WORLD CUP SUM UP

27 3 2
                                    

Da, potpuno sam preskočila u ovoj knjizi pisati o nastavku SP-a (ne sjećam se točno gdje sam uopće stala, valjda kod utakmice s Rusima?).
Teško mi je pisati takve nastavke, o euforiji, slavlju, sreći i svemu jer imam osjećaj da bih se raspisala o tome toliko da bih i vas i sebe samu natjerala na ne znam ni ja što.

No ja sam sretna, neopisivanje toga u ovoj knjizi ne znači išta.

Inače, doček u Zg je bio top. Da, stajali smo duugo, ja osobno 11h (rekord), ali sav se umor zaboravio u trenutku kad su naši došli na trg.

Fenomenalno. Neopisivo. Nezaboravno.

Jeste li vi bili u Zagrebu na dočeku? Ili možda u nekome od drugih gradova?
Svakako napišite u komentare, baš me zanima.

Za mene je ovo sve još uvijek nevjerojatno.
Još uvijek živim u toj nekoj euforiji i imam osjećaj da prvenstvo još uvijek traje.
Međutim,
postajem polako svjesna da je gotovo i da se sad nekako trebam polako početi buditi iz tog prekrasnog sna.

Ne,
ljudi moji,
to nije san,
to je zbilja.

Svejedno, još uvijek mi teško pada da je sve to završilo, da nema Šiminih i Dejanovih lajvova koji su život doslovno haha.

Kako preboljeti, zapravo prihvatiti da je sve gotovo?

Idite na YouTube, gledajte match highlights, konferencije za medije naših, najbolje trenutke Lovrena i Vrsaljka..ipak ne zapravo preboljeti, jer mi nemamo što preboljeti (Englezići imaju 😉), već se jednostavno ponovno vraćati u te za nas prekrasne dane i tjedne, ponovno ih proživljavati.

Također, stranice tipa "vatreni memes" su lajf.

Stvarno se možeš ismijati na njihove šale i edite.

Jedino me malo nervira što su onako skoro sve stranice stvorene za vrijeme ili poslije SP-a, pa su te osobe zapravo "čule" za repku tek sad i sad prate kao nogomet.

Naravno, nisu svi takvi, no primjetila sam da dosta njih ne zna neke druge stvari o nogometu, kažem, mene to osobno malo smeta, al kog briga haha

(Nisam ovim htjela nikoga uvrijediti, svakako da je ovakav domet reprezentacije popularizirao nogomet i samu repku u nas Hrvata, samo da svi oni ne zaborave na naše nakon nekog vremena, kad dođe prvi lošiji rezultat, kad se oproste Luka, Mario..😢)

Iskreno ne znam kako sam natukla ovih 374 riječi, ugl sve u svemu, nadam se da vam se ovaj nastavak svidio, ako jest, ostavite koji komentar i vote. ❤

Pozdraav ! ¡

Just One Girl Who Loves SportsWhere stories live. Discover now