni affet biricik torunum."

Kağıdın üstündeki ıslaklığı görmemle gözyaşlarımın aktığını anlamam uzun sürmemişti. Kağıdı katlayıp zarfın içine koyacağım sırada birkaç fotoğraf vardı. Resimlerin birinde babam ve bir kadın vardı. Fakat bu kadın neden koreliydi? Resmin arkasını çevirdiğimde "baban ve sevgilisi." yazıyordu. Elime başka bir fotoğraf aldığımda adeta şok olmuştum. Bu havaalanında karşılaştığım Lee Soo Man'ın kızı değil miydi? Fotoğrafın arkasında yazana daha çok şaşırmıştım. "Üvey kardeşin..." yazıyordu. Ne yani o kadın Lee Soo Man'a yalan mı söylemişti ? Kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmam lazımdı fakat tüm bildiklerim dakikalar içinde yok olmuştu. Tüm hayatım bir saniyede enkaza dönüşmüştü ve ben o enkazın altında kalmıştım sanki. Her seferinde tekrar inanmaya çalıştıkça onu aslında ne kadar tanımadığımı hissettiriyordu bana. Şimdi nasıl böyle birine güvenebilir baba diyebilirdim? Yerimden telaşla kalkarak dakikalardır kalbime giren ağrıyı umursamadan masadaki telefonuma  doğru ilerledim. Onu çağıracaktım hangi cehennemdeyse gelecekti ve hesap verecekti. En azından bunu hak ediyordum. Kalbimdeki dayanılmayacak şekilde arttığında aniden tüm dünya simsiyah oldu ve hiçbirşey yapamadan vücudum kendini boşluğa bıraktı.

Gökkuşağım|BBH|Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon