Nogometaši koji me nerviraju

95 4 1
                                    

ii evo mene s novim nastavkom hehh

nemam pojma kako mi je ova tema pala na pamet, ali ucinila mi se zanimljivom pa ono 😅

Prvi nogometas koji me nervira je Ivan Strinic. Da, u ovih zadnjih par utakmica nije bio los al brate covjek je kriminalan. Sve mogu razumjeti, da izgubi tisucu lopti, al ne mogu razumjeti da dok izvodi loptu prijede prijeko aut-linije..
Iskreno ne razumijem zasto on igra u prvih 11, da, to je problematicna pozicija u nasoj reprezentaciji ali mislim da bi i Piva, i Leovac, Barisic pa i mladi Sosa bili bolji. No ajde, u zadnjih par utakmica nije nista skrivio, bio je solidan pa cu ga malo pustiti na miru.

CR7. Da, on je nevjerojatan igrac, humanitarac, veliki radnik, bla, bla..ali je i totalno bahat i umisljen. I ima zasto i biti, no ipak bi se trebao malo "spustiti na zemlju". Navijam za Real i znam koliko nam on znaci, no nekad stvarno pretjera, npr kad je RM osvojio ovu Ligu prvaka, prvo sto je napravio je da je natuknuo da mozda odlazi iz Reala. Privlacenje pozornosti na sebe. Zasto to nije ostavio za kasnije, nego je morao to izjaviti 5 minuta poslije Realovog osvajanja jos jednog velikog trofeja? Eh..

Mbappe. Ne pratim ja decka nesto sad posebno, mozda grijesim..no npr u utakmici protiv Peruom mi se cinio bas antipaticno i umisljeno. Pogotovo kod gola Francuza. A i kakve su to sad fore da neafirmirani igraci dobivaju svoje vostane figure? Di ode ovaj nogomet..

Da, navela sam samo trojicu igraca jer sam i sama shvatila da previse "pljujem" po njima, no to je samo moje misljenje i svatko se moze ili slagati ili ne slagati sa mnom. Takoder, nadam se da ovime nisam nikoga uvrijedila, znam da je mnogo na wattpadu Ronaldovih fanova, nije mi bio cilj nikoga uvrijediti ❤

Just One Girl Who Loves SportsWhere stories live. Discover now