7

69 0 0
                                    

Pov. Anne
Ik loop naar Shawn toe die met een meisje staat te praten. "Hey ik ben Anne." "Hey ik ben Loren de vriendin van Shawn." Die ene paar woorden laten mijn hart breken waarom eigenlijk ik ken hem pas een paar dagen en ik geef al zo veel om hem. Ik zet een fake glimlach op en zeg dat ik even naar de wc ben.

Pov. Shawn
Waarom moest ze dat nou zeggen. "Uhm ik ben even naar Aaliyah." "Oké is goed zie je zo babe." Zegt ze en heeft me een kus. Waarom doet ze dat we moeten alleen samen zijn van het management. Ik heb er zo veel spijt van nu dat ik ja heb gezegd tegen het management. Ondertussen dat ik naar Aaliyah loop is er blijkbaar een traan langs mijn wang aan het lopen want Aaliyah vraagt direct of het wel goed met me gaat. "Nee ik heb het verpest bij Anne. Loren die zij dat we echt een stel zijn. Please help me wat moet ik doen??" "Uhm waar is Anne?" "Ze zei dat ze naar de wc ging." "Oké thnx ik ga even naar haar toe."

Pov. Aaliyah
Ik loop naar de wc toe en hoor zacht gesnik. "Hey Anne hoe gaat het?" "Ik wil naar huis toe oke." Oké hij heeft echt haar hart gebroken. "Als je naar huis toe wil dan breng ik je wel aangezien ik met de scooter ben." "Dank je." "Ik zeg even tegen Shawn dat we naar huis toe gaan." Na dat gezegd te hebben loop il naar Shawn toe. "Hey Anne en ik gaan naar huis toe ik zie je straks wel weer."  Als Anne en ik buiten zijn gaan we naar mijn scooter. Bij haar thuis zeggen we gedag en gaat ze naar binnen ik ga weer naar mijn huis en laat me thuis op bed vallen ik ben eigenlijk best wel moe en val ook gelijk in slaap.

Pov. Shawn

"Loren waarom zij je dat nou we zijn niet eens echt samen!?!?" Vraag ik. "I-ik dacht dat we echt samen waren ik bedoel je hebt me zelfs je ouders ontmoet en jij de mijne. Sorry ik wist niet dat je haar leuk vond." Zegt ze gebroken sh*t dit had ik dus ook weer niet moeten doen. Ik vind haar ook wel een leuk meisje maar ik weet het niet sinds Anne in mijn leven is is alles zo anders. Maar Loren kan mij ook goed laten voelen ik denk dat ik verliegd ben op 2 meiden tegelijk........

Op 2 meiden tegelijk?!? Shawn wees gwn verstandig. Maar oke srry dat het lang duurde met posten ik had gewoon geen inspiratie en tijd om dit te doen. Ik heb nu vakantie dus ik kan weer veel schrijven ik ben nu ook weer een beetje verder met hoofdstukken bezig. En sorry dat het een kort hoofdstukje is.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 30, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Addopted By? {Ft. Little Mix And Shawn Mendes}Where stories live. Discover now