3.rész - Csókolja meg

1.8K 152 12
                                    


Oikawa szemszöge:

Dühösen ültem le a padra Iwa mellé, aki kérdőn méregetett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dühösen ültem le a padra Iwa mellé, aki kérdőn méregetett. Nem hiszem el, hogy Daichi pont akkor bukkant fel! Ráadásul olyan önkényesen! Már este volt és ő csak úgy be pofátlankodott másnak a házába. És mi az hogy bújjak el a szekrényben? Suga megőrült vagy mi? A barátnőim miatt soha nem kellett kimásznom az ablakon vagy elbújnom! Egyszer sem!

- Itte! – kaptam a államhoz mikor Iwa belém ütött. – Ezt most miért kellett? – kérdeztem idegesen. Iwa meglepetten nézte arcomat. – Mi van? – flegmáztam gondolkodás nélkül mire még egy ütést kaptam jutalmamul. Seggfej..

- Nem akarom egésznap az irritáló fejedet nézni, szóval nyögd ki végre hogy mi bajod van. – mordult rám. Hangosan felsóhajtottam és néztem ahogy pár diák elhalad előttünk.

- Mi lesz a következő óránk?

- Ne terelj! – ütött tarkón.

- Te meg ne ütögess! – fogtam a fájó pontot. – Szar volt a hétvégém, ennyi. – tudtam volna le ennyivel, de mikor megint ütésre emelte a kezét gyorsan beszélni kezdtem. – Neko-chan! Miatta vagyok ilyen! – hadartam.

- Neko-chan?

- Igen.. Elmentem hozzá szombaton.. Videó játékoztunk és megismertem az unokaöccsét, aztán este megjelent a srác akibe szerelmes.. Az ablakon kellett kimásznom! Nekem! Eddig is volt hogy több lánnyal jártam egyszerre de még miattuk sem kellett elbújnom! Mindegyik büszke volt arra, hogy velem jártak, erre ez a kis.. Vááá! Elegem van! Nem is járok vele, akkor meg miért rejteget a barátja előtt?! Kiváltképp, hogy nem is járnak!

- Miért zavar ez téged ennyire? Természetesen nem akarta, hogy egy másik fiúval lássa őt a lakásán. Főleg mivel rólad van szó.

- Jó de.. Olyan jól alakultak a dolgok. Végre kedves volt velem és még beszélgetni is tudtunk normálisan.. Erre megjelenik azaz önző seggfej..

- Tetszik neked?

- Ki?

- Neko-chan. – kijelentésére döbbenten fordultam felé.

- Dehogy! Mégis kinek tetszene egy olyan alak mint Ő?! Kedvesen mosolyog miközben rád támad! Meggondolatlanul kezd el sírni mások előtt. – idéztem fel a sírós arcát.. – Csak azért gondolod ezt mert te nem ismered! – duzzogtam. Még hogy kedvelem.. Nevetséges. Ő egy fiú.

- Jajj, ez már szerelem.. – sóhajtotta gondterhelten.

- Mi van?!

- Ki hitte volna, hogy a mi szépfiúnk egy nap tényleg szerelmes lesz.

- Azt se tudod mit beszélsz! Az az alak kiállhatatlan! Túl pozitív és eszméletlenül gonosz lelke van az aranyos külsejével ellentétben.

- Aranyos mi? – vigyorgott mire éreztem hogy lángba borul az arcom. Én most komolyan azt mondtam egy fiúra hogy aranyos?

A két feladóWhere stories live. Discover now