16. Bölüm (Ters Dünya)

3.9K 142 18
                                    

        Sabah herzamanki gibi harika bir şekilde uyandım.Yatmadan önce salya sümük ağlarsan bunlar olur işte.Gözlerim çapaktan birbirine yapışmış ağzımda da iğrenç bir tat var . Kesin pis kokuyordur. 

       Bari doğrulayım dedim onu da yapamdım. Sonra aklıma feci birşey geldi Emre yanımda uyumuştu. Kabus görmüşçesine hızla kalktım . Emre'nin üzerinden atladım ve onu anırttım sanırım dizimle veya dirseğimle çocuğun karnını deldim.

       Koşarak tuvalete girdim . OFFF ama ya çok çirkinim. Daha bir de ağzımın suyu akmış sonra da kurumuş . Ağzımın çevresi bembeyaz anlayacağın. Gözler şiş ,çapaklı ,torbalı,mor. Dünden daha çirkinim .Yüzümü ne kadar yıkasamda o pislik yığınından sadece çapağı ayırabildim.

        Üzülerekten kulubeye geri döndüm . Emre yatağın üzerine oturmuş, ellerini başına yaslamış gözlerini öfeliyordu. Sonra kafasını kaldırdı ve bana baktı onun da hali pek iç açıcı değildi. Utanarak yanına oturdum.Küçük bir günaydın merasimi yaşadık. Sonra da kahvaltı yapmaya çalıştım.

         Fakat ellerim çatal tutmuyordu. Delicesine ellerim sızlıyordu. Ekmeği bölemiyordum bile . Emre bana baktı ve iç çekti

       - Dur da ben yardım edeyim .

Ne kadar romantik de mi ? Elleriyle bana peynir ekmek yedirdi(!) Bir  de  ekmeği koparmak için benim ağzımı, Emre'nin de ekmeği geri çekşini ve o anda yaşadığımız  zavallılığı düşünün.

     Kahvaltıyı da yaptıktan sonra  Emre ' nin araştırmalarına bakmaya devam ettik. Annemin resminin cesedin anlına işlenmiş olduğu resme baktım . Kolumu oyan adamın cesedininin resmine baktım. İki cinayet çok farklıydı aynı kişinin yapmış olma ihtimali çok zayıftı.

    - Emre bak bu adamın gözleri oyulmamış ve kemikleri organlar yerine koymak katilimizin huyu olan bir şey değil.

     - Haklısın . Baksana bir tek bu cinayette oyuk gözler ve cesetle dalga geçmeler yok.

     - Belki de bu cinayeti adamın bir düşmanı yapmıştır Emre

   - Hayır ,olamaz bütün soruşturma ve incelemeler yapılmış . Adamın bütün düşmanlarına sorulmuş ama bir sonuç alınamamış.Ayrıca ortada kanıt da yok. Adamın tutulduğu yere katil girerken alarm da çalmamış.

  Küçük bir kahkaha attım ve

     - Belki bir ninja yapmıştır .

    - Ne saçmalıyorsun sen ?

   -  Sadece şaka yaptım Emre...!

  -  Offf bir şey var bu işte atladığımız bir bölüm ama ne ?

  - Hep filmlerde olur ya cinayeti polis işler sonra da intihar eder belki de bir polis işlemiştir.

 - Evet evet Su sen bir dahisin . Kesilikle olabilir. dedi  

Dudağıma küçük bir öpücük kondurdu ve kıkırdadı. Bu öpücük içimde kelebekler uçuştursa da utanmış rolü yaptım.

     - Da bu polis kim?

     - Baban olamaz o zaten diğer cinayetlerin  şüphelisi. Baban bu cinayeti yapmış olsa bu onun tarzı değil. Bu cinayeti yapmışsa da diğer cinayetleri kim işledi?

   - Yani başka bir polis mi yaptı? 

 - Hangi polis?

   - Ne bileyim Emre ?

   - Off hey şey karıştı.Bulamıyoruz.

  - Dur bakayım bi şu önceden yaptığımız  araştırmaya bakalım

   Anksiyete   Anksiyete kişi için tehlikeli bir durum yaratma ve tehlike algısını ortaya çıkaran bir tür hastalıktır. Kişinin sürekli korkuya kapılıp baş dönmesi, korku ve titreme gibi belirtileri ortaya çıkar. Genelde psikolojisi bozuk kişiler ve etrafta dikkat çekmek isteyen kişilerin ortaya çıkarmak istediklerini elde etme çabasıdır. Anksiyete belirtileri şu bulgulardır: Hayattan zevk almama Dikkat çekme Takıntılı davranışlar İçe kapanıklık 

Sosyal Fobi   Sosyal fobi hastalığı 13 24 yaşları arasında görülür fakat daha büyük yaşlarda da görülme ihtimali vardır. Kadınlarda daha fazla görülmesine rağmen erkelerin bu konuda daha çok başvurdukları görülmektedir. Sosyal fobi rahatsızlığı daha çok ebeveynlerin aşırı derecede disiplinli olması ve aile bağlarının kopuk olmasından kaynaklanır.Ayrıca çok sevdiği bir kişiden uzaksa da bu daha tehlikeli evrelere de gelebilir. Bir de  bu sosyal fobi hastalıklarından en genel görünenleri şunlardır: agirofobi ,agorafobi ,antropofobi ,asimetrifobi , Fabofobi ,kronomentrofobi ,ksantofobi.      Eğer  ki bu belirtilerin hepsi birarada görülüyorsa gerçekten korkulmalıdır . Sadist ya da hem sadist hem de otizm hastası olma ihtimali yüksek orandadır. Derhal bir piskoloji hastahanesine kaldırılmalıdır. 

     Benim babamın fobisi  falan yok ki . En azından  asimetrifobiyi biliyorum simetrik olayan şeylerden korkma. Benim babamın böyle bir takıntısı yok. Biliyordum babam katil olamaz . Gerçi sonunda olabilir diyor ama .

     -  Emre bu fobileri araştıralım tamam mı ?

    - İnternetim bitti ama sonra hallederim.

   - İyi .

Kalktım ve kum torbasına yürüdüm yumruklarımla yapamıyorsam tekme atardım. O kadar saçma tekmeler atıyordum ki . Dışarıdan baksam kendime gülerdim. Zaten Emre de bana güldü.

    - Tekmeni yandan atmalısın düz olarak atarsan saçmalamış olursun.

  -  Tamam.

Denedim ama yer düştüm. Bence Allahım beni şuracıkta öldürebilirsin. Hiç ecelime kadar beklemeye gerek yok.

    Emre beni kaldırdı bacağımı tuttu ve açısını ayarladı. Pardon bacağımı tutu dedim bacağımı mıncıkladı. Rahatsız oldum tabii ama o bunu farkında değildi. Herneyse tekmemi attım evet bu kum torbası hareketlendi.

     Babamı düşündüm olasılıkları düşündüm ve tekme atmaya devam ettim . Emre de araştırma yapmak için dışarı gidecekti. Belki her şey tersine dönecek babam şüpheli olmaktan çıkacaktı. Umutluydum . Bu savaşı kazanacaktım.

       

     

Ölüm ÇukuruWhere stories live. Discover now