2

131 2 0
                                    

Pov. Anne-floor

Wanneer ik mijn kamer goed bekeken heb loop ik naar beneden toe. De meiden zeiden dat ze ij de keuken waren dus daar ga ik nu naar toe. Alleen ik kan de keuken niet vinden als ik een deur open zie ik de wc goed om te weten dat die daar zit. Als ik de andere deur open zie ik de meidenin de keuken.

Ondertussen waren de ouders van de meiden al weggegaan alleen de vriendjes van de meiden zijn er nog die ik niet ken

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ondertussen waren de ouders van de meiden al weggegaan alleen de vriendjes van de meiden zijn er nog die ik niet ken. Ik herken er een en daar zit kerrie bij op schoot. Die is volgens mij een voetballer. Ach het zal wel. Jesy merkt mij op" heey meid kom er bij zitten dan stel ik je even voor aan de boys." Ik ga zitten naast Perrie omdat dat de enige plek die nog over is. " oke die jongen bij perrie is Alex Oxlade-Chamberlain. Hij speelt voetbal bij Liverpool. Die jongen bij Leigh-anne is Andre Gray. Hij speelt ook voetbal bij Watford. Die bij Jade is Jed Elliot hij speelt bas in the struts. En deze jongen hier is Harry James." Oke dat os goed om te weten "oke, wat gaan we eigenlijk eten?" "Uhm we bestellen wel pizza." Zegt perrie. "Als ik eerlijk ben ik heb nog  nooit pizza gegeten in het weeshuis kregen we alleen maar aardappelpuré. Dus ik weer niet hoe dat smaakt." De meiden en jongens kijken mij verbaast aan "dan gaan wij nu zeker pizza bestellen je mist echt iets in je leven meis." Zegt Alex. "Uhm ja hallo wij zouden graag 8 pizza salami willen hebben." "Hey we zijn met zijn negenen." Maar ik was al te laat ze had al opgehangen. "Ja maar je eerste pizza krijg je nooit helemaal op en ik nog steeds nii dus wij delen."Zegt Leigh-anne ik denk dat ik haar gewoon leigh ga noemen dat is een stuk makkelijker. 

~time skip naar pizza~
Als de bel gaat rent perrie naar de deur en komt terug met 8 pizza dozen. Ze zet ze neer op de tafel en opent de dozen een heerlijke geur komt me te gemoet. "Hmmm dit ruikt lekker!" " Wacht maar tot je het hebt geproeft" zegt Jade met volle mond. "Hey je mag niet met volle mond praten" zeg ik "Nou er is er hier tenminste een met manieren." Lacht Jessy. Ik pak een stukje en stop het in mijn mond. "OMG DIT IS HET LEKKERSTE DAT IK OOIT IN MIJN LEVEN HEB GEHAD" De meiden en jongens lachen. "We zeiden het toch!!" gilt perrie door het huis.

~na het eten~

De jongens zijn inmiddels al weer weg.
"Oke kom we gaan kennis maken met de overburen. We hebben niet echt buren aan de zei kant dus de overkant zijn onze buren. Snap je het een beetje?" "Ja hoor." Oke klinkt logisch aangezien de buren meer dan 1 km verder weg wonen en we aan het einde wonen. "Kom dan gaan we." De meiden pakkenhun jas en schoenen net zoals mij. Ookal zijn mijn schoenen eerde witte afgestampte All Stars. Die inmiddels al zwart zijn. We lopen naar de overkant van de straat. En Jesy belt aan. Even later gaat de deur open. "Hey meiden. Ach jij zal dan vast Anne-floor zijn. Ik ben Karen." "Ja ik ben Anne-floor maar noem me maar anne. En weetje het is bedt toevallig want de moeder van Shawn Mendes heet ook Karen." "Oke kom binnen dan stel ik je voor aan de rest van de familie." Ik doe mijn jas en schoenen uit en loop dan achter Karen aan. Er komt een meisje van ongeveer 14 jaar op mij afgelopen. "Hey ik ben Aaliyah." "Ik ben anne-floor maar noem me maar anne." Als ik de kamer rondkijk zie ik een man op mij aflopen. Hij fluistert iets in Aliyaahs oor en zij rent naar boven toe. "Hoi ik ben Manuel." "Ik ben Anne-floor maar noem me maar anne." Zo ik heb die zin al drie keer uitgesproken. Even later komt Aaliyah weer de trap af rennen met een jongen achter haar aan hij ziet er 18/19 uit en hij is hot. Wauw dat ik dat dacht. Zodra de jongen Aaliyah te pakken heeft merkt hij ons op. Hij komt op mij afgelopen en steekt zijn hand uit. Man wat is hij hot. Ik neem zijn hand aan en stel mezelf voor de vierde keer voor. "Hoi ik ben anne-floor maar noem me maar anne." "Hey ik ben Shawn." Nu pas dringt het tot me door ik heb de enige echte SHAWN MENDES VOOR ME STAAN. "Hey jij bent toch een zanger?" "Ja ken je Shawn Mendes?" "Ja, natuurlijk ken ik hem wie kent hem niet. En jij bent hem." "Ja klopt ben je een fan?" "Een beetje je muziek is echt gewoon geweldig. Ik had eigenlijk nog nooit je gezicht gezien. Omdat ik via een mp3 speler luisterde." "Oke. Uhm wil je wat drinken?" "Ja ik help wel even."

Pov. Staan mendes.
(Ik weet dat shawn in Toronto woont maar voor nu woont hij in London. En hier woont hij ook gewoon met zijn ouders.)

Ik en Anne halen wat drinken. Damn zij is hot man. Ze is zo anders dan alle andere meiden. "Wat wil je eigenlijk hebben?" "Water." Oke gewoon water dat is makkelijk. "Wat is je lieveling eten?" "Tot nu toe Pizza. Dat is het eerste wat ik heb gegeten op aardappelpuré na dan. Want voor de rest heb ik nog niks anders gegeten." Wow ze heeft dus ook nog nooit muffins op. "Wat is jou lievelings eten?" "100% muffins." "Wat zijn muffins?" "Wacht je kan het beter proeven." Ik loop naar de koelkast. En pak daar 2 muffins uit. Hopelijk vind ze het lekker. "Oke kijk eens dit zijn muffins. Hier neem een stukje." Ik geef haar 1 muffin en eet mijn eigen op. Ze neemt voorzichtig een hap en kijkt me met grote ogen aan. "Dit is geweldig!!" Aaliyah komt binnen gerend en ziet de muffins en rent zelf ook naar de koelkast om er een te pakken. "Ik heb op pizza na nog nooit zo iets lekkers gegeten. Ik vind dit zelfs lekkerder dan pizza." Oke dit is geweldig. "Kom dan gaan we naar de woonkamer." "Ja is goed." Aaliyah pakt nog een muffin dus pak ik er nog 2 en geef er weer een aan Anne. "Dank je wel! Ik hou hier van."

Pov. Anne

Oke muffins zijn super lekker. "Kan jij eigenlijk zingen?" "Alleen als je oorpijn wil hebben wel." En shawn lacht even waardoor hij kuiltjes krijgt. Wat hem ontzetten schattig maakt oke.... dat ik dat dacht. Ik weet niet hoe ik daar ineens aan dacht maar het zal wel. Ondertussen luisteren we naar een gesprek tussen Jesy en Manuel. Het gesprek slaat nergens op. De rest zit achter hun telefoon maar ja die heb ik niet dus ik probeer mee te kijken met Aaliyah. Ze is aan het appen met Shawn wat ik best nutteloos vind want ze zitten naast tegenover elkaar. "Als jullie appen kunnen Julie net zo goed met elkaar praten." Fluister ik in Aliyaahs oor. "Klopt maar niet iedereen hoeft dit gesprek te weten. En waarom ga jij niet achter je telefoon?" "Ik heb geen telefoon." Ze kijkt me verbaasd aan en laat me mee lezen. Oke hun gesprek slaat ook nergens op. "Anne ga je mee we gaan naar huis het is al tien uur. En we hebben morgen nog een interview en we moeten naar de studio dus dan ben je ook even hier oke?" "Ja is goed." Ik sta op en loop naar de deur toe. Shawn en Aaliyah staan achter me en Aaliyah heeft me een knuffel ik knuffel haar terug. Daarna geeft Shawn me een knuffel ik kom tot aan zijn borst moet je na gaan hoe lang hij is. Dan gaan we naar huis toe. "Ik ga slapen." "Wij ook je kan nog even douchen dan geef ik je handdoeken." "Oke thnx." Ik loop naar boven en doe de douche alvast aan perrie komt er aan lopen met handdoeken en geeft ze aan mij. "Dank je wel perrie." "Geen probleem." Als perrie weg is doe ik de deur opslot. Niet dat ik ze niet vertrouw dat ze zomaar binnen lopen maar gewoon omdat ik dat zelf iets fijner vindt. Ik had al kleding klaar gelegd namelijk een oversized trui die ik van Shawn heb gekregen van zijn merch omdat ik zijn trui gewoon zo leuk vond en ondergoed. Als ik onder de douche sta denk ik na over wat er eigenlijk vandaag is gebeurd ik heb een familie met die gedachten verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ik behoor nu officieel tot een familie! Ik droomde er altijd al over om een familie te hebben en nu heb ik er een. Na het douchen stap ik de douche uit en trek mijn kleding aan. De trui ruikt naar Shawn en ik kan je zeggen dat ruikt heerlijk. Ik haal de restjes mascara weg. En ga naar mijn bed. Zodra ik mijn bed raak val ik direct in een diepe slaap dromend over de dag.

 

Addopted By? {Ft. Little Mix And Shawn Mendes}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin