•Anpusten•

2.1K 101 102
                                    



Sesong 2, del 30

N o a h
Hos Sarah
-20:58

Dette var det minste kottet jeg hadde sett i hele mitt jævla liv. Jeg fikk jo nesten ikke plass der inne! Lucas kom etter meg og gryntet da han prøvde å skvise seg inn.

"Dette er faen meg ikke ett kott, dette er et rom til støvsugeren"sa jeg og prøvde å ikke få øyekontakt med han. Han lukket døren og det ble helt bekmørkt i rommet, noe jeg synes var utrolig ubehagelig.


"Er det ikke lys her inne?"sa jeg.


"Er du mørkeredd?"sa Lucas.


"Det er bare ubehagelig"sa jeg. Jeg skulle til å endre stillingen min siden jeg tross alt var presset mellom veggen og Lucas men selvfølgelig endte ikke det bra. IGJEN gned jeg beinet mitt mot , det som føltes ut som, skrittet til Lucas MED ET UHELD.


Og ganske riktig var det fordi han reagerte med en gang med ett stønn noe som fikk meg til å bli helt rød i trynet. Heldigvis kunne vi ikke se noe i dette mørket.

"Shit, sorry. Det er jævlig trangt her"sa jeg og prøvde å redde meg inn igjen.


"Faen"mumlet han. "Det er din andre gang"


"Det er ikke min feil at du hele tiden er presset opp i mot meg"sa jeg. Plutselig kjente jeg at den lille luften som var mellom oss forsvant og Lucas presset seg mer inntil meg. "Det var virkelig ikke nødvendig, og hvorfor har du kneet ditt opp i magen min?"sa jeg.


Jeg hørte han le svakt.

"Det er ikke kneet mitt Noah"sa han med en hes og dyp stemme.


Jeg holdte pusten fordi om jeg ikke gjorde det så kom jeg til å faen meg skrike. Men hva i helvete!? Hva skulle jeg si nå? Hva skulle jeg gjøre nå!?


"Herregud"mumlet jeg, "men sist gang så fikk du jo ikke-"


"Ikke det? Det var derfor jeg sa at du ikke måtte ta på meg fordi da hadde jeg faen meg dyttet deg ned på plenen og lagt meg oppå deg"sa han og jeg svelgte hardt.


Jeg trodde han hadde sakt det fordi han var sur på meg...


"Å"sa jeg kort. Hvordan i helvete skulle jeg svare på dette?! "Har det ikke gått 10 minutter nå?". Plutselig kunne jeg se noe lyse opp. Lucas hadde tatt frem mobilen sin og så på klokken.


"Det har gått 3 minutter"sa han


"De andre merker ingen ting, vi kan sikkert bare gå ut nå"sa jeg og så på han. Det var mye tryggere nå som jeg faktisk kunne se rundt om i kottet på grunn av lyset av mobilen hans.


Plutselig la han hendene sine på veggen på hver sin side av meg. Jeg var fanget. Jeg lurte på om han hadde drukket. Det luktet ikke alkohol fra han og han virket edru.

"Kan du i allefall ta på lommelykt på mobilen din?"spurte jeg.


"Hvorfor? Det er diggere i mørket"sa han og skrudde mobilen av sånn at det ble bekmørkt igjen. Jeg stønnet, irritert på at han ikke ville høre på meg. Jeg kvapp da jeg kjente en hånd over munnen min og sperret opp øynene.

"Om du gjør det en gang til så sverger jeg-" mens han sa det klarte jeg å dunke foten min i noe. Han slapp hånden sin ned igjen.

"Ah, foten min"sa jeg uten å tenke på hva han nettopp hadde sakt. Etter jeg innså og husket hva han hadde sakt tidligere så jeg brått opp på han og ventet på reaksjonen hans.

"Faen jeg klarer ikke dette mer"sa plutselig Lucas.

Jeg kjente hendene hans ta tak i kjeven min og han presset hans lepper mot mine.


Først klarte jeg ikke å reagere. Han fuckings kysset meg! Hva i helvete!? Hva skulle jeg gjøre!? Kysse han tilbake? Dette kunne ikke skje! Jeg var faen ikke klar for dette!

Leppene hans var myke og varme og jeg kysset tilbake noe som fikk han til å kysse meg hardere. Jeg kunne fortsatt ikke tro hva som skjedde akkurat nå. Dette var for mye. Det var feil men likevel klarte jeg ikke å stoppe.

Jeg begynte å tenke på Wilma. Så begynte jeg å tenke alle tankene om dette bare var tull. Tenk om det var videokamera her inne? Sånne som kan filme i mørket? Tenk om de kom til å legge det ut på nettet og skrive "Lucas kan virkelig få alle han vil". Hva skal jeg si til folk da? Hva skal jeg si til Wilma? Folk kom til å gjøre narr av meg!

Tankene tok overhånd og jeg dyttet han vekk fra meg. Jeg følte meg frem til håndtaket til døren og åpnet den sånn at masse lys fylte rommet. Begge var anpustne og Lucas så på meg med et blikk jeg ikke kunne tolke.


"Jeg håper du er full"sa jeg.


"Hvorfor?"sa han og så ned på leppene mine igjen.

"Sånn at du ikke husker noen ting i morgen"sa jeg. Han så opp på meg igjen. Jeg skulle til å gå men han dro meg tilbake. Han holdte ut jakken sin.

"Hva?"sa jeg og så spørrende på den. Han smilte og bet seg svakt i leppen. Deretter så han ned på noe annet. Jeg fulgte blikket hans og fikk faen meg sjokk da jeg så hva det var.

"Sees No-Ah"sa han og smilte. Det var faen ikke morsomt. Ingen ting av dette var morsom.


Jeg røsket jakken ut av hendene hans og holdte den foran skrittet mitt mens jeg spurtet ut av rommet. Helvete. Dette var ikke bra! Jeg så Mel men gikk bare forbi henne. Jeg måtte komme meg ut herfra og det kjapt.


"Noah!"sa hun og løp helt til hun gikk ved siden av meg. Hun så rart på jakken til Lucas som jeg holdt. "Hvorfor har du jakken til Lucas?". Jeg svarte ikke men fortsatte å gå ut helt til vi kom ut på gaten. "Å herregud"sa hun og jeg ville bare synke ned i bakken. Hun hadde innsett det.

"DU SKAL FORTELLE MEG ALT!"sa hun.


"Mel, det skjedde ingen ting"sa jeg. Hun stoppet og holdt tak i armen min sånn at jeg og stoppet. Hun snudde eg rundt sånn at jeg sto mot henne igjen.


"Så kan du for helvete forklare hvorfor du faen meg har den OG hovne lepper?"sa hun og pekte på jakken og så på leppene mine. Jeg himlet med øynene. Faen, jeg har virkelig gjort noe dumt akkurat nå.

Ny del<33Håper dere er ekstra glade nå pga jeg har postet 2 deler idag!!Første kysset mellom Noah og Lucas! Woop woop🌹stem og kommenter🌹

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ny del<33
Håper dere er ekstra glade nå pga jeg har postet 2 deler idag!!
Første kysset mellom Noah og Lucas! Woop woop
🌹stem og kommenter🌹

Mr. Lone BoyWhere stories live. Discover now