10

145 14 0
                                    

 @mochij: Uzun zaman sonra döndüm! Neredeyse iki hafta oldu değil mi ? Uh, sizi özledim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@mochij: Uzun zaman sonra döndüm! Neredeyse iki hafta oldu değil mi ? Uh, sizi özledim.
-

@jhobie: Sonunda... Mesajlarıma bakmalısın.

@m: Mesajlarına bakmalısın.

@n: Mesajlarına bakmalısın.

@j: Mesajlarına bakmalıymışsın (?)

-

@jhobie: Geri dönmene sevindim.

@jhobie: Şu akşamı tekrarlamalıyız.

@mochij: bilemiyorum...

@jhobie: Bak, sana aşığım. Anladın mı ? Sana bir yıldır aşığım. Lütfen...

@mochij: bana gerçekten aşık mısın ?

@jhobie: E V E T

@mochij: güzel, bu gece hazır ol. 11:50'de seni alacağım.

@jhobie: Teşekkür ederim, çok teşekkür ederim. Seni seviyorum.

(Görüldü.)

-
Saat tam 11:50 olduğunda Hoseok, telefonuna gelen mesajla aşağıya indi. İlk günkü gibi titriyordu yine. Hoseok, Jimin'in arabasına bindi. Selamlaştılar fakat daha sonra ikisi de konuşmadılar.

Jimin arabayı durduğunda hiçbir şey söylemeden indi. Hoseok da arkasından indi. Geldikleri yer yıl başı gecesi geldikleri yerdi. Saat 11:59 olmuştu. Jimin Hoseok'a döndü ve konuşmaya başladı.

"Şimdi beni dinlemeni istiyorum. Yaklaşık 3 aydır senden hoşlanıyorum. Senin sürekli bana aşık olduğunu söylemen sana bunu itiraf etmemi zorlaştırdı. Çünkü bana daha önce kimse aşık olmadı. Ama sanırım, sen gerçekten aşıksın. Bir gün sana 'seni seviyorum' demeyi çok istediğimin farkına vardım. O zamana kadar, senden çok hoşlanıyorum Hope. Lütfen, umudum olur musun ?"

Hoseok karşısında aşık olduğu adamın söylediklerini sindirmeye başladığında, olayları kavramaya başladığında gözleri doldu. Bunca zamandır aşık olduğu çocuk ondan hoşlanıyordu. Söyleyecek kelime bulamadığında kocaman sarıldı Jimin'e. Koca bir yıl boyunca yapmak istediği tek şeydi ona sarılmak. Bir dakija boyunca aynı şekilde kaldıktan sonra Jimin ayrıldı Hoseok'tan. Hoseok üzülmek üzereyken dudaklarında bir baskı hissetti. Jimin, Hoseok'un güzel dudaklarının tadını bilmek istemişti hep. Şimdi biliyordu, güzeldi, umut doluydu. Her şeyden önemlisi, ikisi de mutluydu.

Be Hope / JiHopeWhere stories live. Discover now