[six]: vanilla smelling night (wolf au)

301 36 29
                                    


bu bölüm senin için Lampetie I purple you💜

                                        :~:

•young and beautiful

"Mısırları hep ben patlatmak zorunda mıyım bir tanem" dediğimde sadece gözlerini devirmişti. "Aishh Kook sadece biraz minnettar görün."diye tekrarladığımda sonunda sessizliğini bozarak "Tae alt tarafı mısır patlatıyorsun bu kadar çok büyütme" demişti.
"Ama" diye inkar ettim çocuklar gibi "Bu gün senin mısırları patlaman gerekiyordu, geçen film akşamı'da ben yapmıştım Kook~." dedim hafif aegyo'lu bir şekilde. Deliler gibi öpmek istediğim güzel dudaklarından minik bir kahkaha döküldüğünde sadece kafa sallayarak "Evet ama benim için bir şeyler yapman hoşuma gidiyor Taetae." dedi, geniş koltuğa uzandı.

                                       ...

En sonunda tüm mısırları patlattığımda,geniş koltuğumuzda yayılmış, yastık ve pikesinin arasında kaybolucakmış gibi görünen biriciğime bakış atarak "İşte mısırların Kook" deyip mısır kovasını uzattım. Mutlu bir şekilde ellerini çırparak "Teşekkürler" dedi ve pikesini kenara çekerek yanına oturmam için yer açtı. Hemen kollarının arasına geçerek ona sokulduğumda, gülüp dudaklarıma minik bir öpücük kondurdu. Televizyon kanallarında dolaştıktan ve birbirimize minik öpücüklerler bıraktıktan sonra Jungkook'un ısrarları üzerine bu gün izleyeceğimiz filmi o seçti.

Bu aralar izlemeyi çok sevdiği fantastik dizinin yeni filmini açtığında sadece derin bir iç çektim. Bu dizide ne buluyordu hiç anlamıyordum ama onu kızdırmamak için bir şey dememeye karar verip kucağına yerleştim.
Başını boynuma gömüp, pikeyi üzerimize çektikten sonra kumandayı alıp filmi başlattı.

:~:

Hayır anne bunu kabul edemem.
Be-ben onunla asla mühürlenmem.

Yapmak zorundasın Jimin eğer Güney      sürüsünün alfasıyla mühürlenmezsen sürümüz baskıya dayanamaz ve yok olur.

Bu sürüde ki tek omega ben değilim anne (!) başka birisini seçin. Eminim sürüde olan bir sürü omega ve beta Min Yoongi ile mühürlenmek için can atıyordur.

Jimin

Ne anne!

O seni seçmiş.. Kurdu seni seçmiş Jimin...

:~:

İlk başta ilgimi çok çekmeyen film bir süre sonra beni kendine çok bağlamış ve etkisi atına almayı başarmıştı. Bir yandan ağzıma mısırları atarken bir yandan da Jungkook'un küpesiyle oynuyordum. O da saçlarıma ve bazen de boynuma minik öpücükler konduruyordu. Ve ikimizde çıtımızı çıkarmadan filmi izliyorduk.

:~:
 
                                    >>

Jimin izin ver seni rahatlatayım kurdunun çırpındığını hissedebiliyorum.

Senden gelicek hiç bir iyiliği istemiyorum Min Yoongi (!)

Jimin.. lütfen böyle davranma...

Niye beni seçtin ki senin altında olmak için çıldıracak yüzlerce omega ve beta varken neden ben(!) *deliler gibi bağırmaya başlar*

Jimin...

Neden ben Min Yoongi(!)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝐯𝐚𝐧𝐢𝐥𝐥𝐚 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐨𝐲𝐬 : 𝐭𝐤Where stories live. Discover now