Kapitola 3.

336 13 1
                                    

Ve škole jsem to nemohla vydržet. Pořád jsem přemýšlela kdo ten Peter vlastně je. Dělala jsem si názory jako že je to nějaký magor, který je nadšený fanoušek vlkodlaků. Ale pak jsem si uvědomila, že to nezjistím jen tak. Když jsem si šla o přestávce do skříňky pro učebnice na další hodinu, vypad z ní vzkaz:

Pokud budeš chtít něco vysvětlit, přijď za mnou ke starému dobu v Zápotočním lese. Peter

Když jsem si ten vzkaz přečetla, ihned jsem odběhla za třídním učitelem a předstírala, že je mi strašně špatně. Když mě nechtěl pustit, začala jsem předstírat, že mám depku.

,,Nemůžu se nadechnout!" a začala jsem strašlivě kašlat.

,,Sedněte si slečno Taleová." posadil mně na židli a když odešel pro lékaře, naskytla se mi příležitost, jakou jsem musela využít. Učitel totiž nechal otevřené okno. Věci jsem si nechala va sříňce. Dokonce i mobil, a tak jsem sprintovala ke starému dubu. Od školy to nebylo až tak daleko. Byly to asi jenom čtyři kilometry a tak jsem to stihla docela rychle. Ten starý dub byl nádherný.

,,Petere! Petere kde jsi!" začala jsem vyřvávat jako pavián

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

,,Petere! Petere kde jsi!" začala jsem vyřvávat jako pavián.

,,Ahoj Christino." řekl Peter s klidem. ,,Čekal jsem tady na tebe."

,,Chci vysvětlení. Chci vědět kdo jsi a jak víš o tom kousnutí." naléhala jsem. Až teď jsem si všimla, že Peter je jen o hlavu vyšší než já a má zelené až namodralé oči, které se dokonale hodily k jeho světle hnědým vlasům.

(Pro představu. Jak zhruba vypadá Peter.)

,,Tak dobře," řekl s pořád stejným klidem v hlase, ,,Jsem Peter McMilly a před pár dny mne propustili z vězení

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

,,Tak dobře," řekl s pořád stejným klidem v hlase, ,,Jsem Peter McMilly a před pár dny mne propustili z vězení. Je mi 43 let. To já tě kousnul a proměnil. Ale bylo to omylem. Měl jsem kousnout někoho jiného ale ty jses mi vpletla do cesty a já ve své vlčí podobě nepoznal, že to není ta osoba, kterou jsem měl kousnout. Omlouvám se." Skvělé! Tak on si mně spletl jenom kvůli tomu že jsem náhodou šla kolem?! Luxus. Pomalu jsem začala chytat nervák.

,,A jak se ti jako povedlo si mně splést?! A když už jsme u toho, Koho jsi měl kousnout?" řekla jsem naštvaně.

,,Tvou matku. Jenomže ty jsi mi vlezla do cesty a já si tě s ní spletl. Jste si strašně podobné. Ale když to tak vezmeš, tvoje matka si to vybrala sama. Teď jí jenom budeme muset oznámit, že jsem kousnul místo ní tebe.." Tak teď jsem začala vyšilovat uplně. Moje matka by se nechala dobrovolně kousnout vlkodlakem?!

,,My?!"zuřila jsem čím dál víc.

,,Chris uklidni se." řekl mi Peter.

,,Nesahej na mně!" zakřičela jsem na něj a odstrčila ho od sebe až spadl na zem. Jelikož jsem to nečekala, klopýtla jsem dozadu. Nechtěla jsem mu věřit ani slovo.

,,Petere!" ozval se hlas za mnou. Stál tam strašně pěkný kluk. Mohlo mu být tak zhruba stejně jako mně. Měl modré oči a blond vlasy. I přes volnější tričko jsem vyděla jeho svaly. Byl krásný do té doby, než zmerčil mě a rozběhl se proti mně.

(Dan)

,,Dane nech ji!" zařval Peter ale on ho ignoroval

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

,,Dane nech ji!" zařval Peter ale on ho ignoroval. Rozběhl se proti mně a povalil mě na zem. Když jsem se pokoušela vstát, Vrátil mě zpátky na zem a zasedl mně. Ruce mi chytil za hlavou a chystal se mně praštit. Nebýt Peterova rychlého zásahu, asi bych teď ležela v nemocnici s otřesem mozku.

,,Vždyť je nebezpečná!" začal řvát ten kluk. ,,Je silnější než ty a to je nováček!" vyšiloval dál.

,,To je kvůli její agresivitě. Ona není nebezpečná." bránil mě Peter.

,,Ještě jednou a podám si tě, holčičko."vztekl se ten kluk. Zvedla jsem se a utíkala domů. Co to do něj vjelo? Vždyť vypadal tak mile? Co když mně fakt zabije? Nebo zmrzačí? Na to jem nechtěla ani myslet. Domů mi cesta normálně trvá Hodinu ale dneska jsem to od dubu stihla za čtvrt hodiny a to je dub dál než škola. Bylo to divný.

Ahoj všichni. Tak dneska nová kapitola. sice o něco delší, ale i tak. Nevěděla jsem jak To rozdělit do dvou, tak jsem to všechno nakopala sem. Doufám že se kapitola líbila a byla alespoň o něco lepší než ty dvě předtím.

Dívka s vlčím srdcem (Theo Reaken FF)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن