23.

141 11 0
                                    

Keď sme dopili kávu tak sme sa vrhli do obchodou. Sof sa ma snažila rozveseliť no ja som nemala naladu. Kúpila veľa čiernych vecí no všetko oblečenie bolo čierne. Buť zo sarkastickým smutným či nahnevaným popisom. Preto som aj chcela isť nakupovať ráno som sa rozhodla že spestrím svoj šatník.
Keď som sa zo Sof a 10 plnými taškami oblečenia. Pobrala na autobusovú zastavku tak sme sa rozprávali. Každá potom nastúpila do svojho autobusu. Každý na mňa pozeral no mne to bolo jedno. Práve v tento deň som sa chcela čo najmenej zaťažovať ostatnými. Na tričko som si ešte v obchode dala mikinu do ktorej som sa zamilovala na prvý pohľad. Je na nej Antisocial club.  Je čierna ako inak.
Keď zastavil autobus ja som vystúpila a kráčala z taškami k domu už zdaleka som videla pri dverách sedí on. Brad sedel na schodoch pri dverách a hlavu mal v dlaniach. Nie nechcem sa s ním rozprávať ani stretnúť. Rozhodla som sa že zabočím do uličky neďaleko domu a pôjdem zo zadu. Vošla som do záhrady a kľúčami som odomkla zadné dvere. Zamkla som a išla hore aj s taškami. Keď z tašiek vybrala oblečenie zapla som si hudbu a trochu pootvorila okno. Bolo v izbe dosť dusno začala som z oblečenia odstraňovať vysačky a skladala ich do skrine. Keď som skončila tak som vypla hudbu a prezliekla sa.

Som šla dole po ceste do kuchyne som nazrela cez okno stále tam sedel

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Som šla dole po ceste do kuchyne som nazrela cez okno stále tam sedel. Čakal. Na mňa. Prišla som do kuchyne kde som si utrela slzy. Na tácku som si pripravila do misky popcorn,čipsy a na pitie ovocný čaj k tomu ovocný šalát. Pomaly som zobrala tácku a vyšla som hore po schodoch. Položila som ju na nočný stolík.
Je okolo 17:00. Zobrala som Macbook a zapla klasiku Netflix. Zapla som si Skam.

(Sorry no je to jedine normalne video čo som našla.)
Zobrala som tácku a pomaly som začala jesť šalát.

......
Zobudila som a na zvonenie budíka ktorý som si nastavila o pol hodinu skôr. Škola 😭. Stretnem sa s ním.
Vstala som z postele a otvorila skriňu.
Obliekla som si toto.

Obliekla som si toto

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
I will protect you.(Dokončené)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant