Taejin - Spring Day

1.3K 101 46
                                    

Na sziasztok! Bűntudatom volt, amiért régóta nem hoztam sztorit, ezért most írtam nektek egy hosszút, amit ihlet hiányában több napon keresztül írtam, de végül sikerült. Remélem tetszeni fog!


3 nappal a Wings Tour Final koncertsorozat előtt

Már javában tartanak az előkészületek a Wings trilógiát lázáró 3 darab koncertre. A srácok december 8. 9. és 10-én az óriási Gocheok Sky Dome baseball stadionban fognak fellépni. A BTS tagjai ma próbálnak utoljára a táncteremben a nagy nap előtt, holnap és holnapután már az stadionban lesz főpróba a fellépőruhákkal, a hangosítás és minden színpadi trükk kipróbálásával.

- J-hooope! – visszhangzott a teremben Jin kétségbeesett kiáltása.

- Mi az?! – Hoseok a hirtelen kiabálástól megijedve fordult a hang irányába, amelynek kiadója már ott is termedt előtte.

- Sose tudom időben elkezdeni! – mondta kétségbeesetten.

- Mit?

- A táncot, mi mást? A Spring Day-nél, amikor Taehyung-hoz sétálok, majd utána visszafutunk, még ha nagy nehezen vissza is érek időben, a szétugrásnál lekésem a mozdulatot. Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kéne olyan gyorsnak lennem. Segíts!

- Jól van, megoldjuk, haver.

Ahogy azt már tőle Jin megszokta, J-hope nagy hozzáértéssel kezelte a helyzetet, és végül talált megoldást Jin problémájára, ám Hoseok-nak végig olyan érzése volt, mintha valaki figyelné. Nem azon a kíváncsi módon, ahogy általában a tagok szokták nézni a mozdulatait, hanem inkább ellenszenvet érzett. A táncterem tükrében néha végigmérte a terepet, de mindenki a saját dolgával törődött. Habár a tekintete néha összetalálkozott a Yeontan-nal játszó földön ülő Taehyung-éval, aki elég morcosan nézett, nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, hisz Tae arca alapállapotában - mikor nem mosolyog - mogorvának tűnik, pedig nincs semmi baja, ahhoz pedig túl messze ült, hogy kitalálja, hogy tényleg mérges-e vagy sem. Mivel nem talált okot arra, hogy Tae mérges legyen rá, azt gondolta, hogy csak fáradt, és azért ilyen.

Miután Jin rájött, hogy a mozdulathoz mit és hogyan kell csinálnia, hálából hátulról átölelte J-hope-ot és többször is megköszönte, hogy segített neki. 

Hirtelen egy váratlanul felhangzó kutyanyüszítés terelte mindenki figyelmét Taehyung irányába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hirtelen egy váratlanul felhangzó kutyanyüszítés terelte mindenki figyelmét Taehyung irányába.

- Tae, mit csináltál Yeontannal? – kérdezte Jimin a reszkető kutyust simogatással nyugtatva.

- Véletlenül megszorítottam. – nézett le a padlóra bűnbánóan.

- De hát miért csináltál ilyet? – kérdezte Namjoon, de Tae nem válaszolt. Hol a padlót, hol a kiskutyát nézte aggódva, és őszintén remélte, hogy Yeontan megbocsátja tettét.

BTS SHIPS (16+) és egyéb ARMY dolgokWhere stories live. Discover now