Å ELSKE

192 7 0
                                    

Maja sitt synspukt

jeg elsker han. jeg elsker han skikkeli mye. det er derfor jeg egentli planla å fortelle han om at jeg er gravid, men han tok kysset vårt til rommet vårt.

Tobys synsvinkel

jeg løfter henne opp mens jeg kysser henne. jeg går sakte inn på rommet vårt. etterfulgt av at jeg legger henne ned på sengen og kommer etterpå. jeg setter meg opp etter et langvarig kyss. jeg putter hendene mine på bunnen av t skjorten min og drager den sakte av.

Maja biter seg i leppen som får meg til å ville ha henne mer enn allerede. jeg setter meg til side og åpner smekken på buksa. etter det for buksa bare rett av. jeg legger meg ned og venter på Maja. hun legger merke til at jeg vil at hun skal fortsette det jeg startet.

så hun setter seg oppå meg, men så gjør hun noe som jeg ikke var forberedt på og som ingen andre jenter har gjort før. hun drager ut tiden. "liker du dette?" sier hun rett etter hun tok tak i penisen min. jeg slipper ut et stønn og jeg blir faen meg irritert.

hun legger seg oppå meg og putter hånden hennes nedi boxern min før hun begynner å grabbe. heldigvis så...faen. hun gjorde det. hun fikk meg til å komme. nå har jeg en jævla svær boner også da. hun drager av meg bokseren og nå runker hun. hun ligger på meg å fikler med penisen min. jeg skal si at sånn håndjobb har jeg aldri gjort før. det er bare ikke min greie.

men jeg kan godt gjøre det for Maja, viss det er det hun hinter til da. jeg snur oss rundt og jeg tar av shortsen hennes. jeg kan se at hun er like kåt som meg nå. imens vi kliner lar jeg fingrene mine gli opp og ned fitta hennes utenpå trusa. jeg letter på hodet og slutter å kysse henne.

i stede så setter jeg tenne mine på stringen hennes og drar den ned med munnen. når jeg kommer opp igjen til ansiktet hennes putter Maja hendene sine i håret mitt og vi begynner å kline igjen. jeg putter handen min ned igjen og Maja biter seg hardt i lippen.

"hva?" spør jeg. "nei det er ingenting. det er bare at jeg har aldri gjort dette før" jeg smiler og sier. "ikke jeg heller, men det er vel greit at jeg fortsetter? du liker det ikke sant" "ja. fy faen Toby. det er sykt digg" sier hun litt på tull, men jeg vet at det ikke var tull.

jeg putter to fingre mellom kjønnsleppene hennes og gnir forsiktig fram og tilbake. jeg finner hullet og sier et klart "nå" rett før jeg putter fingeren min inni henne. det kommer et høyt stønn ut av henne og jeg slipper ut et fnis. jeg vet det høres teit ut at jeg fniste, men sann ble det. Maja slår meg lett og begynner å stønne igjen. jeg tar fingeren ut igjen også inn igjen fortere og fortere.

"hva om du lar puppene dine være litt fri nå da Maja" sier jeg og begynner å kysse henne på halsen. hun nikker og jeg drar av henne t skjorten. bhfri i dag altså. jeg kysser lett på puppene før jeg tar ut fingeren og putter inn penisen min istede. ut og inn. ut og inn.

etter en stund legger jeg meg ned ved siden av henne og prøver å få igjen pusten.

Majas synsvinkel

jeg er utslitt. jeg tror dette er den beste sexen jeg noensinne har hatt. fordi det var ikke bare sex. det var å elske. jeg vet det høres skikkelig jævla klisje ut, men det er sant. jeg må fortelle han. jeg har nøtt til å fortelle han om at jeg er gravid. han ser på meg.

han ser på meg med de fine øynene sine. jeg må si det nå. jeg åpner munnen min og skal til å si det rett før han sier noe. "tror du det kan bli noe bedre en det der?" han sier den med et søtt mellomstort smil. jeg vet jeg skulle ha sagt noe annet enn det jeg gjorde, men det ble dessverre ikke sann.

"skal vi prøve en gang til kanskje?" det var egentli ikke et spørsmål, og det skjønte han, så han bare la seg oppå meg igjen og vi gjorde det en gang til. etter denne gangen kjenner jeg graviditetshormonene. jeg må virkelig tisse...eller spy. jeg er ikke helt sikker. så jeg bare springer ut på doen. jeg lukket døren, men låste ikke.

så det var nok min egen feil at Even bare kom inn. jeg måtte tisse forresten. han var ikke noe sann gentleman som snur seg og går ut mens han sier 'sorry, sorry, sorry'

nei han bare " det er jo ikke sann at jeg ikke har sett deg naken før" "gå ut even!" ropte jeg, men han bare begynte på en annen samtale. "så, har du fortalt Toby enda. eller har dere bare hatt sex hele tiden?" jeg svarte ikke og tørket meg. men jeg ville ikke stå opp fordi da ville Even sett hele den nakne kroppen min.

"hallo! jorden kaller Maja" jeg har bestemt meg for å bare ignorere han til han forsvinner. "har du sagt til Toby at du er gravid med mest sannsynligvis mitt barn!?" jeg ser vekk nå mens jeg dekker til puppene mine. "jeg skal gjøre det"

"så du har ikke gjort det?" "nei, jeg har ikke det" så sier han noe som virkelig svir. "så du har ikke tenkt til å rømme og oppdra babyen selv, mens jeg sitter her med den knuste Tobyen og ser på fotball og drikker øl dagen lang"

han snur seg for å gå men han stopper opp. "shit..." jeg skjønner ingenting, men så snur han seg og ser på meg med oppgitte øyne før han stiller seg til siden, og det var da jeg så det.

der stod Toby med helt døde og røde øyne som stirrer rett på meg. jeg går bort mot han, men han bare avviser meg, snur seg og går. fy faen. hva skal jeg gjøre nå...


ja. der er en ny del. håper dere likte den, og håper dere trykker på den stjerna. trenger litt tips til hva jeg skal skrive i de neste kappitlene, så bare kom med tips<3

VOTE AND COMMENT

Bad RomanceWhere stories live. Discover now