BÖLÜM 2: Yanan Duygular

68 6 4
                                    


YANAN DEHLİZ İLE İLGİLİ KÜÇÜK BİR SPOİLER VARDIR !

Percy'nin gözünden:

Birilerinin en son Leo'yu görmesinin üzerinden 3 ay geçmişti. Kendisini ve Festus'u alıp 9. Depoya kapamıştı ve kimsenin kendisini ziyaret etmesine izin vermiyordu. Sadece kısa bir süre boyunca Kalipso'nun cenazesinde göründü. Percy Kalipso'nun orman perilerinin izni ile Melez Kampındaki ormanın etrafı çiçekler ile dolu sakin bir bölümüne gömülmesine kişisel olarak karar kılmıştı.

Seramonide Percy'nin Leo'yu görme fırsatı olmuştu ve görünüşünden anlayacağı üzere zaman ona yaramamış gibiydi içini rahatlatmak için Leo ile konuşacağı sırada Nico onu durdurdu. Leo'yu kendi kederi ile baş başa bırakmaları konusunda ısrar etti.

Ancak Percy zamanla Leo için daha çok endişelenmeye başladı, Argo ll deki herkes de aynı durumdaydı. Jason Leo'nun yaşıyor olmasına sevinmişti ama sanki Leo değilmiş gibiydi. Sanki Leo'yu Leo yapan herşey gitmişti.

Percy Poseidon kabinin dışında oturup kılıcını keskinleştirirken üzerine bir gölge düştü. Yukarı baktığında karşısında Frank'i gördü.

"Percy! Nasılsın?" dedi Frank ve Percy'ye sarıldı. Roma'nın yeni Praetor'u mor bir pelerin, üstünde madalyaları takılı olan bej rengi bir tişört ve mavi kot pantolon giyiyordu. İçinde onu hayatta tutan odun parçası olan kesesi de beline bağlanmıştı.

Percy takılı olan madaylardan zarar gelmemesine dikkat edip sarılmasına karşılık vererek, "İyi gibiyim, seni görmek çok güzel"

Frank'in yüzündeki gülümsemesi kaybolur ,"Leo nasıl?"

Percy kafasını üzüntüyle sallayarak, "Kendini hala 9. Depo da tutuyor yanındaysa sadece Festus var." Der.

Frank 9. Deponun bulunduğu ormana bakarak, "Anlıyorum..." der.

"Yeni Roma nasıl ?"

"Yeni Pontifex'imiz işi büyük bir zevkle kabullendi ve birçok yeni tapınak yapıldı. En kısa sürede ziyaret edip görmen gerek. Jason iyi bir iş yapıyor ama bence kafasını dağıtacak birşeyler arıyor..."

Percy Frank'e bakar. "Ne demek istiyorsun?"

"Şey, Jason ve Piper ayrıldı da."

"NE? Peki neden ?" Percy şoke olmuş bir biçimde ayağa kalkar.

"Tüm hikayeyi bilmiyorum, özür dilerim."

Percy yürümeye başlar ve "Gidip ona İris mesajı atacağım Frank, sonra görüşürüz." der.

Frank Percy'ye el sallar ve yürümeye başlar.

Frank'in gözünden:

Ormanın derinliklerine ilerlerken Frank'in ayağının altında bir dal kırıldı. Hephaistos kulübesinden biri isteksizce Frank'e 9. Depo'yu nasıl bulabileceğini anlatmıştı, girişi bulmuştu ve açılmıştı. Büyük bir kapının kenarından içeriye göz atarken Leo'nun kızgınca eşyaları etrafına attığını gördü, odanın her yerinde tamir aletleri atılmıştı ve Festus kapatılmıştı ancak Leo yalnız değildi onun yanında attıkları şeylerden kaçınan ve konuşan ayakta üç adam vardı. Frank ne konuştuklarıı duymaya çalıştı.

"Bay Valdez, size sempati duyuyoruz efendim, Tanrıların aralarından birine böyle ihanet etmeleri normal sayılan bir şeydir." Der aralarından birisi.

Leo, "Sizin sempatinizi istemiyorum, onların bu yaptıklarını ödemelerini istiyorum!" diyerek kükrer ve yine etrafa bir şeyler fırlatmaya başlar.

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Jun 22, 2018 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Alevler İçindeki Kalp (Kötü Leo Valdez Fanfiction)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant