3

71 4 1
                                    

Pov. Anne

Als ik wakker word ga ik naar de badkamer en ga naar de wc. Als ik klaar ben bekijk ik mezelf in de spiegel ziet er oke uit. Ik kan mijn haar door en loop naar de kast om kleding te pakken. Ik pak een leuk jurkje uit de kast.

Jurkje anne.

Ik doe mijn make-up ik ben niet zo goed dus ik doe gewoon basic mascara op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe mijn make-up ik ben niet zo goed dus ik doe gewoon basic mascara op. In mijn haar doe ik nog een bloemetjes band.(band is dezelfde van meisje op de foto.) Ik loop naar beneden naar de eetkamer. Daar zit nog niemand dus ik pak een broodje en doe daar kaas op want ja ik ben en blijf Nederlands. Ik kijk op de klok en zie dat het 10 uur is. Als ik mijn brood op heb zie ik een briefje liggen. ~Hey Anne wij zijn vandaag de hele dag weg we hebben interviews en een bespreking over de tour. Shawn komt je om 11 uur ophalen. Kusjes Pezz, Leigh, Jade en Jesy xxx.~ Als ik.dat gelezen heb kijk ik op de klok ik heb nog een half uur. Ik loop naar boven en ga mijn tandenpoetsen. Op mijn nachtkastje zie ik een doosje lopen. Op het doosje ligt een briefje. ~hey we hebben van Shawn gehoord dat je nog geen telefoon hebt. Dus hier een nieuwe telefoon. Xxons.~ Als ik naar het doosje zie zie ik een iPhone x is dat niet een van de nieuwste? Ach het zal wel ik vraag aan Shawn wel hoe zo'n ding werkt. Als de bel gaat kijk ik op de klok 11 uur dus dat zal Shawn wel zijn. Ik ren de trap af maar ja ik zou geen Anne heten als ik de laatste treden niet mis dus daar lig je dan op de grond. Ik sta op en open de deur. "Hey Shawn alles goed? Kom binnen." "Ja hoor maar dat kan ik eerder aan jou vragen want ik was niet de gene die van de trap af viel. Dat was jij plus je knie bloed." Lacht shawn. God wat heeft hij een mooie lach. "Kom we gaan je knie verzorgen. Dokter Shawn is in da house." Lacht hij. Ik moet er ook om lachen. Ik loop achter Shawn aan naar de keuken. Oke mijn knie doet echt veel pijn. Gelukkig heb ik een jurk aan dus kan hij zo bij mijn knie. Hij pakt de verbandt doos uit een van de kastjes. Hij tilt mij op het aanrecht en pakt een doekje maakt mijn knie schoon. "Waarom brandt dit zo erg!" Shawn kijkt mij aan en lacht om me gerust te stellen. "Ik doe er een beetje verband om heen zodat het niet gaat ontsteken." Hij doet de verband om mijn knie. We kijken elkaar aan wat heeft hij mooie bruine ogen.

Pov. Shawn

Wat heeft zij mooie felgroene ogen. Ik zal wel uren in haar ogen kunnen blijven staren. Maar dat kan niet ze gaat mij nooit leuk vinden zij is zo perfect dat echt alle jongens haar leuk vinden. Ik kijk naar haar lippen en weer terug in haar ogen. Op dat moment kijkt ze ook maar mijn lippen. Ik buig langzaam naar voren wat zij ook doet. Als onze lippen bijna elkaar raken gaat de bel. Wie is dat ik bedoel niet een van de meiden want de meiden hebben een sleutel. Ik loop naar de deur en zie Perrie staan. "Perrie jij hebt toch sleutels?" "Ja maar die ben ik dus vergeten." "Oh oke." "Waar is Anne?" "In de keuken." Perrie loopt naar de keuken en ik loop haar achterna. Ze ziet direct haar knie. "OMG wat is er met jou knie gebeurt. Hoe komt dat." "Ik ben van de trap gevallen en Shawn heeft mijn knie verzorgt." "Er is toch niks anders gebeurt tussen jullie twee he?" Vraagt perrie met wiebelende wenkbrauwen. "Nee er is niks anders gebeurt." Zeg ik als ik perrie aankijk. Je ziet teleurstelling in haar ogen. Ik kijk naar Anne die er ook zo bij zit. Ik ben misschien ook wel teleurgesteld.

Hey Shawn en Anne he wie shipt? En perrie moest het moment verpesten anders hadden ze misschien wel gezoend! Ik bedoel ik zou wel met shawn wel willen zoenen hoor*wenkbrauw gewiebel*.

Addopted By? {Ft. Little Mix And Shawn Mendes}Where stories live. Discover now