7.rész - Tudom, hogy meleg vagy..

2.1K 143 47
                                    


Sugawara szemszöge:

Komótosan mostam a fogaimat és a tükörképemet bámultam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Komótosan mostam a fogaimat és a tükörképemet bámultam.. Oikawa te seggfej, egész este nem tudtam aludni miattad.. Mi az hogy beszélek álmomban és Daichiról beszélek? Így mégis hogy a picsába merjek aludni a buszon? Vagy akár az edző táborban?

- Kicsim, hogyhogy ilyen korán vagy? – pillantott be anyu kócos hajjal a fürdőszobába. A számhoz emeltem a poharat majd gyors öblítés után kiköptem a vizet és felé pillantottam.

- Nem tudtam aludni és kéne még valami a boltból mielőtt indulok. – anya zavartan ráncolta szemöldökét de nem volt abban az állapotban hogy gondolkozzon szóval csak bólintott.

- Jól van.. Apád már fent van és azt mondta elvisz a suliba.

- Az jó.. De te miért vagy fent ilyen korán?

- Hogy reggelit csináljak.. – ásított egy nagyot és a konyha felé vette az irányt. Szegény most miattam kelt ilyen korán.. Vissza fordulva a csap felé újra át sikáltam a fogaimat, majd mikor végeztem a művelettel ismét öblítettem egyet. Akkor most már ez is mehet a táskámba. Lemostam a fog keféről a habot majd a szobámba lépve betettem a táskám oldalába és elhúztam a cipzárt. Minden megvan.. Már csak az energia italok kellenek.. Magamhoz vettem a pénztárcámat és egy szatyrot majd sietve végig csoszogtam a folyosón. Apa ekkor lépett ki a szobájából.

- Koushi, hová mész? – kérdezte reggeli dörmögő hangján.

- Leugrok a boltba, mindjárt jövök.

- Oh.. Értem. Tudnál hozni kenyeret? Tegnap este elfogyott..

- Igen, persze. Elmentem. – léptem ki a házból. Tegnap a randi után sokat gondolkodtam. Oikawa szerelmes belém, ugye? És én elmentem vele randizni, nem igaz? Elkísért egészen az ajtóig mikor a lakóépület előtt is elbúcsúzhatott volna, nem? Akkor mégis miért nem csókolt meg? Szerintem elég egyértelmű, hogy ő lesz felül, akkor meg mire várt? Ráadásul úgy elköszönni.. Direkt csinálta, hogy ne tudjak aludni edző tábor alatt? Csak mert akkor sikerült neki.. Elhatároztam hogy semmit nem fogok aludni a tábor alatt! Ezért kell az energia ital. Végig fogom pörögni a hétvégét. Belépve a kisboltba köszöntem az eladónak majd az innivalók sorába léptem és megkerestem a legerősebb energia italt.. Amitől ténylegesen pörögni fogok. Egy energia ital felér tíz kávéval. Legalábbis tudomásom szerint. Egy a busz út ellőttre, egy a busz út utánra, egy délre, egy estére... kettő estére, egy reggelre, egy délre, kettő estére és egy reggelre egy a busz út ellőttre és már aludhatok is.. Ó te jó ég... Eddig is buszoztam együtt Daichival úgy hogy aludtam.. Ez az egész hülyeség.. Vissza tettem az italokat és a pékárukhoz léptem. A telefonom csörögni kezdett.

- Seggfej vagy, tudsz róla? – kérdeztem köszönés nélkül.

- Eeeh? Miért? – kérdezte Oikawa én pedig levettem a kenyeret a polcról és a kasszához vettem az irányt.

A két feladóWhere stories live. Discover now