z'

1.2K 74 335
                                    

Billie Eilish - watch

Act like you love me

*Ve beni seviyormuş gibi davran, böylece devam edebileyim.

İşte oradaydı.

Sahildeki halısahanın tellerine yaslanmıştı. Beni fark edebileceği bir uzaklıkta, tam karşısındaydım ama gözleri kapalı olduğu için beni görmemişti. Sorun değildi çünkü ben de dolu gözlerimden dolayı onu tam olarak göremiyordum.

Bugünü hep hayal etmiştim, neler yapacağımı, neler söyleyeceğimi onlarca kez tekrar etmiştim. Ama şimdi her şey allak bullaktı. Bana yazdıklarını okuduğumdan beri kalbim normal hızında atmıyordu.

Onu net görebilmek için gözlerimin bulanıklığını silip derin bir nefes aldım. Uzaklıktan dolayı gözlerimiz buluşmamıştı ama beni gördüğü kesindi çünkü...

Bana doğru yürümeye başlamıştı.

Terleyen avuçlarımı pantolonuma silerken gözlerim tekrardan dolmuştu.

Beni görüyordu, kirpiklerim titredi.

Beni biliyordu, dudaklarım titredi.

Bana geliyordu, bacaklarım titredi.

Yüz ifadesinden korkuyordum, yüzüne bakamıyordum. Gözlerine bakmayı düşünemiyordum bile. O genellikle güzel bakardı ama bana da öyle bakar mıydı, bilmiyordum.

İşte buradaydı.

Gözlerim ayaklarından yukarıya çıkmıyordu, adımları gayet yavaştı. Saklanmak, kaybolmak istedim o an ama aynı zamanda da açığa çıkmak istedim. Koşmak, ona sıkıca sarılmak istedim ama aynı zamanda da durmak, öylece gelmesini beklemek istedim. Ben çok şey istedim ama istediklerimin çok azı gerçekleşti.

İşte buradaydı.

Aklımda dolanan düşünceler dışarı çıkmak istediğinde dudaklarımı birbirine bastırdım ancak gözlerimi ne kadar kapalı tutsam da düşüncelerim gözyaşı olarak ortaya çıkmışlardı yine.

Ağlamak.

Ağlamak bana ne kazandırmıştı şiş gözlerden başka? Kime, ne kazandırmıştı o damla sandığımız düşünce zerreleri?

Hiç.

Hıçkırmak istemedim, gözyaşlarım yeter dedim ama düşünceler beni öyle zorluyordu ki dudaklarım kapalı olsa bile vücudum çoktan sarsılmaya başlamıştı.

İşte buradaydı.

Adımlarının hızlandığını gördüm, hâlâ ayaklarından yukarıya çıkamıyordu bakışlarım.

Ama anlamıştım ki, ağladığımı fark edip hızlanmıştı.

Burukça gülümsedim, niye geliyorsun ki Yankı? Niye acele ediyorsun? Senin için olan tüm ağlamalarımda yalnızdım, gelsen ne değişecek?

burn without fireWhere stories live. Discover now