BÖLÜM 12

25.1K 1.4K 403
                                    

Gece AKSOY

Dudaklarıma kapanan dudaklar kısa süreli bir şok yaşamama sebep oldu. Alaz nazikçe beni öperken öylece durdum. Ne ittirdim ne de karşılık verdim. Gözümden tek bir damla yaş aktı sadece. Bu gözyaşı hem hoşuma gittiği için hem de ilk öpücüğümü benden izinsiz aldığı için.

 Bu gözyaşı hem hoşuma gittiği için hem de ilk öpücüğümü benden izinsiz aldığı için

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Alaz geri çekildiğinde boş bir şekilde yüzüne baktım.

"Gece özür dilemeyeceğim. Seni bilerek ve isteyerek öptüm. Seni ilk gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyorsun okyanus." Bir süre daha yüzüne bakıp arkamı döndüm ve yürümeye başladım.

Sanki aklım boşalmıştı. Ne bir şey düşünebiliyorum ne de konuşabiliyorum. Sakin adımlarla kaldığım pansiyona doğru yürümeye başladım. Ben hayatımda ilk kez öpülmüştüm. Yalan söylemeyeceğim bu çok güzel bir ilk öpücüktü. Ama sadece o kadar.

Ne bu öpücüğün bir devamı olabilirdi ne de düşüncelerimin. Bir anda kolumdan tutulup döndürüldüğümde Alaz ile burun buruna geldim. Hiçbir direnç göstermeden sadece yüzüne baktım.

"Gece bir şey söyle. Bir tepki ver. Bağır, çağır, kız hatta vur ama böyle olma." Tek kelime etmedim.

Sanki dilim, aklım ve kalbim beraber bir yemin tuttu. Ne düşünebiliyorum, ne konuşabiliyorum ne de bir duygu hissedebiliyorum.

Bir süre bakıştık Alaz'la. Sonunda konuşmayacağımı anlamış olacak ki beni bıraktı. Tekrar yürümeye başladım. Bu sefer adımlarım daha aceleciydi. Bir kez daha Alaz tarafından esir alınmak istemiyorum.

Pansiyondan içeri girdiğimde direk odama yöneldim. İçeri girdiğimde kapıyı kapatıp sırtımı yasladım ve popomun üstüne çöktüm. Gözlerimden akan yaşlara daha fazla engel olmadım. Dakikalarca hıçkırarak ağladım.

Alaz beni öperken içimde oluşan huzur yüzünden ağladım. Böyle olmamalıydı. Ben böyle hissetmemeliydim. Ne çabuk unutuyorum verdiğim yeminleri! Hırsla gözyaşlarımı silip ayağa kalktım.

Odada ki küçük banyoya geçip kıyafetlerimle duşa girdim. Üzerimden akan soğuk su biraz da olsa rahatlamamı sağladı. Gözlerimi kapatıp alnımı fayansa yasladım ve suyun sesini dinlemeye başladım.

Bu ilk ve sondu Gece. Bir daha ne Alaz'a karşı ne de başka bir erkeğe karşı böyle bir zaaf göstermeyeceksin. Verdiğin kararları, ettiğin yeminleri unutmayacaksın!

Hızla duş alıp çıktım banyodan. Üzerimde bornozum varken valizimi toparladım. Dışarıda sadece giyineceğim kıyafetlerimi bıraktım. Valizimi kapatınca hızla kot şortumu ve bir omzu düşük salaş badimi giyindim.

Islak saçlarımla uğraşmak istemediğim için balıksırtı örüp bıraktım. Son kez odaya kontrol edip çıktım. Resepsiyona indiğimde beni gören Ahmet amca ayaklandı.

Yarım ŞarkımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin