Kapitola 6.

239 10 4
                                    

Celý dnešek jsem se Danielovi snažila vyhýbat. To co včera udělal, to jak mě políbil, to jsem vůbec nečekala. Nevím co si o tom mám myslet. Konečně odzvonil dnešní konec školy. Vyběhla jsem ze školy směrem na parkoviště. A kdo tam nečekal? Ne, nebyl to Dan. Byl to Peter. Kupodivu nešel za Danem ale za mnou. Ale to jsem si, jak jsem později zjistila, jen myslela.

,,Ahoj Petere. Co by jsi potřeboval?" řekla jsem nejmíň naštvaným tónem, který jsem ze sebe dostala. Jo. Byla jsem naštvaná pořád sama na sebe. A hlavně bych doma neměla co dělat, protože Tom se mnou nemluví..

,,Chci si s tebou promluvit Christin. Máš teď čas?" zeptal se s klidem.

,,No mám momentálně zaracha, ale řeknu našim, že jsme dělali společný referát do školy se spolužákem. O co jde?" začala jsem se zajímat.

,,Tady radši ne. Půjdeme k dubu." odpověděl a nasedal si do auta. Pochopila jsem, že si mám taky nasednout. Když ještě nestartoval, zeptala jsem se ho, na co čekáme. Odpověděl, že čekáme na to, až Dan nasedne na motorku. Když se tak stalo, vyrazili jsme. Peter zastavil pár set metrů od dubu. Když jsme přišli, spustil.

,,Takže, proč jsme tady. Vyskytl se problém. Máme tady banshee, kojotodlaka a taky dalšího vlkodlaka. Musíme je přesvědčit, aby se přidali k nám. Banshee a vlkodlak jsou stejně staří jako vy dva. Jsou to sourozenci. Sestra a bratr. ..." mluvil ještě dál ale já už ho neposlouchala. Další vlkodlak a nějaká banshee a kojotodlak?! Co je sakra banshee?! A kojotodlak je něco jako vlkodlak jenom nemá předky z vlka ale kojota nebo co?!

,,Takže to chápete?"zeptal se Peter.

,,Petere kdo je banshee?" zeptala jsem se nesměle.

,,Je to žena, která předpovídá smrt a nachází mrtvé. Její křik má neskutečné schopnosti." vysvětlil mi Peter.

,,A ten kojotodlak je něco jako my ale pochází z kojota?" zeptala jsem se ještě.

,,Ano. Ale oni mají jen jeden druh."řekne mi.

,,Kolik druhů máme my?" zeptala jsem se znova.

,,Tři." vložil se do toho Dan. ,,Alfa, Beta a Omega. Alfa je vůdce, Beta a Omega jsou stejní, jen pomalejší a slabší než Alfa,a každý má jinou barvu očí."

,,Děkuju za vysvětlení." poděkovala jsem jim oběma. Peter nám oznámil, že už můžeme jít, ale mě ještě na poslední chvíli zastavil slovy:

,,Chris vím, že jsi mě neposlouchala a proto ti to řeknu ve zkratce. Nechci tě do ničeho nutit, ale musíš nám pomoct. Musíš začít chodit s tím vlkodlakem. Jsi krásná a tak by neměl být problém aby se do tebe zamiloval." to mě rozhodilo. Vážně mi právě řekl, že jsem krásná a proto mám zbalit toho vlkodlaka? Co když mi ublíží?

,,Ale co když pozná, že jsem stejná jako on a bude se mi snažit ublížit?! To riziko je tady pořád!" vyhrkla jsem.

,,Pozná, že jsi stejná jako on, ale ty mu musíš nalhat, že se necítíš v bezpečí, protože ... něco. To už si vymysli ale slib mi, že se o to alespoň pokusíš!" řekl prosebně. Jenom jsem kývla.

,,Děkuju. Jsi ta nejlepší vlčice kterou znám!" řekl jako puberťák.

Když jsem pořišla domů, čekal mě rodičovský výslech. Otázky jako kde jsi byla, co jste dělali, měli jsme o tebe strach víš to atd. Mě neminuly. Jelikož bylo zhruba půl sedmé, najedla jsem se a šla se osprchovat. Když jsem si šla v pyžamu sednout k počítači, někdo vyskočil na můj balkon. Nemusím vám asi vysvětlovat kdo to byl, ale pro ty, koho by to nenapadlo, byl to Dan.

,,Co tady blbneš?!" zděsila jsem se.

,,Přišel jsem se zeptat, jestli víš, po kom máš jít." to mě překvapilo(Dnes je asi den překvapení). Ale nevěděla jsem to a tak jsem to řekla na rovinu.

,,Ne. Nevím."

,,To mě nepřekvapuje. Najdi si Facebook." udělala jsem co mi řekl. ,, Najdi si jméno Christian Radler. " vyhledala jsem to a vykoukl na mě obrázek hodně pěkného kluka.

  Asi jsem na něj zírala s otevřenou pusou nebo netuším, ale Daniel se začal smát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Asi jsem na něj zírala s otevřenou pusou nebo netuším, ale Daniel se začal smát. To by mě zajímalo, jak vypadá ta jeho. Začala jsem v jeho přátelích hledat jméno Radler a vykoukla na mě tahle kočka.

Jmenuje se Cheryll a podle toho, že má stejný datum narození jako Christian tak typuju, že jsou to dvojčata

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jmenuje se Cheryll a podle toho, že má stejný datum narození jako Christian tak typuju, že jsou to dvojčata. Myslím si, že dvojvaječné.. Když jsem koukla na Dana, vypadal přesně jako já před pár minutami. "Vyfotit to tak a dát to na Facebook." Pomyslela jsem si. Ale to bych nebyla já, abych mu něco neřekla.

,,Já být tebou tak tu pusu zavřu, nebo ti do ní vletí moucha." řekla jsem se smíchem.

,,Haha! Že se ozýváš zrovna ty!" a to už jsme se smáli oba. Ještě jsme potom projížděli jejich ostatní fotky a konečně se usmířili. Teď nás bude čekat hodně těžký úkol, a pro to musíme držet při sobě.


Ahoj lidi!

Tak po tisíci letech zase nová kapitola. Někteří možná znáte seriál Teen Wolf. Tímto seriálem, který mi doporučila kamarádka, jsem se inspirovala. Klidně to berte jako nějakou "Fan fikci" ale je to opravdu jenom nápomoc. Někdy se budou objevovat i podobné zápletky nebo tak ale je to opravdu jenom díky tomu seriálu. Moc děkuju za jakékoliv hlasování, nebo komentář. Beru jak pochvalu tak i kritiku.

Rony

Dívka s vlčím srdcem (Theo Reaken FF)Where stories live. Discover now