Part 16

1.3K 46 3
                                    

-Vanuit Deveny-

Ik kijk op. Het is een jongen met bruin krullend haar. 'Sorry!' Zegt hij. 'Geeft niet...' Mompel ik en hij helpt me met opstaan. 'Ik ben Nils.' Zegt hij. 'Deveny.' Zeg ik. Hij is helemaal doorweekt door de regen. Rein komt aanrennen. 'Uhm, ik moet gaan.' Zeg ik snel en ik loop weg.

-Vanuit Rein-

Ik kom bij Nils aan. 'Stond je met Deveny te praten?' Vraag ik. 'Ja, hoezo?' Vraagt Nils en hij trekt zijn wenkbrauwen op. 'Gewoon.' Zeg ik kortaf. 'Is ze je vriendin?' Vraagt Nils nieuwsgierig. 'Nee.' Zeg ik en ik pak mijn mobiel. 'Maar ik moet gaan.' Ik loop naar mijn fiets en ik fiets naar huis.

Ik kom net thuis en het stopt met regenen. 'Are you fucking kidding me?!' Zeg ik. Ik loop naar binnen. 'Ben thuis!' Roep ik. 'Reiiinnn!!!' Timo en Hidde rennen al op me af. 'Ga je mee FIFA spelen?' Vraagt Hidde meteen. 'Nee sorry ik moet iets anders doen.' Zeg ik en ik lach. 'Wat dan?' Vraagt Timo. 'Dingetjes die jullie niet hoeven te weten!' Zeg ik geheimzinnig. 'Toeeeeeee, zeg! Anders geven we je de kieteldood!' Roept Hidde en ze beginnen me te kietelen. Ik val op de grond van het lachen. Timo en Hidde springen bovenop me. 'Zeg!' Roept Hidde. 'Oke, oke!' Lach ik. 'Ik ga naar de bios...' 'Ooohhhh mogen wij mee!!?' Roept Timo erdoorheen. 'Ik vind het goed. Maar ik ga met een ander meisje en dan gaan we heel veel zoenen enzo.' Zeg ik lachend. 'Ieellll laatmaar!!' Roepen ze in koor en ze rennen weg. Ik grijns en ik sta op.

-Vanuit Deveny-

Ik sta op de badkamer mijn haren te fohnen. Ik ben helemaal doorweekt door de regen en ik haat nat zijn. Ik hoor dat de bel gaat. 'MAM, DOE JIJ OPEN IK BEN BEZIG!' Roep ik naar beneden. 'Goed!' Hoornik mama zacht zeggen. Ik leg mijn fohn in één van de kastjes in de badkamer. 'Hoi mevrouw, ik kom voor Deveny.' Hoor ik een stem zeggen. Een best bekende stem. Niet veel later daarna roept mama: 'Deveny! Het is voor jou!' 'Ik kom al!' Roep ik terug en ik ten naar de voordeur. Daar staat Rein. In een smoking. Hij houd een roos voor zich uit. Ik pak de roos aan en ik bloos. 'Ga je nog met me mee naar de film?' Zegt Rein met een sexy lage stem. 'Ik.... Uhh....'

Almost forgotten - ft Rein van Duivenbodenजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें