•Urørlig•

1.8K 95 59
                                    


Sesong 2, del 38

N O A H
Skolen
-11:38

Jeg så på Lucas og så på Ella som sto bak meg. Hvordan i helvete kunne han virkelig gjøre noe sånt? Jeg snudde meg tilbake til Lucas, mye mer strengere i blikket enn det jeg var før.


"Hva faen gjør du? Vil du drepe meg for helvete??"hvisket jeg til han.han stirret på meg uten å si noen ting. Jeg tok tak i armen hans og prøvde å dytte han vekk men han sto der som en Stein. Helt urørlig.


Plutselig kjente jeg en hånd ta tak i overarmen min og jeg ble presset opp mot en vegg. Som reaksjon knep jeg igjen øynene men åpnet de noen millisekunder etterpå. Carter sto foran meg, helt illsint. Jeg var faktisk veldig redd for han nå som jeg visste at Lucas ikke kom til å redde meg fra han lengre.

Jeg kunne ikke tro at Lucas faktisk lot han gjøre dette.

Carter tok tak i kjeven min. Jeg kunne høre Kyle si noe til Lucas men hørte ikke hva.

"Hello! Ro deg ned for helvete!"sa Ella og prøvde å dytte han vekk fra meg. Carter så bort på Lucas. Lucas oppfattet det Carter ville at han skulle gjøre og dro Ella vekk fra han.



"Hvorfor i helvete gjør du dette?"spurte jeg mens jeg stirret på Lucas.


"Fordi du faen meg dyttet meg. Du skal lære deg at du ikke faen skal ta-"


"Ikke deg"sa jeg og avbrøt Carter som nå ble enda surere. Lucas myste på meg. "Jeg kom faen meg ut til alle og dette er hvordan du behandler det" fortsatte jeg. Lucas presset bryna mot hverandre.



"Hva faen snakker du om?"sa Lucas men jeg fikk ikke sakt noe mer fordi jeg fikk en knyttneve rett i ansiktet. Ella skrek og skoleklokken ringte. Jeg kunne kjenne vekten av Carter som presset meg opp mot veggen løsne.



Jeg hørte skritt, latter og en dør åpnes og lukkes. De var ikke her inne lengre.


"Går det bra!?!"spurte Ella hysterisk. Jeg åpnet øynene sakte og så meg selv i ett av speilene. Nesen min blødde. Jeg tok fort tak i papir og la det over.


"Ja"mumlet jeg. Jeg var nødt til å komme meg ut herfra før noe mer kunne skje. Om jeg begynte å blø mer så kom jeg faen meg til å besvime. Jeg måtte finne Alex eller Mel og det hastet.



Mens jeg prøvde å finne noen som kunne kjøre meg hjem, gikk fortsatt Ella tett oppi meg.


"Hvor skal du!? Du må til helsesøster!"sa hun.



"Jeg må finne noen"sa jeg. Folk strømmet ut av klasserommene og jeg fikk nesten litt panikk. Det var umulig å finne de på en skole med 600 elever. Helt umulig. Jeg fikk en del rare blikk da jeg gikk rundt med det blodige papiret men jeg kunne ikke ha brydd meg mindre.



Jeg skulle akkurat til å rope på Alex da jeg så han stå ved skapet sitt da jeg gikk inn i noen. Jeg så opp og så ett bekymret fjes se ned på meg. Rektor.


"Noah!? Hva har skjedd med deg?"spurte han og så på meg og så på Ella som sto ved siden av meg.


"Han ble banket opp på skoledoen på grunn av at han dyttet vekk en som prøvde å trakassere meg seksuelt"sa Ella og jeg så brått på henne. Hvorfor i helvete sa hun det!? Nå kommer de til å banke meg enda en gang fordi jeg faen meg sladret.


"Inn på mitt kontor nå!"sa han strengt.


*


Nesen min hadde sluttet å blø etter at helsesøster hadde sjekket meg. Rektor hadde også ringt til foreldrene mine, noe som var så unødvendig. Mamma, stefaren min og meg satt nå på kontoret.


"Er dette på grunn av at du har kommet ut av skapet? Var det derfor de banket deg?"spurte mamma. Jeg kunne se at hun var sint. Jeg tror faktisk jeg aldri har sett henne så sint.


"De visste ikke om det"sa jeg, "jeg har allerede sakt hva som skjedde"



"Og det var Carter Lee som slo?"spurte rektor igjen. Jeg nikket.


"Hvem andre var med han?"spurte han. Jeg svelget. Om jeg sa Lucas nå så kom mamma til å bli så skuffet. Hun kommer aldri til å la han komme inn i huset vårt igjen. Aldri.

"Kyle og Ian"begynte jeg. Jeg nølte litt men forsto at jeg var nødt til å si Lucas også. "Og eh.. Lucas". Mamma og pappa så brått på meg med nysgjerrighet. Mamma hevet det ene øyebrynet.


"Lucas.. Som har vært hjemme hos oss?"spurte hun. Jeg nikket. Hun så ned på bakken, helt forvirret og så opp igjen på meg. "Jeg trodde han var en bra gutt.. Han virket så..så snill"


"Ja.. Jeg vet ikke, han er ivertfall med i gjengen til Carter"sa jeg. Mamma ristet skuffet på hodet og så tilbake på rektor.


"Hva skal du straffe de med?"spurte hun. Rektor så ned på noen papirer han hadde notert på i løpet av samtalen vår.


"Carter blir utvist fra skolen. De andre får en alvorsprat, blir utvist fra idretter og får gjensitting i 2 uker. Vi tolererer ikke mobbing på denne skolen. "sa rektor og mamma nikket fornøyd. Jeg så ikke på dette som mobbing. Eller, egentlig så var det kanskje det. Carter hadde alltid vært sånn mot meg men det er han i grunnen med alle.

Jeg var ferdig med de.

Og det gjaldt faen meg Lucas også. De tingene som skjedde idag kunne blitt mye verre. Mye verre. Og han bare sto og så på. Hvordan i helvete klarte han det? Han måtte virkelig hate meg.

På tide å finne en som kan erstatte Lucas.

Ny del<33Vet deg har vært utrolig lenge siden sist men er midt oppi flytting så det er ikke sikkert jeg oppdaterer like mye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ny del<33
Vet deg har vært utrolig lenge siden sist men er midt oppi flytting så det er ikke sikkert jeg oppdaterer like mye.
Love u all<33
🌹kommenter og stem🌹

Mr. Lone BoyWhere stories live. Discover now