33.

147 11 0
                                    

V deň maturitného plesu
Za posledné 2 týždbe to bolo peklo. Kopa sĺz a bolesti. Dúfam že si aspoň dnesok užijem. Bradovi som sa pokúšala uspešne vyhýbať najviac ako sa dalo. Na ples dnes idem z Thomasom. Jeden chalan z našej triedy. Prečo som mu povedala áno? Nechcela som ísť sama.
Keď som ráno vstala z postele tak som smerovala rovno do kúpeľne.
Umyla si zuby a tvár. Vrátila sa do izby a prezliekla sa.

Zišla som dole po schodoch do kuchyne na raňajky

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Zišla som dole po schodoch do kuchyne na raňajky.
,, Dobré ráno."povedala som a sadla si za stôl. ,, Dobré aj tebe. Tešíš sa na maturitný ples. Je to veľký deň."povedala mama.
,, Áno teším sa ale som trochu nervózna kedže tam budem aj spievať."povedala som.
,, Nezabudni si dáždnik. Dnes bude pršať."povedal otec.
,, Neboj oci nezabudnem. Ahojte."povedala som a obula sa. Nasločila na pennyboard zo slúchadkami v ušiach kde mi hrala pieseň ktorú som mala dnes spievať. Back to you.

Ah . Stále rozmýšľam. A stále mi chýba viac a viac. Možno to nakoniec urobím a dáme sa dokopy. Neviem.
Zastavila som pred školou a vošla dnu. Do skrinky som vtrepala pennyboard a zobrala knihy. Vošla do triedy a sadla si na staré miesto teda do poslednej lavice kde sedel Brad. ,, Ahoj."povedal prekvapene. ,, Ahoj"povedala som a dala som si knihy na lavicu. Vybrala si mobil. Práve k lavici prišiel Thomas.
,, Ahoj takže dnes to platí?"spýtal sa a ja som sa falošne usmiala a povedala ,, Áno o 7 u mňa."povedala som a on iba prikývol a odišiel.
,, Takže doprovod na ples? Thomas vážne?"spýtal sa a ja som naňho pozrela zo zdvihnutým obočím. Nechapem na čo som si tu sadala ale ťahalo ma to tu.
,, Áno vážne. A ty . Kto je tá šťastná?"spytala a popritom som si pozerala nové prispevky na ig. ,, Allison."povedal a ja som naňho pozrela ako vážne?.
Ježiši Kriste práve von si musel vybrať ju. Agrh . Vypla som mobil a postavila sa. Vyšla som na chodbu a zastavila pri Sof tá sa na mna usmiala zatiaľ co ja som šla vybuchnúť .
,, Chápeš Allison?!?! JEŽIŠI KRISTE NA NEBESIACH! Mám chuť niekoho zabiť!!!"povedala som a pozerala na Sof tá sa ma pozerala vystrašene za mňa.
Otočila som sa. A do riti.
,, Ty ma sleduješ?!?!"spytala som sa Brada. ,, A ty žiarliš?"spýta sa. ,, Preboha preco by som mala?!?!"spytam sa a pristupim k nemu bližšie. On urobi to isté. ,, Lebo ma stále miluješ?"povie a ja zamrznem.,, Ako to môžeš vedieť vidíš mi do hlavy alebo vieš vycitiť pocity?!?"spytala som sa. ,, Ani jedno neviem. Ale viem že ja ťa milujem."povie a ešte sa približi. Je medzinami milimetrová vzdialenosť. Ja sa otočim a kráčam do triedy. Sadnem si do lavice . Ochvíľu príde Brad. Sme ticho zazvoní na prvú hodinu. Vojde triedna a zacne vysvetľovat novu látku.
🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢
Naskočím na pennyboard zo sluchadkami v ušiach a smerujem domov . V ušiach mi hrá piesen One kiss .

I will protect you.(Dokončené)Kde žijí příběhy. Začni objevovat