•|| Κεφαλαιο 6ο ||•

374 72 82
                                    

Sara's POV

Λοιποονν...ας παρουμε τα γεγονοτα απο την σειρα...εχει περασει περιπου ενας μηνας..και η ζωη στο σχολειο κυλαει κανονικα και βαρετα..(μεχρι τωρα😏) αυτα που εχουν προκειψει  ειναι οτι...πρωτον ειμαι πια κολλητη με τον jimin..

Ναι καλα ακουσατε με τον jimin δεν καταλαβα πως εγινε..απλως καθημερινα περναμε το ιδιο λεωφορειο και ετσι γνωριστηκαμε καλυτερα..και μπορω να πω οτι οι χαρακτηρες μας τεριαζουν ΤΕΛΕΙΑ! Τωρα..το δευτερο που εχει γινει ειναι οτι η Λισα τα εχει φτιαξει με τον jimin εδω και μια εβδομαδα...(αν βεβαια δεν ειχα βαλει εγω το χερακι μου δεν θα ειχε γινει τιποτα..αλλα χαιρομαι που τους βλεπω αγαπημενους..)

Back to reality

Αυτη την στιγμη βρισκομαι εξω απο την ταξη μου και περιμενω τα κοριτσια τα οποια μαζι με τον jungkook ειναι μεσα στην ταξη και συζητουν για το θεμα της εκδηλωσης ενος "χορου του σχολειου" καθως ειναι το 5μελες της ταξης...

Jimin's POV

Και ναι...μολις εγινα επισημα ο κολλητος της Σαρας και μπορω να πω οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα🙃...καθομουν και την κοιτουσα και ταυτοχρονα ακουγα την συζητηση των αγοριων..

S: tae παμε ενα στοιχηματακι?

T: για λεγε ειμαι μεσα..

S: λοιπον..τι λες για να δωσεις ενα φιλακι στο στομα στην Σαρα?

T: Στην Σαρα?

S: Ναι..γιατι κολωνεις?

Μολις το ακουσα αυτο γουρλωσα τα ματια και τους κοιταξα..

J: τι λετε ρε?

S: σιγα ρε..ενα παιχνιδι πως κανετε ετσι?

T: απο την στιγμη που ο jungkook δηλωνει οτι δεν εχει κανενα αισθημα για αυτην γιατι να μην προσπαθησω?..😏

Ειπε και σηκωθηκε...αρχισε να περπαταει προς το μερος της..δεν μπορουσα να τον σταματησω...

Sara's POV

Καθομουν και χαζευα τον πινακα ανακοινωσεων και διαφορες φωτογραφιες διπλα του..ξαφνικα ενιωσα ενα χερι να ακουμπαει τον ωμο μου και με μια κινηση με τραβηξε και με γυρισε προς το μερος του..

E:  tae?

T: σσσ..

Ειπε και με τραβηξε πανω του...

E: τι καν..

Δεν προλαβα να ολοκληρωσω και κολλησε τα χειλια του πανω στα δικα μου...τι ακριβως εκανε?? Δεν ειχα συνηδητοποιησει τι ακριβως γινοταν ενω αυτος συνεχιζε να με φιλαει...μεχρι που καταφερα να τον σπρωξω...εκεινη την στιγμη δεν ελεγξα το χερι μου με αποτελεσμα να τον χτυπησω στο μαγουλο...(κοινως..χαστουκι) αυτος ακουμπησε το χερι του στο μαγουλο του..και δαγκωσε το χειλος του...εγω το μονο που εκανα ειναι να τρεξω στο μπανιο να κλειδωθω στην τουαλετα και να αρχισω να κλαιω...jungkook που εισαι..? Δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα...τι θα ελεγα στην Τζενη που ειναι ερωτευμενη με τον tae? Γιατι το εκανε αυτο ο tae? Πως μπορεσε?

ʟᴏᴠᴇʀ ᴏʀ ʟᴏsᴇʀ | ᴊ.ᴊᴋUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum