1

122 4 2
                                    

Pov. Anne-floor

Ik zit op mijn kamer met oordopjes in naar Shawn Mendes te luisteren. Morgen zouden er nieuwe adoptie
ouders komen. "Zouden alle kinderen van verdieping 4 naar beneden willen komen?" Wordt er door de intercom geroepen. Dat betekend dus dat wij aan de beurt zijn om te schoonmaken. Ik loop nar beneden maar voor dat ik de laatste trap trede kan aanraken wordt ik naar beneden geduwd. "Och sorry varkentje ik zag je niet staan." Lacht Clara. Maak kennis met Clara de bitch van de school sinds ik hier ben wordt ik al gepest door haar.... Maar daar kan ik zelf ook weinig aan doen want ze blijven toch maar bezig. "Dames goed dat jullie er zijn jullie kunnen morgen geadopteerd worden daarom moet het er hier netjes uitzien, hier de taken: Nikki de ramen wassen, Anne-floor de vloerschrobben......en Clara mag iets voor haar zelf gaan doen." Zegt onze begeleider. Maar natuurlijk hoeft Clara niks te doen want ja anders breken haar nagels nog is want ja dat zou echt super zonder zijn, maar er ietsvanzeggen doe ik ook niet want dan moet ik dubbel zo veel doen en daar heb ik echt geen zin in. Maar ja ik ga maar beginnen anders ben ik ,orgen nog nii klaar.

~time skip naar volgende dag. ~

Pov Perrie Edwards.

Vandaag gaan we een meisje van  16 jaar adopteren. Alleen ze zal Nederlands zijn omdat we daar een argument zagen over weeshuizen dus vandaar dat we daar heen gaan. Ik hoop dat het meisje een beetje muzikaal is maar als ze dat niet is dan gaan we haar gewoon een beetje leren piano spelen.

~time skip naar weeshuis~

Pov. Anne-floor

We zijn net naar beneden geroepen omdat er mensen voor adoptie zijn.
Het zijn volgens mij 4 meiden dat is het enige dat we hebben gehoord er van. "Dames, alle meiden onder die 16 zijn mogen blijven. De rest moet naar boven. " ik kijk Alice betreurd aan omdat zij niet geadopteerd kan worden. Er komen 4 meisjes binnen lopen van ongeveer 20 jaar. Alle meiden om mij heen beginnen te gillen en te praten maar waarom?

Pov. Jade thirwal

Als we bij het weeshuis zijn gaan alle meiden gillen en praten en sommige zelfs huilen. Maar een meisje staat er stom verbaast naar te kijken. Dat meisje is echt knap. Ze ziet er ook nog eens super aardig uit alleen ook een beetje verdrietig. Ik denk dat ik al weet welk meisje ik zal willen. Ik stoot perrie aan en wijs naar dat meisje. "Ja dat is denk ik wel een leuk meisje, ga anders even met haar praten jade dan ga ik even de anderen halen." Zegt perrie en loopt vervolgens weg. Ik loop naar het meisje toe. "Hey ik ben jade en wie ben jij??" Vraag ik aan het meisje. "Ik ben Anne-floor." Zegt ze tegen mij. Zou he wat meer over je zelf kunnen vertellen?" Vraag ik aan haar. "Ja hoor nou ik ben anne-floor ik ben 16 jaar en wordt over een week 17. Mijn beste vriendin is Alice maar die is hier niet omdat ze 15 is. Ik jou van muziek ik speel graag piano en gitaar en zing ook wel eens. Mijn favoriete zanger is Shawn Mendes. Ik ben Nederlands maar kan ook goed Engels. Ik zit nog op school maar dat is mijn laatste jaar. En dat was het wel een beetje." Ondertussen waren de andere meiden er ook bij gekomen en hebben zich ook voorgesteld. "Wij zijn zo terug blijf jij hier Anne?" "Ja hoor ik blijf wel hier." En daarna gingen we op weg naar de eigenaar en hebben we gezegd dat we een keuze hebben gemaakt.

Pov. Anne-floor

Oke dat ging beter dan de vorige keren. Maar mij adopteren ze toch nii ik denk dat de andere meiden iemand anders in gedachten hebben. Ik loop naar mijn kamer eenmaal daar wordt er op de deur geklopt. Daar staan de meiden ik laat ze binnen. "Je mag je spullen pakken!" Zegt volgensmij perrie. "Nee meen je die???" " Ja je mag je spullen pakken zullen we je anders helpen?" "Nee hoor dat hoeft niet ik heb niet zoveel spullen." Ik pak mijn gitaar en mijn kleding en daar ben ik eigenlijk binnen 5 minuten al mee klaar. "Is dat alles wat je hebt?" Vraagt perrie aan mij. " Ja hoezo?" " nou dan gaan wij morgen shoppen!" Zo die is blij om te gaan shoppen. Ik lach vanbinnen. Ik loop nu achter de meiden aan naar buiten en zie daar allemaal papparazzie staan. En gillende tienermeiden die iets schreeuwen maar ik kan niet verstaan wat ze zeggen. Sommige staan zelfs te huilen net zoals er in het weeshuis gebeurde. Ondertussen zijn we al bij de auto aan gekomen en stappen in. We rijden langzaam weg omdat er ook nog allemaal meiden omheen staan. Nog een beetje verbaast over daarnet kijk ik de meiden aan. "Wij zijn zeg maar beroemd wij zijn little mix." " Wij hebben de x factor in London gewonnen." " zou ik misschien iets van jullie mogen horen?" " Ja hoor. Dit is onze laatste single Shoutout to my ex."

Addopted By? {Ft. Little Mix And Shawn Mendes}Where stories live. Discover now