Escaping

364 15 1
                                    

Toby's POV

Jeg hører noe fra den andre siden av veggen. Det høres ut som noen som snakker. Syns jeg hører noe som Bryan eller noe sann. Vent, er det Bryan! Han kommer til å skade Maja! Jeg prøver alt for å få meg ut av lenkene. Jeg drar i dem så hardt som jeg klarer, prøver å rive dem ut fra veggen. Jeg hører hyl, og jeg friker ut. Noen kommer opp og 'redder' Maja. Akkurat i det øyeblikket klarer jeg og rive ut lenkene...jeg er ett hakk nærmere til å være fri.

••••••••••

Alle har gått. Alt er helt stille igjen. Jeg må finne en måte å rømme. Jeg gått fram til gitterdøren, sjekker om det er noen i nærheten. Ingen. Her er sjansen min. Jeg har sett gutter komme inn og ut cellen ved siden av ei stund nå, så jeg har sett hvor de legger nøkkelen. Jeg rekker ut handen min, strekker den så langt som mulig. Der. Jeg fant den. Jeg prøver å bruke langefingeren min til å dra den nærmere meg, sann at jeg kan få tak i den. Jeg fikk den helt ut på kanten til jeg plutselig...mistet den. Den datt ned på gulvet, lagde en liten klingende lyd som jeg bare håper ingen hørte. Jeg hører noen snakke ikke så langt unna. "Hørte du det?" "Hørte hva da? Det var sikkert ingenting, bare en innbilning...jeg går å legger meg igjen nå, og det burde du også" jeg hører ikke noe mer. De gikk sikkert bare å la seg. Jeg bøyer meg ned for å plukke opp nøkkelen. Jeg fikk tak i den denne gangen. Først setter jeg den inni lenken rundt handa mi, vrir om sakte uten å lage en høy lyd. *klikk* sa det. Men ikke for høyt. Så den andre handen. Nå må jeg bare åpne døren, her kommer det vanskelige. Jeg tar handen min ut av et av hullene, vrir den sann at jeg klarer å sette inn nøkkelen. Fant nøkkelhullet. Setter nøkkelen forsiktig inne og vrir om. Det kom et litt høyere *klikk* denne gangen. Men ikke høyt nok til å vekke oppmerksomheten til noen...tror jeg. Jeg tar nøkkelen ut. Åpner forsiktig døren uten å lage en lyd, og går ut av cellen. Nå må jeg bare få med meg Maja.

Jeg gjorde akkurat det samme på nytt (med døren) Heldigvis hadde Maja tau, så jeg bare knyter den opp. Det var litt vanskelig, men jeg fikk det til. Maja var bevisstløs, så jeg bare bærer hun over skuldrene mine. Hun kjennes tyngre ut, men det er nok bare fordi jeg ikke har spist så mye på en stund. Jeg lister meg ned trappen, og ned til gangen. Jeg kikket rundt hjørnet for å sjekke om det var noen der. Heldigvis ikke. Jeg går bortover gangen og finner noen bilnøkkler, jeg kunne ikke tro så heldig jeg var som fant el-bil bilnøkkler! Jeg går gjennom stuen, og ned enda ei trapp. Trappen førte heldigvis ned til garasjen.jeg kom meg helt ned til siste trappetrinn uten å lage en lyd. Jeg ser ned på bilnøkkelen for å sjekke hva bil jeg har valgt ut. Den er ikke inne i garasjen, den står sikkert utenfor. Jeg går sakte bort til utgangsdøren. Føles ut som om jeg skal kollapse. Der stod den. Nesten klar til å bli kjørt. Jeg legger Maja i baksetet, og setter meg foran rattet. Jeg begynner å kjøre. Etter å ha komt et stykke ser det ut til at Maya skal til å våkne.

Maja's POV

Jeg begynner å våkne. Kjenner at jeg ikke ligger på et hardt steingulv. Det jeg ligger i/på beveger seg. Jeg ovner sakte opp øynene mine. Legger merke til at jeg er i en bil, først får jeg litt panikk. Men så ser jeg at det er Toby som kjører. Jeg setter meg opp, tar den ene hånden min på håndleddet på den andre, og gnikker litt. Jeg er fortsatt litt sår etter tauet som jeg hadde rundt henda. Jeg tror Toby legger merke til at jeg er våken. Han snur hodet bak et lite sekund. Jeg reagerer med å dekke til kroppen min så mye som mulig, krøker meg litt sammen. Jeg skjønner ikke helt hvorfor egentlig, han har jo sett meg naken før. Toby bryter den pinlige stillheten. "Jeg er på vei til huset ditt, men bare for en liten stund. Vi kan ikke bli lenge" jeg har tenkt til å spør, men jeg rekker det ikke før han begynner å snakke igjen. "Kan du sjekke om det er noe teppe eller noe sånn i bagasjerommet?" Jeg snur meg sakte og titter over i bagasjerommet. Der lå tre tepper, heldigvis. Jeg tar opp to av dem og gir Toby en av dem. Jeg sitter i det midterste baksetet, i en hvit el-bil. Akkurat nå driter jeg i setebelte. Jeg bare setter meg i fosterstilling med teppet godt rundt meg. Jeg ser ut vinduet, og Toby sakker ned. Dette er nabolaget mitt. Vi er framme.

Toby går ut av bilen, og åpner døren til meg. Jeg går sakte ut av bilen, og opp trappa til huset mitt. Døren var ulåst, så jeg gikk bare rett inn. "Pakk favoritt klærne dine, så stikker vi" Jeg går inn på rommet mitt. Først tar jeg på meg noen klær. Faen, det var deilig. Jeg tok på meg ei joggebukse, og en svær hettegenser. Etterpå henter jeg kofferten min, og pakker sann passelig med klær, og undertøy. Jeg går inn på badet og griper tak i sminkevesken min og kaster den ned i kofferten. Mens jeg først er på badet, så går jeg bare på do. Jeg satt meg akkurat ned før Toby kommer stormene inn. Han har på seg det samme som han hadde på seg den kvelden vi lå sammen. "Klar?" Spør han, som om alt er helt vanlig. "Skal bare gjøre meg ferdig på do" svarer jeg. Han blir, bare står med dørkarmen. Jeg skal til å tørke meg, til jeg legger merke til noe. "Fuck" slepper jeg ut lavt. "Hva er det?" Spør Toby og ser rett på meg. "Mensen" Du skal alltid komme på det verste tidspunktet du, ikke sant?!

********

🚫 VOTE & COMMENT 🚫

Bad RomanceWhere stories live. Discover now