19. Bölüm ( Gerçeğin Fazlası Zarardır)

3.3K 103 27
                                    

 Gözlerimi açtığımda Emre hala uyuyordu. Arka koltukta onun göğsüne yaslanıp uyuya kalmışım. Ama bu fazla sarmaş dolaşlık beni tabii ki rahatsız etti ve geri çekildim.Böylece Emre yi uyandırdım.

      Emre gözlerini birden bire ayırdı ve dikkatlice bana bakmaya başladı. 

         - Su senin üzerindeki şeyler ne?

         - Ne , ne var üzerimde dedim ve hemen üstüme başıma baktım. Vücuduma bakmamla çığlık atmam bir oldu . Çünkü üstümde kurumuş kan vardı . T-shırt üm, pantolonum, kollarım kan lekesi.Arabaya bir şey sıçramamış  sadece benim üstümde var kan lekelerinden .

           Emreye hızla döndüm ve ağlayarak " Bunu kim yaptı" diye çığlık attım.

  - Emre ben artık böyle yaşamak istemiyorum. Katilin kim olduğu umrumda değil ben ölmek istiyorum.

    -Şşşşşşşşşş TAMAM SAKİN OL.Bir şey yok dedi ve beni öpmeye çalıştı ama ben buna izin vermedim . Kendimi geri çektim ve gözyaşlarımı sildim.Bir şey başarmış edasıyla Emre 'ye baktım

      - Öldür beni Emre!

      - Ne diyorsun sen ya?

      -Boğ ,boynumu kır ama öldür beni dedim ve  Emre'nin ellerini tutup boğazıma götürdüm. Ölmek istiyorum öldür beni . 

      - Saçmaladın ama ! dedi ve ellerini çekti.

 Bıçağın silahın falan yok mu bana  ver kendimi ben öldüreceğim.    diye yırtınsamda bana faydası olmadı.      

      İlk defa bu kadar kararlıydım. Ölmeyi kesin istiyordum. Hiçbir şey umrumda değildi,sabah kalkıyorum ve bi manyağın beni kanla yıkadığını görüyorum bunca araştırma ve çabadan sonra bunu yaşamak benim için gerçekten büyük bir trajediydi.Ölmek istemem çok mantıklıydı.

    - 2 dakika sakin olur musun?

    - Ben sakin olamam bundan sonra ancak bir ölü olabilirim.Eğer sen beni öldürmüyorsan bana bu pisliği yapan öldürsün . Bize sezdirmeden ve uyandırmadan gelip beni bu hale sokuyorsa muhakkak peşimdedir dedim ve arabadan dışarıya attım kendimi.

   Boş yolun ortasına geçtim ve 

  - Bence artık tanışmalıyız , buraya gel ve beni öldür dahasına karışmayacağım . Sen beni öldür ve sen de kurtul ben de kurtulayım. Hadi istediğin bu değil miydi? Keçileri kaçırmam değil miydi?Al işte boş bir yoldayım. Kamera da yok gel beni öldür hadiiii! diye kendimi yırtarcasına bağırıyordum

   Emre yanıma geldi beni yoldan kenara çekmeye zorladı susturmaya çalıştı ama ben devam ettim. Artık son demlerimdeydim bağıracak mecalim kalmamıştı." Lütfen beni öldür " diyerek ağlıyordum,Emre de bana  sırtımdan sarılmıştı ,ikimizde yere çökmüştük. İşte tam o sırada karşıdan bir karartı göründü.

     Yavaş  adımlarla geliyordu,bir bayandı,atletik yapılı ve kumral bir kadındı daha da yaklaştı ve o anda yüzünü seçebildim. BU GELEN KİŞİ ADA'YDI.En yakın arkadaşımın burada ne işi var ki? Neden üzerimize geliyor?

Emre ve ben yavaşça ayağa kalktık . Ada yavaş yavaş yürüyerek yanıma geldi .ve

       - Birinin ölmek istediğini duydum?!! dedi . Ağız kokusu inanılmaz kötüydü.Geriye sendeledim ve Emre 'ye baktım. O da şaşkın görünüyordu yine de benden cesaretli davrandı ve

   - Senin burada ne işin var?dedi

    - Su ölmeyi çok istediğini söyledi sen de duydun değil mi?İşte tam da bu sebeple geldim.

    - Ne ?

   Ada açısını değiştirdi ve bana doğru döndü.

    -Nasıl bir ölüm şekli istersin?

-

Ölüm ÇukuruWhere stories live. Discover now