Kako sam pocela pratiti nogomet (i sport uopce)

35 2 0
                                    


Prvo da kazem, odlucila sam pokusati pisati dulje nastavke jer su oni bolji a i vecina tako pise. 😂

Bila je to negdje 2012., 2013. godina, ne sjecam se tocno, kad se igrala neka utakmica nase reprezentacije i prenosila se na tv- u.
Ja sam sjedila pred tv- om i onako bezveze blejila u ekran. Sjecam se da sam jednom kad je lopta izasla van igralista viknula "aut!" i bila sam ponosna na sebe sto znam sto je aut. 😂😂

I mislim da sam od tog dana zavoljela nogomet.

Pratila sam Svjetsko prvenstvo u Brazilu, njega se dosta dobro sjecam.

Prvu utakmicu smo igrali protiv domacina Brazila, sjecam se onog autogola Marcela te smijeha i veselja zbog njega, zatim onog glupog suca Nishimure 😡 .

Zatim se sjecam i utakmice protiv Kameruna, koju smo dobili 4:0. Ne sjecam se bas utakmice, samo rezultata i da je bila ogromna vrucina na stadionu, pa su igraci dobili minutu da se osvjeze.

Sto se tice utakmice s Meksikom, znam samo da sam ju gledala i da sam bila dosta razocarana..

Sjecam se da su se od reprezentacije oprostili Pletikosa, Vukojevic (koji btw ovih dana izvrsno skautira za reprezentaciju), Jelavic, N. Kranjcar, Benko....?

Od toga prvenstva sam basbas pocela pratiti nogomet, i reprezentativni i klupski, no i sve sportove, pa tako danas pratim jos 101 drugi sport.
Navest cu neke:

Kosarka; rukomet; vaterpolo; tenis; stolni tenis; taekwondo; hrvanje grcko-rimskim stilom; jedrenje; veslanje; atletika; formula 1; skijanje; skijaski skokovi; gimnastika; kajak; boks; biciklizam; sah; trap; plivanje; bob; hokej; (....)

⚽🎾⚾⛳🎣🎱🎳🎿🏀🐎🏈🏇🏄🏃🏂🏆🏉🏊


Just One Girl Who Loves SportsWhere stories live. Discover now