PART 2

396 7 0
                                    

Rémálmok gyötörtek...6 órakor végre felkeltem és mentem a fürdőbe, egy gyors zuhany. De láttam hogy az egyik sebem vérzik, és azt gyorsan le kellett kezelnem, és újra letapasztani. Gyorsan felöltöztem az edző ruhámba és mentem le a földszintre.

A szüleim bőröndjei az ajtóban voltak. István éppen pakolta ki őket a kocsiba. Dávid az ajtóban állt és figyelt. A szüleim felöltözve jöttek ki a konyhából. Azt mondták,hogy sajnos indulniuk kell Párizsba, de sietnek haza.

Ez tudtam mit jelent, a következő 4 hónapot ott fogják tölteni .

De nem bántam. Jó lesz egyedül lenni. Vagyis a testőrömmel. Ahogy elhajtottak a kocsival, fogtak a két kutya pórázát és elindultunk futni. Dávid kocsival követett, ami rettenetesen idegesítő volt, de azt mondta,hogy legközelebb előbb szóljak, és akkor ő is tud futni velem. Szerintem ezt ő is kicsit kínosnak találta. A vége felé már nagyon belém hasított a fájdalom, mindenem fájt, a sok seb...

De nem mutathattam ki a fájdalmaim. Nem láthatta rajtam Dávid, nem tudhatták meg. De egy óvatlan pillanatban félreléptem és egy jó nagyon estem előre. Rohant felém a kocsiból, de mondtam neki,hogy semmi bajom, de nem hagyta annyiban. Felállított és mondta hogy megakarja nézni,hogy nem-e sérültem meg. Láttam,hogy átvérzett a pólóm és azt próbáltam takargatni. De észrevette. Mondtam,hogy induljunk semmi bajom.

Békén hagyott. Beszálltam a kocsiba, ő betette hátra a kutyákat, és néma csöndben mentünk haza. Otthon egyből felmentem az emeletre és levetkőztem. A zuhany alatt láttam,hogy nem vészes csak egy kicsit felszakadt. Egy gyors kezelés és újra a régi voltam...Ez kicsit túlzás volt.

Lementem a konyhába láttam,hogy Dávid a gépe előtt ül és kávézik. Csináltam neked is-mondta. Elvettem egy almát a pultról, bögrébe öntöttem a kávét és kiültem a teraszra a gépemmel. Ideje munkát keresni...

A személyi edzésen és a táncoláson kívül nem sok mindenhez értettem. A továbbtanulásra is gondolnom kell. Találtam a régi tánciskolámban egy munkát. Nem igazán munka , egy beugrós táncost keresnek egy új produkcióhoz. Rögtön írtam is nekik. de mikor elküldtem gyomorgörcsöm lett. Mi lesz,hogyha megtalál-gondoltam. De egyből elhessegettem a gondolatot. Kaptam egy emailt a rendőrségtől. Be kell mennem egy meghallgatásra pénteken.Szuper, nem volt elég nekik ,hogy 2 hétig folyamatosan faggatott a horvát rendőrség.

TestőrömWhere stories live. Discover now