PART 8

233 8 0
                                    


-Nincsen értelme,hogy itt vagyok?

-Nem menthetsz meg. Nem engem kéne védened. Olyanokat kéne akiknek tényleg szükségük van segítségre. Nekem nincsen. Elbírok ezzel egyedül is.

-Engedd,hogy segítsek. Engedd,hogy elmondjam apámnak.

-Nem István nem tudhatja meg, mert biztos elmondaná a szüleimnek.

-Elmondtam, azt kezdesz az információval amit szeretnél, magadban...

-Most felmegyek aludni. Jó éjszakát.

-Várj.-mondta

Elkapta a kezemet, és visszahúzott.

Megcsókolt.

Egy kicsit hátrébb léptem, de visszahúzott magához. Úgy csókolt, mintha az élete múlna rajta. Csodás volt. Átkarolta a derekamat és magához ölelt. Egyre jobban összefonódtunk. Felemelt és felültetett a konyhapultra. Átkaroltam a lábammal a derekát, hogy jobban közelebb húzzam magamhoz. Már a nyakamat csókolgatta. és a keze a hátamat simogatta. Levettem a felsőjét, és ő is elkezdte kigombolni a felsőmet.

Ekkor egy kicsit elhúzódott.

-Nem megyünk fel? -kérdezte

Nem válaszoltam, leszálltam a pultról és elindultam felfelé.Szorosan jött mögöttem a lépcsőn, felső már nem volt rajta. Én ahogy mentem felfelé lassan levettem a felsőmet, majd kikapcsoltam melltartómat. Majd az utolsó lépcsőn kibújtam a csodás superwoman-es pizsi alsómból.Dávid megfogta a derekamat, megfordított és a falhoz nyomott.  Végig csókolta az egész testemet.

Felfelé jövet eléggé sokáig elidőzött a szeméremtájékon. Tovább jött, felkapott és lefektetett az ágyra. Újra megcsókolt. Letoltam a lábammal a nadrágját, majd felül akartam kerekedni,hogy láthassam. Így kibújtam a csókjai alól és átfordítottam, ráültem lovagló pózba. Csak néztem a csodás izmos testét. Majd megcsókoltam, utána  a nyakán, és hallattam egyre lejjebb, mikor már a farkánál voltam,lehúztam róla az alsónadrágját, és körbe csókolgattam. Tökéletes fallosza volt. Elkezdtem nyalogatni, majd csókolgatni. Hallottam a nyögéseit.

Elkezdtem a kezemmel a golyóit cirógatni, de a számból nem vettem ki a farkát. Le fel mozgattam. Folyamatos nyögései eléggé már engem is felizgattak. 

Egyszer csak hirtelen, felült , megfogott és maga alá rakott. Olyan iszonyatosan erős...

Lerángatta a bugyimat.És...És...

Belém hatolt. Annyira jó érzés volt, olyan régóta vágytam erre. Teljesen egy hullámhosszon voltunk, annyira vágytam rá. És együtt mozogtunk. Néha lassabban néha gyorsabban. Nem tudom mióta lehettünk együtt, de az örökké valóságnak tűnt. Kényeztettem közben magamat, ami őt eléggé felizgatta. Elkezdte fogdosni a mellemet, amitől még jobban beindultam.

-Áhh kérlek ne álj meg.-mondtam

-Nem bírom már sokáig. Mindjárt...

És egyszerre mentünk el. Utána elernyedve feküdtünk egymás mellett.

-Csodás volt.-mondta

-Igen, tényleg az volt.

Mi lesz most, vajon lesz jövőnk, vagy csak egy éjszakás kaland volt?! Tud rólam már mindent, vajon mihez fog kezdeni vele.


TestőrömWhere stories live. Discover now