29.

127 8 0
                                    

Po niekoľko hodinovej ceste z Londýna do Birmighamu sme sa blížili k nášmu miestu.
Aspoň tak to Brad nazval.
Naše miesto.
Navigácia nás zaviedla k Malému domčeku v centre mesta bol nádherný. Útulný a krásny všetko tu bolo nádherné. ,, No tak čo hovoríš na toto?" spýta sa Brad s úsmevom. Ani ja sa neubránim úsmevu a poviem ,, Je nádherný. Si úžasný." skočím mu okolo krku a silno ho objímam.
,, Tak poď zoberieme si veci a ideme si ľahnúť. Je tam obrovská posteľ pre dvoch."povie a ja už vidím jeho lišiacky úsmev.
,, No dobre tak poďme ju vyskúšať"poviem a zoberiem si tašky a Brad za mnou ide s prekvapeným výrazom.
Ja sa zasmejem. To trdlo nemyslí na nič iné len na toto.
Prejdeme cez chudbu až k našej spálni a ja si zoberiem pyžamo a uterák s hygienou.
,, Ja idem do sprchy." predtým než vojdem sa okolo trupu obmotajú dva silné ruky.
,, A môžem isť s tebou?" zašepká Brad a dám bozk niekde pod uchom.
,, Môžeš." zašepkám tentokrát ja. Vôjdem do kúpelne a položím si veci k umývadlu.
Pomaly sa vyzliekam až zostanem v spodnom prádle.
Keď príde Brad taktiež si položí veci vedľa mojich. Dá mi malý bozk na pery a vyzlečie si tričko. Okamžite ho začnem vášnivo bozkávať rozopnem mu zapínanie na nohaviciach ktoré si on stiahne dole. Rozopnem si podprsenku. Dám si dole nohavičky a Brad boxerky. Pomaly vojdem do sprchového kúta zapnem vodu. Teplé kvapky na mňa padajú a ja sa uvoľním. Brad ku mne pristúpi a začneme sa zase hladne a vášnivo bozkávať. Ruky si presuniem na  jeho hruď. Začnema pomaly bozkávať po sánke krku a postupuje dole. Vzdychnem keď sa jeho pery dotknú mojej bradavky. Pomaly mi vybozkáva celé prsia a pokračuje dole bruško podbruško pozrie sa na mňa a svoje ruky presunie na moje stehná. Ja prikývnem. ,, Brad"vzdychnem keď sa jeho pery dotknú môjho lona. Pobozká mi vnútorné stehná.
V mojom lone ucítim niečo teplé a vlhké. Keď si predstavím že tie mäkké malé pery dotýtajú môjho lona som viac vzrušená než som si myslela že môžem byť. Dám si ruky do jeho vlasov a očakávam svoj vrchol keď tu zrazu sa z môjho lona teplo vytratí. Tento raz som Bradovi do oči nebudem sa ho pýtať prečo prestal lebo na to nemám odvahu. Znova ma začne bozkávať a vyšvihne si ma a ja si obxtočím nohy okolo jeho trupu. Pomaly do mňa vnikne a začne prirážať a ja som v siedmom nebi vzdychy tlmíme bozkávaním. Je to neopísateľný pocit. Cítim že sa môj vrchol blíži keď tu zrazu sa vystriem v chrbtici a cítim to mrvčanie v podbrušku.
,, Brad"poviem keď aj on dovrší svoj vrchol a teplo s podbruška sa presunie do celého tela Brad zo mňa opatrne výjde a ja to neustojím a podlomia sa mi kolená. No Bradove silné ruky ma ako vždy zachránia. ,, Pomaly zašepká. Zoberiem si špongiu a dám na ňu sprchový gél. Pomaly  začnem rozotierať Bradovi na hrudi postupujem nižšie nižšie až sa dostanem tam kam som chcela. Brad vzdychne.,, Pokračuj."povie a ja sa presúvam dole kde pomaly rozotieram šampón.
Keď sa postavím sa usmejem na neho.,, Otoč sa "zašepkám.
Poslušne sa otočí a ja začnem rozotierať šampón z vrchu pokračujem nižšie nižšie. Keď som hotova poťukám mu po pleci on sa otočí a teraz je rad naňho. Začne pomaly rozotierať šampon na prsiach bruchu podbrušku. Pokračuje ďalej a mne sa na sekundu zastaví dych keď ucítím špongiu v mojom lone a v oblasti stehien. Ja sa otočím a Brad začne šampón rozotierať chrbát,zadok,nohy. Keď je hotový otočim sa späť k nemu a spolu si zmyjeme šampón z tela. Zastavím sprchu az pomaly výjdem von . Dám si uterák na vlasy a župan si oblečiem.veci si zoberiem aj s pyžamom. Pomaly výjdem s kúpelne a sadnem si na našu pohodlnú posteľ. Položím si veci a zoberiem telefón. Napíšem mame správu že sme došli v poriadku. Potom sa prezlečiem do pyžama.

Ľahnem si do postele z rozpustenými vlasmi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ľahnem si do postele z rozpustenými vlasmi. Ochvíľu si ku mne ľahne aj Brad a spolu zaspíme.

Ahojte
Po týždni nová kapitola som hrozná dávam si menšiu pauzu no všetko bude v ozname takže je to dôležité tak si to prečítajte ďakujem.

I will protect you.(Dokončené)Where stories live. Discover now