15.rész - Egy ágyban az ellenséggel

2.9K 118 22
                                    

Oikawa szemszöge:

Iwaizumi még mindig döbbenten állt az ajtóban és én se igazán tudtam mit csináljak

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Iwaizumi még mindig döbbenten állt az ajtóban és én se igazán tudtam mit csináljak. Jobb szeretném folytatni amit elkezdtem, de kétlem hogy Suga-chan díjazná.. Na meg jobban átgondolva én sem akarom, hogy bárki más lássa Sugawarát szex közben. Túl erotikus és vonzó.. Lassan felegyenesedtem és Sugawarát is felhúztam az asztalról mire ő csak kínosan megköszörülte a torkát.

- Jobb ha megyek. – nézett rám mire zavartan bólintottam ő pedig a száját rágva nézett a még mindig ajtóban álldogáló Iwaizumira, de végül úgy döntött, így is le van sokkolva, mit számít egy ártatlan kis puszi, szóval gyors csókot nyomott arcomra és elsietett. Még hallottuk az ajtó csukódását de Iwaizumi csak bámult rám elkerekedett szemekkel és nem mondott semmit.

- Akkor kezdjem a sztorit vagy el akarod felejteni amilyen gyorsan csak tudod? – kérdeztem a tarkómat dörzsölve. Oké, tudtam, hogy egyszer el kell mondanom és nem is bánom hogy tudja.. Csak hát most valami egészen mást szerettem volna csinálni a párommal.

- Épp próbálom felfogni..

- Oké, szólj ha meg vagy vele. – veregettem vállon és felkapva a már felbontott sörös dobozt a nappaliba mentem. Hallottam a lépteit így halkan sóhajtva lehuppantam a kanapéra és vártam hogy robbanjon, bárhogy is fog reagálni, jobb ha ülök és van nálam valami puha hogy tompítsam a nevelő célú ütéseket.

- Ennyi? Szóljak ha felfogtam? Nem akarod elmagyarázni vagy valami?

- Szívesen elmesélem hogy jöttünk össze, bár nagyjából már tudod. – vontam vállat.

- Egy kicsit sem érzed kínosnak ezt a helyzetet?

- Mármint hogy rajtakaptál Neko-channal a konyhában amint épp kezdett forrósodni a hangulat? Nem, nem érzem kínosnak, sokkal inkább dühös vagyok amiért nem ismered a csengőt és nem adtál esélyt, hogy esetleg most nem akarok veled beszélgetni. – néztem rá enyhén sértetten. Iwaizumi lehuppant az egyik fotelbe és gondterhelten dörzsölte meg az arcát. – Nincs ebben semmi szégyellni való... Vagy talán meglepett, hogy egy fiúval vagyok együtt?

- Még jó hogy sokkolt cseszd meg! – emelte fel a hangját dühösen és szikrát szóró szemekkel nézett rám. – Van fogalmad róla, mit fognak erre mondani a szüleid? Ezt a lakást ők fizetik neked és mivel egyetemre fogsz járni, a tandíjadat is ők állják majd, de ha megtudják, hogy az egy szem fiuk a pasikra bukik, rögtön elcseszed az egész életed! És kinek a nyakán fogsz lógni? Naná hogy az enyémen!

- Majd lakok Neko-channal.

- Ne hívd már így az istenért! Ő egy fiú! Ha annyira cicázni akarod akkor hívd Kandúr-kunnak. – ironizált és bár nem helyes, még is elmosolyodtam az ötleten. – De egyáltalán hogyan? És pont a Karasuno pót feladója? Mr. Felpezsdítő uraság?

A két feladóOnde histórias criam vida. Descubra agora