6

84 2 0
                                    

Pov. Anne

Als ik de deur open zie ik daar Shawn staan met een bos rozen in zijn hand. "Hey kom je." "Waar gaan we naar toe dan?" "Mag ik niet zeggen maar kom nou maar gewoon mee." Zegt hij en steekt zijn hand uit die ik aanneem. We lopen naar de limousine en Shawn doet de deur open. Ik stap in en ga zitten Shawn gaat ook zitten en pakt mijn hand weer vast. "Wat gaan we nou doehoen?" "Ga ik niet zeggen." "Waarom niet?" "Dat is een verassing." Op de radio komt stiches van Shawn op. Ik doe de radio aan en begin mee te zingen.
"I tought that I've hurt before
But no one's ever left me quite this sore
Youre words cut deeper than a knife
Now I need someone to breathe me back to life." Zing ik samen met Shawn mee. "En jij zegt dat je niet kan zingen. Je kan geweldig zingen. Maak een cover account ofzo." "Ik zei dat omdat ik moet zo graag in het openbaar zing. En misschien maak ik een cover acc maar dan moet je me wel helpen." "Ik zal je helpen. Maar we zijn er." Zegt hij als de auto stopt. Hij doet een blinddoek voor mijn ogen zodat ik niks meer zie. Hij stapt uit en helpt mij ook. "Shawn je laat me toch niet tegen dingen aanlopen?" "Nee hoor. Heb ik al gezegd dat je er prachtig uitziet." Zegt Shawn en ik moet heel erg blozen. Ik weet alleen niet of hij het ziet want ik heb een blinddoek op. "Waarom draag je eigenlijk geen hakken?"  "Omdat ik daar niet op kan lopen." Grinnik ik hij moet er ook van lachen. "Maar wat gaan we nu doen dan?"  "Mag ik niet zeggen." Oke dan nog niet maar ik kom erachter. Op een gegeven moment voel ik zand onder mijn voeten komen dus we zijn bij een strand. De blinddoek word van mijn ogen gedaan en ik knipper een paar keer om te wennen aan het ligt. "SUPRISE." Roept iedereen. Omg iedereen is hier. Ik ren naar de meiden toe en geef ze een knuffel. "Kom ik wil je aan mijn ouders voorstellen." Zegt Perrie en trekt mij mee. "Dit is mijn vader Alex. Mijn stief-moeder Joanna. Mijn moeder Deborah. Stief-vader Mark.
Mijn broer Jonnie. En mijn half-zus Caitlan." "Hallo allemaal." Ik loop naar Jade toe en zij loopt met mij naar haar familie. "Dit is mijn vader James. Dit is mijn moeder Norma. Dit is mijn broer Karl." Dan loop ik naar Jesy en zij loopt met mij naar haar famillie. "Oke dit is mijn vader John. Dit is mijn moeder Janis. Dit is mijn zus Jade. Dit zijn mijn broers Jonathan en Joseph." Dan loop ik naar leigh-anne en loop met haar naar haar familie. "Oke dit is mijn vader John. Dit is mijn moeder Deborah. Dit zijn mijn zussen Sian-Louise en Sarah." Oke nou handig om te weten nu weet ik ook wie hun familie is. De muziek gaat aan en ik loop naar Aaliyah toe. "Hey Aaliyah." "Hey. Vind je iemand leuk?" Ik word zo rood als een tomaat. "Hmm dat betekend een ja dus. Vertel. wie? En hoe lang al?" "Uhm ik al sinds de eerste dag dat ik hier ben. En dat vertel ik je alleen als je niet boos word." "Ik zal niet boos worden." "Oke ik denk dat ik Shawn leuk vind." "OMG echt? Hij kan niet anders dan jou ook leuk vinden ik bedoel hij praat alleen maar over je." "Aaliyah kom je we hebben je nodig." Roept Karen. "Sorry ik moet gaan ben zo terug." en ze loopt weg. Zal Shawn me echt leuk vinden of zegt ze dit alleen zodat ik me beter voel? ik zou het niet weten. 'natuurlijk vind hij je niet leuk wat denk je wel niet ze zegt dat alleen zodat je je beter voelt' ah nee niet dat kut stemmetje.

Pov. Aaliyah (jeey die is nieuw.)

Oke dit kan niet Anne vind Shawn leuk oke hij praat elke dag over haar. Maar het is gewoon dat hij een vriendin moet van zijn manager ene Loten Gray ze is echt een bitch het is zo'n Make-up pop weet je wel. Van die meiden die 10 kilo make-up kopen en dan in het vervolg ook nog eens zeggen dat ze dik zijn terwijl ze een plank zijn. Ik kan echt niet tegen dat soort meisjes. En Anne is gewoon perfect voor Shawn ik wil niet dat ze word gebroken door dat huppeltreintje. En ze is nog maar 1 keer bij ons geweest en toen was ze al een bitch.

~flashback~
"Mam, pap, Aaliyah. Ik moet een vriendin hebben van mijn manager en ze heet Loren Gray. Maar het is niet echt we moeten alleen doen alsof het echt is." Nee niet die make-up pop alsjeblieft zeg dat het iemand anders is. "Loren kom je?" En ja hoor het is Loren Gray. Maar hey misschien is ze wel aardig want ik ken haar niet. "Hey ik ben Loren." Oke opzich is ze wel aardig tot nu toe dan. "Uhm wij gaan even naar de winkel." "Oke doei mam pap." Ik loop naar boven toe en ga op mijn kamer zitten tekenen. Tot dat Shawn binnen komt. "Nou wat vind je van haar? Eerlijk zijn." "Oke eerlijk. Ze is een make-up pop." "Oke maar doe alsjeblieft aardig tegen haar. Ik ga met de hond lopen dan kan jij haar beter leren kennen." (Idk of ze een hond hebben.)
Als hij beneden is word er op mijn deur geklopt. "Hey ik ben dus loren." "Hey ik ben Aaliyah." "Oke moet je even goed luisteren jij gaat niet meer om met Shawn zodat hij meer bij mij is en hij mij echt leuk gaat vinden. En als je dat wel doet ga ik ervoor zorgen dat jij en Shawn ruzie gaan krijgen. Begrepen." "Nee moet jij eens even naar mij luisteren barbie. Ik bepaal zelf wel even of ik met Shawn ruzie ga maken of niet. Dat hoef jij niet te bepalen plus we wonen in het zelfde huis. Dus jij kan beter even je mond houden."
~einde flashback~


Oke best kort hoofdstuk en sorry dat het zo lang duurde had geen inspiratie tot vandaag. En ik heb het erg druk met school ugh waarom bestaat het. Ik bedoel ik leer met deze app toch lezen? Maar in iedergeval voor de mensen die het zich afvragen wie is Loren Gray. Nou dit is Loren. (Ik weet dat ze 16 is maar hier is ze 19.)
Foto Loren Gray:

)Foto Loren Gray:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Addopted By? {Ft. Little Mix And Shawn Mendes}Where stories live. Discover now