•Dårlig taper•

1.8K 90 43
                                    



Sesong 1, del 18

N o a h

Stranden
-18:48



Jeg så på Carter og så på Lucas.


"Da går vi"sa Mel og gjorde seg klar til å ta tingene hennes men jeg stoppet henne.


"Ikke faen at vi bare gir opp"sa jeg.


"Hva med en liten konkurranse?"sa Lucas lekent. Carter og de andre så brått på han. Jeg presset bryna mine sammen. En konkurranse? Seriøst? Hvor gamle var vi? "Vi svømmer om kapp to og to, rundt den båten"sa han og pekte på en stor båt.



"Jeg mot Kyle, Wilma mot Ian, Alex mot Carter og Noah mot Lucas"sa Mel. Jeg snudde meg brått mot henne. Hva faen? Jeg skulle IKKE svømme mot Lucas!


"Nei"sa Carter, "jeg svømmer mot deg". Mel myste på han og nikket etter litt.



"Jeg vil ikke svømme mot Lucas"sa jeg. Lucas så på meg men var ikke sur for det jeg sa. Han smilte faktisk. Hvorfor i helvete smilte han?



"Synd. Vi bytter ikke mer no"sa Wilma. Jeg så brått bort på henne. Hun var kjæresten min! Hun skulle liksom stå opp for meg når jeg trengte det og dette var det motsatte!




Alle hadde svømt unntatt meg, Lucas, Alex og Kyle. Mel hadde tapt og Carter var en sykt dårlig vinner. Jeg tror Mel hadde sprengt om han hadde sakt at han hadde vunnet en eneste gang til. Heldigvis hadde Wilma vunnet men det kom ikke som ett sjokk.

Kyle derimot var en jævlig dårlig taper.



Lucas tok av seg hettegenseren sin og gikk uti vannet. Jeg gikk sakte uti og ville ikke dette i det hele tatt. Tenk om jeg faktisk hadde vunnet. Da hadde jeg endelig bevist at jeg kan være bedre enn han i noe.



"Klar- ferdig"begynte Mel, "Gå!"



Jeg svømte mot båten. Jeg begynte allerede å bli sliten og fulgte ikke med på hvor Lucas var. Han måtte være bak meg for jeg kunne ikke se han foran meg. Jeg klarte å svømme bort til båten og måtte nå svømme rundt den. Nå var jeg på den andre siden som betydde at de andre ikke kunne se meg mer.



Plutselig, midt i tankene mine, presset noen meg inn i båt-veggen. Det var en stang på siden som jeg tror var en stige og jeg holdt meg automatisk til den. Siden jeg var redd hadde jeg knepet øynene mine sammen men nå åpnet jeg de.




Selvfølgelig var det Lucas. Det var dette jeg var redd for at skulle skje. Nå kom han til å drukne meg. Bokstavelig talt. Takk for alt.


Det neste han gjorde fikk meg til å få sjokk. Plutselig gned han det ene beinet sitt mellom mine bein... Og da vet du hvor jeg vil frem til. Jeg sperret opp øynene.


Det som overrasket meg mest var følelsen jeg følte. Det var en følelse jeg aldri har følt før. Hva i helvete var dette?



Jeg dyttet han vekk fra meg


"Hva driver du med!?"sa jeg og så frustrert på han.


"Det samme du gjorde mot meg"sa han lekent. Han bet seg i leppen og svømte bort til meg igjen. Jeg klarte ikke å få noen ord ut av munnen min. Det samme jeg gjorde mot han? Jeg hadde jo ikke- festen. Shit.


"Ikke så deilig og få det offentlig, ikke sant?"sa han. Jeg så rart på han. Hva i helvete mente han med det? Etter det så svømte han videre og jeg ble igjen.


Jeg skulle til å svømme igjen da jeg følte noe rart. Jeg stoppet opp igjen. Helvete. Nei. Fy faen. Dette kan ikke ha skjedd!




Helvete!




Jeg svømte raskt opp på land og gikk med hendene foran..dere vet. De andre så ikke på meg og jeg gikk raskt bort og tok håndkle mitt og surret det rundt meg.


Han hadde sett det.




Han visste det.




Kommer han til å tro at jeg er homo nå? Det kan han ikke tro! Det er sikkert en misforståelse! Jeg har ikke ligget med Wilma på lenge og det er sikkert derfor.



Jeg ville faen meg ikke være her lengre.



Alex og Kyle løp ut i vannet og begynte å svømme. Jeg satt meg ved siden av Mel. Lucas, Wilma, Ian og Carter satt nesten rett ved siden av oss.


"Hva skjedde med deg? Du lå framme i begynnelsen men så plutselig lå du ett minutt bak han"sa Mel. Jeg hørte en svak latter og så på hvor den kom fra. Jeg møtte Lucas sine øyne og kjente kinnene mine brenne.



"Jeg føler meg ikke bra, kanskje vi bør gå hjem"sa jeg.



"Jeg kan hjelpe deg med problemet ditt om du vil" sa Lucas. Mel så rart på han og så på meg. De andre hadde ikke hørt det. Jeg svelget tungt. Jeg var så jævlig forvirret akkurat nå. Hva var det han drev med!?




Dette var faen meg ikke normalt.


Var Lucas homo?


"Kan jeg gå hjem?"spurte jeg og ignorerte Lucas. Jeg tok tak i tingene mine.

"Ja, sikkert. Har du vont i hodet eller noe lignende?"spurte hun.


"Jeg føler meg bare kvalm"sa jeg mens jeg så på Lucas. Jeg tok tingene mine og gikk kjapt til bilen min. Jeg la håndkleet på setet og satt meg inn. Faen i helvete.








Mel hadde ringt mange ganger men jeg hadde ikke klart å svare. Jeg klarte ikke og snakke med noen! Det eneste jeg tenkte på var det Lucas hadde gjort og hver gang jeg tenkte på det, kjente jeg det krible i magen.



Hva faen er dette? Og hvorfor er det her? Jeg har jo faen meg en kjæreste som er en JENTE. Jeg har aldri opplevd dette før. Jeg er nødt til å ligge meg langt unna Lucas og da mener jeg langt unna. Han kan ikke holde på sånn som dette lengre, han ødelegger det perfekte livet mitt.



Jeg pustet tungt ut og la meg tilbake i sengen. Jeg hadde sikkert lugget her i noen timer og bare stirret opp i taket. Jeg måtte gjøre noe. Dette kunne ikke skje.



Ny del!🌹kommenter og stem🌹

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ny del!
🌹kommenter og stem🌹

Mr. Lone BoyWhere stories live. Discover now