❤ In Love ❤

31 5 1
                                    

Пристигнахме. Пътуването беше приятно. Обсъждахме проекта. Решихме, че единия ще напише текста, а другия ще рисува.
Кейлъб ми помогна да сляза. Той е такъв кавалер!
Влязохме в къщата му. Тя е двуетажна. Има басейн и голям заден двор. Родителите му не бяха там, защото са в командировка.
-Искаш ли нещо за пиене? -каза ми нежно той.
-Чаша вода, моля.
-Качи се в стаята ми. Тя е на втория етаж, третата врата в дясно. След малко ще ти донеса водата и ще започнем с проекта.
Послушах го и се качих. Щом влязох в стаята му се шокирах! Тя беше подредена. Странно, е че това ме изненадва, но по принцип момчешките стаи са разхвърляни. Оставих си нещата на масичката, където стоеше раницата му за частните уроци и тренировки. Стаята беше много просторна и светла.
Кейлъб дойде и ме попита къде искам да работим. Казах му, че ще ми е най-удобно да рисувам на бюрото. Той каза, че ще си вземе лаптопа и ще намери интересни факти за Слънчевата система.
Седнах на бюрото. То беше бяло и на него имаше нощна лампа, няколко книги и моливник. Над него имаше картина в рамка. На нея беше изобразен водопад. Имаше и надпис, който казваше: Никога не се отказвай!
Започнах да рисувам, като от време на време поглеждах нагоре, защото виждах отражението на Кейлъб в стъклото на рамката. Няколко пъти си засякохме погледите.
Последният път, когато погледнах нагоре прочетох надписа и реших да кажа на Кейлъб, че го харесвам. Наруших тишината, предлагайки му да отидем в задния двор и да си починем. Излязохме и седнахме на люлко-пейката. Той ми предложи да играем на карти. Съгласих се, като му предложих да го направим по-интересно. Който изгуби отговаря на един въпрос на победителя. Кейлъб донесе картите и започнахме да играем. Първата игра спечели той и ме попита дали имам гадже. Отговорих отрицателно. Втората игра я спечелих аз. Попитах го дали си пада по някое момиче. Той отговори положително.
Гледната точка на Кейлъб
След отговора ми тя малко се натъжи и разбрах, че трябва да спечеля следващата игра. Така и стана. Въпросът ми беше дали тя ме харесва. Хана веднага се изчерви. Каквато беше беличка на момента ѝ пролича. Още преди тя да отговори отидох до нея, хванах ръката ѝ и ѝ признах. Тя веднага ме прегърна.
Гледната точка на Хана
OMG! Леле. Не можех да повярвам. И той ме харесва. Прегърнах го и разбрах какво е това чувство, за което всеки говори. То е много приятно, чак неземно. То е приятно и меко. То ти дава сигурността, от която се нуждаеш. 
Гледната точка на Кейлъб
Прегръдката свърши. Щом се отделяме един от друг я погледнах в очите. Толкова са красиви. Не се сдържах и я целунах. Тя не се дръпна, напротив отвърна ми.
        Неутрална точка
Точно в момента, в който се целунаха слънцето се беше скрило наполовина. Красивият призаж и красивата двойка. Небето беше в красиво лилаво и нямаше и едно облаче. Последните слънчеви лъчи погалиха красивата двойка. Целувката свърши и слънцето залезе. Беше станало тъмно. Кейлъб предложи на Хана да остане да спи у тях, за да не се прибира по тъмно. Тя се съгласи. Вечерта им беше много приятна. Говориха си и се смяха. Разбира се това не беше единственото което правиха  ;)
Хана и Кейлъб станаха двойка, но там някъде има едно момиче, което планира да разбие сърцето на момче готово да ѝ сваля звезди.
Гледната точка на Джесика
След като имам шанса да правя проект с Шон Мендес, трябва да покажа, че съм готова да разбия сърцето дори на знаменитост.
          Неутрална точка
Макар и Джесика да харесва Шон тя е длъжна да  разбие сърцето му. Джес има навика да показва, че няма чувства. Тя винаги се заяжда с всички и винаги печели. Тя е невероятна. Винаги взема това което иска, а след себе си оставя разруха.
Гледната точка на Джесика
-Хей, Шон, защо утре не дойдеш у нас да работим по проекта по физика.
-С удоволствие.
        Неутрална точка
Шон имаше навика да се влюбва лесно, което само улесни Джесика. Отново ще покаже, че е най-добрата, и че никой не може да я надмине.

I Hate You I Love YouWhere stories live. Discover now