8

179 16 1
                                    

472

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


472.293 kişi beğendi.

@mochij: Beni iki saat bekletmene mi sinirleneyim yoksa sonunda gelebilmene mi sevineyim ? @jhobie
~

@n: AY BANA BİR FEELS GELDİ

@s: AMA BU ÇOK GÜZEL YA

@k: Shipledim.

@s: Canım biz o shipleme işini  uzun zamandır yapıyoruz @k

@jhobie: Bence kızmayı bir kenara bırakıp sevinebilirsin. Ya da birazdan gireceğimiz yeni yıl için beni farklı bir yere götürebilirsin çünkü burası beni baydı. HEM BİZE SİPARİŞ ETTİĞİMİZ YEMEKLERİ BİLE DAHA GETİREMEDİLER YAH AÇIM BEN!

@mochij: Başka bir yere gitmezsek rahat vermeyeceksin değil mi ? @jhobie

@jhobie: E yani :)

@mochij: Tamam kalk ya kalk @jhobie

-

Hoseok, yavaşça yerinden doğrulduğunda Jimin ayağa kalktı. Hoseok heyecandan konuşamıyordu, Jimin de aynı şekilde. Her ne kadar aşık olduğu belli olan taraf Hoseok bile olsa, Jimin de Hoseok'a karşı boş değildi. Bugünkü amacı sadece yemek yemek değildi Jimin'in. Bir şans verecekti, Hoseok'a umudu olması için bir şans verecekti. Tam yeni yıla girdikleri dakika, havai fişekler meydandan gök yüzüne yükselirken söyleyecekti bunu. Hazırlamıştı her şeyi.

"Şey..." diyerek konuşmaya başladı Hoseok. Sosyal medyadaki kişiliğinin aksine ikisi de fazla utangaç davranıyorlardı. "Şey..?" diyerek devam etmesini belirten bir mırıltı çıkardı Jimin.

"Farklı bir yere gidelim demiştim ama havai fişekleri izlemeye gitsek nasıl olur ?" diye sordu Hoseok. Jimin ise sırıtmaya başlamıştı çünkü zaten Jimin'in Hoseok'u götüreceği 'başka yer' şehrin meydanı olarak bilinen, her yılbaşında havai fişek gösterisi yapılan yerdi.

Jimin kafasıyla hafifçe onayladığında önden Hoseok, arkasından Jimin yürümeye başladılar. Sessiz ve kısa bir araba yolculuğunun ardından havai fişek gösterisini izleyecekleri yere gelmişlerdi. Jimin arabayı durdurdu ve kapısını açıp arabadan indiğinde Hoseok da aynısını yaparak arabadan indi. İlerideki banklara doğru ilerleyip banklardan birine oturdular. Saat 23:53'tü. Havai fişek gösterisinin başlamasına yedi dakika kalmıştı ve Jimin gitgide heyecanlanıyordu. Birkaç dakika sessiz kaldıktan sonra, gösteriye 4 dakika kala, Jimin daha fazla dayanamayacağını anlayıp Hoseok'a döndü. "Hoseok..." diye fısıldadı. Aşık olduğu adamın yanında ilk kez canlı canlı bulunması yetmezmiş gibi bir de adını o öpülesi olduğunu düşündüğü dudaklardan duyduğunda titremesini engelleyemeden Jimin'e döndü Hoseok. "Hm ?" diye mırıldandı. Jimin'in ağzını açıp söyleceği şeyleri kafasında tarttığı sırada Hoseok'un telefonu çalmaya başladı. İkili, ekranda beliren 'Min Swag' yazısını görmüşlerdi. Hoseok Jimin'den bir dakika isteyerek telefonu cevapladı. Arayan Yoongi'ydi fakat konuşan kişi Yoongi değildi. Telefondaki adam birşeyler söylüyordu fakat kalabalık yüzünden sesi pek anlaşılmıyordu. Sesleri daya iyi duymak için hoparlörü açtı Hoseok. Telefon kapanmadan hemen önce birkaç cümle duyabilmişlerdi. "Arkadaşınız kaza yaptı. Acil arama listesinin en üstünde adını vardı... Sevgilisi olabileceğinizi düşünerek sizi aradım. Lütfen buraya gelin. Xxxx Hastanesi. Lütfen acele edin."

Be Hope / JiHopeWhere stories live. Discover now