2.rész - Ez meg mit keres itt?

2.3K 155 113
                                    


Oikawa szemszöge:

Sugawara békésen szuszogott a párnáját ölelve

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sugawara békésen szuszogott a párnáját ölelve. Mutató ujjammal megböktem az arcát mire halkan nyöszörögve fúrta fejét a párnájába. Olyan mint egy kis cica.. Legalábbis mikor alszik. Halkan felsóhajtottam és felállva a futonról tüzetesebben végig néztem a szobán. Megakadt a szemem egy fényképalbumon a könyves polcon így kíváncsian vettem elő és lapozgatni kezdtem. Elég sok képen szerepelnek együtt Daichival. De vannak itt képek a családjával is, meg gondolom család barátokkal vagy egyéb rokonokkal. A következő oldalon Sugawara öltönyben volt és az apukája mellett állt. Egy esküvő, talán.. Lapoztam még egyet, és csakugyan volt egy kép Sugawaráról és egy mennyasszonyi ruhás nőről. Egész jól mutatnak együtt. Hihetetlen hogy meleg. Újra Suga felé fordultam. Motyogott álmában. Letettem a fényképalbumot és közelebb mentem hozzá.

- Daichi.. – motyogta halkan. Húha! Nedves álma van? De poén! – Ne.. – miért ellenkezik? Bár nem mintha nem lenne aranyos... - haragudj.. rám.. – nyöszörögte fájdalmasan. Ez inkább rémálom..

- Nem haragszom.. – súgtam mire kissé finomabbak lettek arcvonásai.

- Dai..chi?... – milyen aranyos..

- Én is szeretlek. – súgtam. A füle elvörösödött, az arca is halvány pírt öltött.

- Daichi.. – hmmm.. Ez egész jó játék. Ha már úgy is alszik, akkor..

- Megcsókolhatlak? – kérdeztem visszafojtva nevetésemet. Sugawara még inkább elvörösödött és mocorogni kezdett miközben egyre jobban ölelte a párnáját.

- Ühmm..

- Így nem értem. Sugawara. – súgtam. – Akarod hogy megcsókoljalak? – kérdeztem. Sugawara habozott.

- Akarom.. – motyogta én pedig kicsit hátrébb hajoltam és számra tapasztva a kezeimet nyomtam el a nevetésemet. A telefonja rezegni kezdett, mire kérdőn kaptam fel a fejem. Daichi neve villogott a kijelzőn. SMS. Nem mintha érdekelne a magán tulajdon.. Megnyitottam az üzenetet. ˝Szombat délután kettőkor lenne a csoportos randi amiről beszéltem. Elég hirtelen mondtál rá nemet a múltkor, szóval hátha meggondolod magad.˝ Ez tényleg ennyire hülye? Bár nem hibáztatom, én se gondoltam volna hogy Sugawara szerelmes belé. A telefon megint rezegni kezdett. Újabb üzenet. ˝Ma később megyek be, tudnál szólni a tanároknak? Előre is köszi.˝ Van mit.. Sugawarára pillantottam majd elvigyorodtam és kitöröltem a két üzenet.

- Daichi... - motyogta Sugawara. Hát legalább szépet álmodik. Akkor lesz gáz ha felkel. Bár az én arcomra kelni egész jól indítja a reggeleket.. De nem hiszem hogy az én arcomra lenne kíváncsi. Jobb lesz ha felöltözök és lelépek amíg fel nem ébred...

***

Unottan sétáltam Iwa mellett. Akárhányszor eszembe jut a ma reggel vagy a tegnap este..

A két feladóWhere stories live. Discover now