•Voldelig•

2.1K 102 80
                                    

Sesong 3, del 41

N O A H
Parkeringsplassen
-18:12

Jeg åpnet bildøren for Lucas og han snublet inn i setet. Jeg lukket døren og gikk til den andre siden og satt meg inn. Uten å si noe, tok jeg nøklene inn og fikk på motoren. Jeg tror jeg aldri har kjørt en så kraftig bil før i hele mitt liv.


"Setebelte"sa jeg og så på han. Han så på meg og hevet det ene brynet.


"Er du seriøs n-"


"Ja"sa jeg mens jeg tok mitt eget på. Han sukket og jeg kunne høre at han også tok det på etter litt. Jeg begynte å kjøre.


"Hvor skal vi?"spurte han. Jeg presset bryna svakt sammen.


"Hjem...til deg. Jeg slipper deg av der"sa jeg. Jeg kunne se at han så på meg i sideblikket.


"Hvordan skal du komme deg hjem da?"spurte han.


"Noen kan hente meg"sa jeg. Det ble stille igjen. Det var ikke lenge til vi var hos Lucas. Dette var så rart. Jeg kunne ikke tro at jeg faktisk kjørte han hjem etter alt han hadde gjort mot meg.


"Går det bra med deg og Wilma?"spurte han etter litt. Jeg så brått på han og så på veien igjen. Grepet mitt på rattet ble hardere. Hadde han seriøst ikke fått vite om det? Jeg kremtet. Kanskje jeg ikke burde si noen ting. Det kom jo ikke til å endre noe akkurat.


Men det ble feil. Jeg orket ikke å lyge mer. Det var også my sjanse for at han ikke kom til å huske noen ting i morgen.


"Hvordan går det med deg og Sarah?"spurte jeg og ignorerte spørsmålet hans.


"Ikke bra"sa han. Jeg presset bryna mor hverandre og så kjapt på han. Jeg trodde det gikk strålende.

"Hvorfor det?"spurte jeg. Plutselig ble jeg veldig nysgjerrig. Det er vell litt utnytting når man stiller spørsmål man vet en person ikke hadde svart på om han ikke var beruset. Men.. Hva skal jeg si? Jeg fortjener det.


"Kuken min fungerer ikke lengre på henne"sa han og jeg holdte på å trykke hardt på bremsen. Heldigvis gjorde jeg ikke det.


"Oida"sa jeg kort.


"Har ikke hatt boner på lenge"sa han og jeg kunne kjenne at han stirret på meg. Plutselig ble jeg utrolig ukomfortabel. Jeg bet tenna sammen og bestemte meg på å ikke se vekk fra veien. "Noah?"


Jeg svelgte. Redd for hva han skulle spørre om.


"Hm?"


"Jeg har hatt det jævlig"sa han. Jeg var lettet for at han ikke spurte om noe annet.


"Jeg og"sa jeg


"Nei, du forstår ikke. Jeg har virkelig hatt det jævlig. Først skjedde det med deg, så får jeg vite at noen på skolen har sakt at jeg liker gutter og jeg ble livredd for Carter, så kom moren min i en ulykke-"


"Ulykke?"spurte jeg.


"Hun døde Noah"sa han. Jeg kjente plutselig ett stikk inni meg. Jeg så på han og merket hvor dårlig han så ut. "Jeg dro på sykehuset siden jeg er jævla sur på den drittsekken som kjørte rett inn i bilen hennes"


Jeg visste ikke hva jeg skulle si.


"Jeg skal faen meg drepe han"


"Du skal ikke drepe han. Det var sikkert ett uhell og han er sikkert utrolig lei seg"sa jeg.


"HVORFOR ER DU PÅ HANS SIDE!?"brøt han plutselig ut. Jeg sperret opp øynene og så overrasket på han.


"Jeg er ikke på noen av dere sin side!"sa jeg. Plutselig mast han alle følelsene i øynene sine igjen. Han så ut fra det andre vinduet og så tilbake på meg.



"Kjør inntil siden"sa han brått. Jeg så forvirret på han.


"Kjør inntil!"sa han igjen mer voldelig.


"Okei! Okei! Slapp av!"sa jeg og kjørte inntil. Han braste ut av bilen og gikk til min side og åpnet bildøren.


"Ut!"sa han strengt.


"Hva faen?"sa jeg men bevegde ikke en muskel. Han kunne faen ikke bare slippe meg av i ødemarken! Og ikke heller kunne han kjøre i den tilstanden han var i nå. Hva faen tenkte han!?


"Gå ut Noah. Jeg klarer faen ikke dette lengre. Jeg har mistet alle!"sa han. Det var mørkt ute nå. Jeg så opp på han og så en tåre trille ned kinnet hans. Lucas gråt.


"Lucas-"begynte jeg men eg ble avbrutt.


"Kutt ut"sa han.


Han hadde det virkelig ille.


"Sitt deg inn i bilen igjen. Vær så snill"sa jeg lavt og rolig. Han bare stirret på meg i respons. Jeg reiste meg opp før jeg engang fikk gjennomtenkt det jeg skulle til å gjøre. Han så rart på meg.


Jeg klemte han.


Jeg kunne kjenne litt av lukten av Lucas bak all alkoholen. Etter litt klemte han meg også tilbake.

"Jeg er lei meg Noah. For alt"sa han mens hodet hans var begravd inn i genseren min. Jeg svarte han ikke. Bare fortsatte å klemme han.

"Kan du sitte deg inn i bilen igjen?"sa jeg da jeg avsluttet klemmen. Han nikket og smilte svakt. Både jeg og Lucas satt oss inn i bilen igjen. Jeg startet motoren og kjørte inn på motorveien igjen.

Jeg bestemte meg for å ikke si noe mer spesielt siden jeg ikke ville at han skulle bli irritert. Han kunne faktisk bli veldig irritert når han var full.

"Wow"sa Lucas plutselig.

"Hva?"spurte jeg uten å se bort på han.

"Kuken min funker"

Første delen i sesong 3!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Første delen i sesong 3!

🌹kommenter og stem🌹

Mr. Lone BoyWhere stories live. Discover now