•Blodig leppe•

2.1K 94 57
                                    




Sesong 1, del 7

N o a h

Guttedoen
-09:35

"Hvem?"sa en annen stemme jeg aldri hadde hørt før. Det var ikke Kyle sin og heller ikke Ian sin. Der var sikkert noen andre i gjengen hans.

Jeg ventet på at han skulle si navnet mitt.

Noah.

"Den jævla gutten som sitter bak meg i engelsktimen!"sa han. Engelsk timen? Jeg har ikke engang engelsk med han.

"Tyler fyren?"spurte han andre. Tyler? Det var ikke meg! Jeg pustet lettet ut.

Jeg visste hvem de snakket om. Tyler var en total nerd men jeg hadde jobbet med han på en cafe i sommer. Han var faktisk veldig snill. Hvorfor skulle han banke han?

"Ja"sa Lucas surt

"Hvorfor?"

"Han er bare så fuckings irriterende"sa Lucas. Wow, så derfor skal han banke Tyler. Jeg var nødt til å advare han.

"Hva har skjedd i dag? Du er i et utrolig dårlig humør"sa han. Jeg kunne høre noen skritt. Jeg håpte på at de ikke så at en av doene var låst. Heldigvis for meg gikk de ut og jeg stormet ut av doen.







"Hvem er Tyler og hva skjedde med deg i gymmen?"sa Alex forvirret. Vi satt i kantinen og jeg snakket om planene til Lucas.

"Tyler er en han skal banke uten grunn, jeg klarte å løpe fra han"sa jeg. Melody og Alex så på hverandre og så på meg.

"Eg vet hvem Tyler er jeg og"sa Melody.

"Så hva skal vi gjøre? Få oss i mer trøbbel? Lucas kommer til å banke deg og"sa Alex. Alex var en av dem som måtte hjelpe til etter skolen. Jeg synes skikkelig synd på han.

"Jeg sto opp for Melody, jeg ble ikke banket. Jeg lurte han i gymmen, ble ikke banket. Jeg-"


"Du lurte han?"gjentok Melody og så rart på meg.

"Han jukset først"sa jeg. De så rart på hverandre som om de ikke skjønte noen ting. Jeg hev resten av maten min i søpla og det gjorde de og.

"Vi er nødt til å advare han"sa jeg. Lucas og vennene hans var ikke i kantinen i dag. Jeg håpte vi ikke kom til å komme for seint. Tyler var ikke fyren til å gjøre noe galt.

Han gjorde aldri noe galt. Han er en av de mest fredlige og ansvarsfulle personene jeg vet om. Vi er ikke veldig godt kjent men var sammen fra 8 om morgenen til 5 om ettermiddagen på cafeen hver lørdag i 4 uker.

Vi tjente ikke så veldig mye men det var nok til ny TV iallfall.



Vi gikk opp i andreetasje der de som gikk i andre klasse hadde de meste av klasserommene sine. Vi gikk og så ved alle skapene og kikket inn i alle klasserom men han var ingen steder.

"De må ha tatt han"sa jeg. Melody fikk et bekymret blikk og så rundt seg.

Vi hadde egentlig gikk opp og var på vei ned til skapene våre men stoppet da vi gikk forbi guttedoen og hørte stemmer der innefra. Vi så på hverandre.

Mr. Lone BoyWhere stories live. Discover now