Hårkutt

189 8 0
                                    

Jeg ligger på en seng. Det kjenner jeg med en gang. Jeg prøver å åpne øynene mine, men du vet den følelsen tidlig på morgenen når du prøver å åpne øynene dine, men det går liksom bare ikke. Ja, den følelsen har jeg nå, bare 10x verre. Jeg ser en person. Eller...ja, det er en person.

Men det er fortsatt skurrete, så jeg klarer ikke helt si hvem det er. Det er i alle fall en muskuløs gutt/mann. Jeg gidder ikke prøve lenger, jeg bare smeller igjen øynene mine. Jeg kjenner at pusten blir veldig tung. Håret mitt ligger overalt. Viss det bare fantes en måte å...vent det gjør det.

Jeg åpner øynene mine igjen. Eller jeg gjør mitt beste. Kroppen er helt slapp. Det er så vidt jeg får til noe. Men jeg prøver allikavel. Jeg legger henda mine oppå dyna så langt borte som mulig. Kniper de igjen og prøver å dra meg opp. Nei, det var ikke mulig, det eneste jeg oppnådde med det var å dra dyna av føttene mine. Men jeg gir ikke opp for det. Han gutten står der fortsatt. Så jeg bare griper tak i den svarte t-skjorta has, og prøver å dra meg opp. Han lener seg litt fram, men han er sterk nok til å holde igjen. Jeg klarer å sette meg opp. Jeg slenger dyna av meg og slenger føtene ned på gulvet rett etterpå.

Prøver å holde meg fast i fyren foran meg for å drage meg selv opp fra sengen. Det føles ut som om jeg rivner t-skjorta has. Men jeg kom meg opp da. Jeg blir sliten igjen. Beina svikter og jeg detter. Men jeg lander oppå fyren så det var ikke så veldig vondt. Nå har jeg faktisk gitt opp. Jeg bare ligger der. Oppå hvem enn det er.
Jeg kjenner en hand gli ned på rumpa mi og jeg svetter rett opp.
Det kunne vert Toby..ja jeg vet, men tenk om det var Even da!
Når jeg først er oppe å står så fortsetter jeg bare med oppdraget mitt. Det er fortsatt litt skurrete, men jeg klarer meg.
Jeg kommer meg bort til døren. Vet du hva det betyr?- ja akkurat. PAUSE!
Jeg står der en stund, prøver å si til meg sjølv "nå skal du gå Maja", men det skjer ikke.
Jeg vet ikke hvor lenge jeg stod der, men lenge nokk til at den personen skjønte at jeg trengte hjelp. Han gikk bort til meg, holdt fram handa(du vet sann når albuen peiker mot deg) og jeg griper tak. Han er ikke sikker på hvor jeg vil, så jeg må føre.

Først så trodde jeg et stort hus var helt toppers, men det er vel lov å ombestemme seg...
Det er bare så lang avstand mellom hvert rom. Det føles ut som om jeg har gått en mil.

Endelig med badet. Jeg slipper handa til fyren å tar tak i dørkarmen. Går sakte men sikkert bort til den store skuffa under speilet og finner en saks. Jeg setter saksa over håret. Tviler litt, men gjør det. Jeg kan høre den lyden som kommer hver gang du klipper hår. Jeg startet litt forsiktig, men etter hvert gikk det kjempe fort. Det ble sikkert ikke så beint, men jeg bryr meg ikke så veldig mye akkurat nå.

Jeg legger fra meg saksa. Letter på hodet mitt og ser inni det store speilet rett foran meg. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg ser, men den jenta der er ikke meg. Energien min minsker hvor lenger jeg står der. Jeg snur hodet mitt og ser rett inn i Toby sine øyne som står i dørkarmen. Jeg prøver så godt jeg kan å gå bort til han. Når jeg kommer fram tar jeg tak i handa has igjen å går inn til soverommet. Jeg slenger meg ned på senga igjen å hører de beste fire orda du kan høre før du sovner "du ser nydelig ut"

********

I'M BACK BITCHES!
Long time no see, right?
Sorry for ikke ha lagt ut så mye på en stund, og sorry for lite kapittel. Jeg har vert skikkelig opptatt å stuff. Men nå skal jeg begynne å poste i alle fall en gang i uka. Det er det beste jeg klarer så ikke syt. Men...
SEE YOU NEXT WEEK THEN, BYE!

🚫Vote & Comment🚫
(Please)

Bad RomanceWhere stories live. Discover now