1. rész - Ismerős arc..

3.6K 161 108
                                    

Sugawara

A cipők nyikorgása, a labdák pattogása betöltötte ateret. Ukai edző néha hangosan ordítva osztotta meg velünk észrevételeit ajátékunkkal kapcsolatban, de egyébként csak néha lehetett hallani egy-két neveta csapatok tagjaitól. Kageyama tökéletesen adott fel, Hinata pedig tökéletesentalálta el.. csukott szemmel. Edzés után sokszor itt maradnak. Úgy tudom,Hinata megpróbál figyelni arra, hogy hová üti és hogyan Kageyama feladásait.Komolyan, ezek ketten félelmetesek. Ujjaim gyengéden értek a labdához..

– Daichi! – ordítottam mikor feladtam a labdát. Daichi felugrott és átütötte a hálón. Szinte lassítva láttam, ahogy átüti és azt is ahogy vissza érkezik a földre. Hinata átkozódva a földre ütött, mivel már nem érte el a labdát és ezzel a mi csapatunk nyert. Daichi rám mosolygott és felém tartotta kezét amibe egy magabiztos mosollyal bele csaptam. Nishinoya vidáman ugrott a nyakamba, Daichi pedig le pacsizott Asahival is a győzelem örömére. Egy csapat vagyunk. Daichi pedig a kapitányunk.. És a legjobb barátom, akibe szerelmes vagyok...

Olyan két éve tudom hogy meleg vagyok. Már előtte is voltak árulkodó jelek, de nem akartam elfogadni. Elég nehéz beismerni, hogy genetikailag hibásnak születtem. Legalábbis sokáig így gondoltam, de amikor megismerkedtem Shinohara-sannal és Kou-kunnal, teljesen máshogy kezdtem látni a dolgokat. Shinohara-san egyébként egy meleg bárban dolgozik csaposként, Kou-kun pedig törzsvendég akár csak én.

Megtöröltem az arcomat a törölközőmmel és lehuppantam a földre.

– A vesztesek takarítanak! – jelentettem ki vidáman. Fájdalmas nyögések és beletörődő sóhajok töltötték meg egy pillanat alatt a tornatermet.

– Jól va~n! És rajt! – ordította Hinata, Kageyama pedig meglepetten rohant utána.

– Ez csalás, törpe! – kapta el a vöröst mérgesen.

– Hogy ezek mindenből versenyt csinálnak. – huppant le mellém Daichi.

– Ja.. Fiatalok.. – nevettem.

– Mielőtt elfelejteném.. – kezdte én pedig kérdőn néztem felé. – Pár srác csoportos randira hívott minket. Valami lány suliból jön hat lány. Van kedved jönni? – nézzem végig ahogy elcsavarod egy lány fejét? Kösz, de nem! Hülye Daichi.

– E~h.. Most inkább kihagyom. – nevettem kínosan.

– Tényleg? Kár.. Biztos aranyosak lesznek. – gondolkodott el. Csak ne rúgnál belém még jobban.. Hülye Daichi!!! Hülye, hülye, hülye!

***

Látványosan szenvedtem a pulton feküdve, ezért Shinohara-san bíztatásképp megpaskolta a fejem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Látványosan szenvedtem a pulton feküdve, ezért Shinohara-san bíztatásképp megpaskolta a fejem.

– Jól van, jól van. Add csak ki. – mondta én pedig szomorúan néztem fel rá.

A két feladóWhere stories live. Discover now