6.rész - Akkora marha vagyok!

2.1K 147 29
                                    

(Néha elő fog fordulni hogy szó szerint idézek pár mondatot az animéből. Ezeket félkövérrel fogom kijelölni J. Viszont az időjárás meg miegymás teljesen más mint az animében. Az edzőtábor ideje alatt tavasz volt ha jól emlékszem, itt viszont ősz vége van, a félévi dolgozatok ideje, amin Hinatáék szépen elhasalnak. Az animében valójában az év végin buktak meg J Mivel ez egy fanfic, szabadon használom az időjárást, a karaktereket és az animét is :D Azért írtam ezt le, ha esetleg valaki nagy Haikyuu fan lenne és ragaszkodna a cselekményhez, akkor ezt itt nem egészen találja meg >.< Gomen. Na nem is lopom tovább a szót! Jó olvasást ^^)


Iwaizumi szemszöge:

Oikawa mosolyogva ült velem szemben és a telefonjával babrált miközben halkan dúdolgatott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oikawa mosolyogva ült velem szemben és a telefonjával babrált miközben halkan dúdolgatott.. Miért kell mindent kicsikarni belőle?..

- Mivolt tegnap? – kérdeztem unottan és felbontottam a szívószálas üdítőmet.

- Randira hívtam és igent mondott. – mesélte lelkesen. És képes volt délutánig várni, hogy ezt elmondja? Most komolyan mi történt ezzel a hülyével? Eddig mindig elmondott mindent most meg ha nem kérdezek rá nem mond el semmit. De ezért nem vonhatom felelőségre, elvégre örülök, hogy talált magának egy olyan lányt akibe bele tudott szeretni.

- És hová mentek? – kérdeztem mert nagyon úgy tűnt, hogy megint elfeledkezett rólam.

- Moziba. Ma este. De nem tudom milyen filmeket szeret.. – gondolkodott lehunyva a szemeit majd hirtelen a telefonjára nézett és izgatottan pötyögni kezdett.. Már vége a ˝napi 3 sms˝ szabálynak?.. Ez nekem is eszembe juthatott volna... Sőt, az sms-ek idejét is meg szabhatnám. Elég zavaró mikor hajnalban horrort nézek és elkezd rezegni a telefon.. Bár nem kéne fent maradnom hajnalig..

- Ó! Basszus! – dőlt ki a padon mire meglepetten pillantottam le rá. – Ezzel kilőttem a harmadik sms-t is.. – motyogta letörten.. Szóval elfelejtette a szabályt.. A telefonja rezegni kezdett mire Oikawa meglepetten emelte fel a fejét és továbbra is a padon fekve megnyitotta az üzenetet. Beleittam az üdítőmbe. Következő órán már nem írunk semmiből ugye? – Válaszolt! Neko-chan válaszolt! – nyomta hirtelen a képembe a telefont mire ijedtemben megugrottam kicsit és majd nem félre nyeltem.

- Idióta! Ne ijesztgess! – ütöttem fejbe mire kicsit behúzta a nyakát de utána mindenféle panaszkodás nélkül kiegyenesedett a székén és elmélyülten olvasta az sms-t ami valószínűleg pár sor lehetett. Oikawa arcán pír volt és mintha egy teljesen más világba csöppent volna.. Egyre jobban érdekel, hogy ki ez a lány. Biztos fantasztikus lehet ha így elvarázsolta Oikawát.

- Azt mondta bármit megnéz ha nem romantikus. – nézett rám, mire zavartan tanulmányoztam arc vonásait..

- Romantikus filmet szerettél volna hogy meglegyen az idilli hangulat? – kérdeztem mire bólintott.

A két feladóWhere stories live. Discover now